Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Maşallah
Yani kanama alanı olsa doktorunuz mutlaka söylerdi ve tedbir alırdı diye düşünüyorum, kötü düşünmeyin

Öyle bir şey olsa doktor söylerdi canım
Dün gittiğim doktora ilk defa gittim sürecimi anlattım falan ama bişey olsa söylerdi bencede ama kese gibi düzgün bişeydi inşallah kötü bişey yoktur haftaya tekrar gidecem merak ettim

Saglikla gelsin kac haftalik cnm

Yani ona bakarsanız sağ kenarlardada öyle boşluk gibi şeyler var, bence ultrasonda olan şeyler olabilir
O kese kadar büyük ve düzgün olunca kafam karıştı çift embriyo transferi olmuştum ve hep tek kese göründü hatta en son geçen hafta yine tek keseydi şimdi bı anda ikinci bir kese olmaz dimi

O kese kadar büyük ve düzgün olunca kafam karıştı çift embriyo transferi olmuştum ve hep tek kese göründü hatta en son geçen hafta yine tek keseydi şimdi bı anda ikinci bir kese olmaz dimi
Doktorunuz söylerdi 2 bebiş diye, Allah Allah şimdi çift transfer olduysanız bilemedim oladabilir

Dün gittiğim doktora ilk defa gittim sürecimi anlattım falan ama bişey olsa söylerdi bencede ama kese gibi düzgün bişeydi inşallah kötü bişey yoktur haftaya tekrar gidecem merak ettim
Ultrasonda öyle görüntüler olabiliyor ben de karnımda gezdirirken görmüştüm farklı yerlerde ama önemsiz şeylerdir. Kanama alanı olsa söylerdi. Ama ikinci bir kese midir bilemedim senin durumun farklıymış çünkü canım

Umarım ikinci bir kese değildir ben birini bile zor dogururum gibi hissediyorum birinden biri tutsun diye çift transfer edildi Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah tamamına erdirsin
kız iki kese bazen çok geç belli oluyor oyüzden olabilir bence sevinmelisin hem ikizlerde sezeryan oluyor normal yolla olmaz merak etme

Kalp atislarini duydunuz mu nasl heycanlidir
İlk 5+5 de duyduk ama daha yeni atmaya başladıgi için atış hızı biraz düşüktü doktorumuz bizi korkuttu bikac gün sonra 100 üstünde olmalı yoksa iyi değil diye inanın ikinci gidişimde kalp atışı dinlerken panik stresten başım döndü şükür 120 olmuş atış doğum yapana kadsr diken üstünde olacağız sanırım

Umarım ikinci bir kese değildir ben birini bile zor dogururum gibi hissediyorum birinden biri tutsun diye çift transfer edildi Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah tamamına erdirsin
Allah veriyorsa canım kolaylığınıda verir inşallah ikisi bir arada çıkmış olur ne güzel işte

Suan uygulama indirdim ve uygulamaya gore 5+5mis doktorum kac haftalik oldugumu soylemedi ayin 26 falan kontorle gitcem dua edin benimde bebisim saglikli olsun

Suan uygulama indirdim ve uygulamaya gore 5+5mis doktorum kac haftalik oldugumu soylemedi ayin 26 falan kontorle gitcem dua edin benimde bebisim saglikli olsun
Amin canm etmez miyim sağlıkla kalp atışını duyup kucağına alman nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…