- 23 Ekim 2024
- 3.785
- 5.932
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.581
MaşallahKızlar dün muayenede kesenin altı çaprazında keseye benzer bişey vardı sormayı unuttum heyecandan ama acayip kafama takıldı içi boş ekranın alt kısmında görünüyor bir kısmı ama hemen hemen keseye yakın büyüklükte nedir sizce kese mi kanama alanı mi ne anlamadım
Dün gittiğim doktora ilk defa gittim sürecimi anlattım falan ama bişey olsa söylerdi bencede ama kese gibi düzgün bişeydi inşallah kötü bişey yoktur haftaya tekrar gidecem merak ettimÖyle bir şey olsa doktor söylerdi canım
Saglikla gelsin kac haftalik cnmKızlar dün muayenede kesenin altı çaprazında keseye benzer bişey vardı sormayı unuttum heyecandan ama acayip kafama takıldı içi boş ekranın alt kısmında görünüyor bir kısmı ama hemen hemen keseye yakın büyüklükte nedir sizce kese mi kanama alanı mi ne anlamadım
Strese girme Allahin izniyle sorun yokturDün gittiğim doktora ilk defa gittim sürecimi anlattım falan ama bişey olsa söylerdi bencede ama kese gibi düzgün bişeydi inşallah kötü bişey yoktur haftaya tekrar gidecem merak ettim
İşaretli yerden bahsetmiştim orası plasenta mi oluyorplazenta değilmi o?
Amin canm inşallah bugün 6+4 oldumSaglikla gelsin kac haftalik cnm
Yani ona bakarsanız sağ kenarlardada öyle boşluk gibi şeyler var, bence ultrasonda olan şeyler olabilirİşaretli yerden bahsetmiştim orası plasenta mi oluyor
O zaman daha plasentanız gelişmedi bence plasenta değil, plasenta 11-14 haftalarda görünüyormuşAmin canm inşallah bugün 6+4 oldum
O kese kadar büyük ve düzgün olunca kafam karıştı çift embriyo transferi olmuştum ve hep tek kese göründü hatta en son geçen hafta yine tek keseydi şimdi bı anda ikinci bir kese olmaz dimiYani ona bakarsanız sağ kenarlardada öyle boşluk gibi şeyler var, bence ultrasonda olan şeyler olabilir
ikinci kese mi o kız?İşaretli yerden bahsetmiştim orası plasenta mi oluyor
Doktorunuz söylerdi 2 bebiş diye, Allah Allah şimdi çift transfer olduysanız bilemedimO kese kadar büyük ve düzgün olunca kafam karıştı çift embriyo transferi olmuştum ve hep tek kese göründü hatta en son geçen hafta yine tek keseydi şimdi bı anda ikinci bir kese olmaz dimi
Kalp atislarini duydunuz mu nasl heycanlidirAmin canm inşallah bugün 6+4 oldum
ikinci kese mi o kız?
Umarım ikinci bir kese değildir ben birini bile zor dogururum gibi hissediyorumDoktorunuz söylerdi 2 bebiş diye, Allah Allah şimdi çift transfer olduysanız bilemedimoladabilir
Ultrasonda öyle görüntüler olabiliyor ben de karnımda gezdirirken görmüştüm farklı yerlerde ama önemsiz şeylerdir. Kanama alanı olsa söylerdi. Ama ikinci bir kese midir bilemedim senin durumun farklıymış çünkü canımDün gittiğim doktora ilk defa gittim sürecimi anlattım falan ama bişey olsa söylerdi bencede ama kese gibi düzgün bişeydi inşallah kötü bişey yoktur haftaya tekrar gidecem merak ettim
kız iki kese bazen çok geç belli oluyor oyüzden olabilirUmarım ikinci bir kese değildir ben birini bile zor dogururum gibi hissediyorumbirinden biri tutsun diye çift transfer edildi Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah tamamına erdirsin
İnşallah canım benimGüzel haberlerle gel inşallah
İlk 5+5 de duyduk ama daha yeni atmaya başladıgi için atış hızı biraz düşüktü doktorumuz bizi korkuttu bikac gün sonra 100 üstünde olmalı yoksa iyi değil diye inanın ikinci gidişimde kalp atışı dinlerken panik stresten başım döndü şükür 120 olmuş atış doğum yapana kadsr diken üstünde olacağız sanırımKalp atislarini duydunuz mu nasl heycanlidir
Allah veriyorsa canım kolaylığınıda verir inşallahUmarım ikinci bir kese değildir ben birini bile zor dogururum gibi hissediyorumbirinden biri tutsun diye çift transfer edildi Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah tamamına erdirsin
Suan uygulama indirdim ve uygulamaya gore 5+5mis doktorum kac haftalik oldugumu soylemedi ayin 26 falan kontorle gitcem dua edin benimde bebisim saglikli olsunİlk 5+5 de duyduk ama daha yeni atmaya başladıgi için atış hızı biraz düşüktü doktorumuz bizi korkuttu bikac gün sonra 100 üstünde olmalı yoksa iyi değil diye inanın ikinci gidişimde kalp atışı dinlerken panik stresten başım döndü şükür 120 olmuş atış doğum yapana kadsr diken üstünde olacağız sanırım
Amin canm etmez miyim sağlıkla kalp atışını duyup kucağına alman nasip olsun inşallahSuan uygulama indirdim ve uygulamaya gore 5+5mis doktorum kac haftalik oldugumu soylemedi ayin 26 falan kontorle gitcem dua edin benimde bebisim saglikli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?