Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hahaha b12 eksikligini hayatinda net yasayan bir guzel dost daha
Sagol canim bilgilendirdigin icin. Yani o zaman arada cok bir fark olmuyor. Muayene ucretlerine ekstra ödenen paralarla falan dogum paletleri daha mantikli geliyor yine bana bu durumda.
Bebislerimiz saglikla gelsinler de insallah

bende 3,5 cm canım 8 haftalık şu an pzt gidicem kontrol etmek için çağırdı bakalım ne dicek en başından beri büyüklüğü aynıydı küçülmesini bekliyoruz işte :)

Banada küçülür dedi ama patlayabilme riski de var dedi, o zaman ameliyata gideriz dedi, ne demek istedi anlamadım, bilmek de istemiyorum küçülecek diye inanmak istiyorum

Öncelikle tebrikelr hosgeldiniz genelde hamile kaldigimizda doktorlar hepimize bu tarz olumsuz şeyler soyledi. Kulaklari kapa herseyin güzel olacagina inan saglikla kavusalim bebislerimize inşallah

Ben Allah ne verdiyse baktiriyorum ya zaten doktor her gün gel bakalım dese gidicem inşallah güzel gelir sonuçlarımız hepimizin

İnşallah canım, evet eğer hastanende paket varsa kesinlikle mantıklı her şey dahil oluyor , maalesef acıbademde doğum paketi yok, her şeye ayrı ayrı ödeme yapılıyor

Yok canım kötü düşünme hiç. Hepimizde endişeler oluyor zaman zaman ama sana iyi gelmeyen şeyleri okuma görme bence artışın güzel olmuş inşallah böyle sağlıklı ilerler hep

İnşallah canım, evet eğer hastanende paket varsa kesinlikle mantıklı her şey dahil oluyor , maalesef acıbademde doğum paketi yok, her şeye ayrı ayrı ödeme yapılıyor
Aynen canim paket almadiginda da ayni durum oluyor herseye ayri paralar. En iyisi paket. Gerci paketten sonrada ödemeler cikariyolar ama

Öncelikle tebrikelr hosgeldiniz genelde hamile kaldigimizda doktorlar hepimize bu tarz olumsuz şeyler soyledi. Kulaklari kapa herseyin güzel olacagina inan saglikla kavusalim bebislerimize inşallah
Çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde 2,5 yıldır istiyoruz, ocak ayında 1 olumsuz aşılama olmuştu. Tekrar deneyecektim fakat ilaçlardan mıdır nedir adetim düzensizleşmişti. Bu ayda gecikince tesadüf öğrendim gebeliği muhtemelen geç döllenme zaten ilk ilişki adetin 20.günü olmuştu. Sat'a göre 6+6 ama geç döllenme diye düşünüyorum 1 hafta geriden geliyorsa yarın kese ve embriyo görünür mü sizce

Yok canım kötü düşünme hiç. Hepimizde endişeler oluyor zaman zaman ama sana iyi gelmeyen şeyleri okuma görme bence artışın güzel olmuş inşallah böyle sağlıklı ilerler hep
Çok teşekkür ediyorum Amin inşallah evde boş kalınca kendimi buralarda buluyorum. E olumsuz şeyler okuyunca da anksiyetem tutuyor kafamda kurup kurup stres oluyorum. O yüzden üyelik açtım. Sizinle dertleşerek aşarım belki bu durumu kalp atışı duymayınca kimseye de söylemedik henüz sadece eşim ve ben biliyoruz. Hal böyle olunca kimseyle de konuşamayınca içimde patlıyor herşey

Benim de geç döllenme canım dün doktora gittim sat a göre 7+1 olması gerekirken ultrasonda 6+0 çıktı. Vajinal bakınca kalp atışı duyduk. Karından kese ve embriyo gözüküyordu. Geçen hafta salı gittiğimde sadece kese gözükmüştü karından. Benim de kanda ilk öğrendiğimden itibaren endişelerim başlamıştı önce kimyasalsa diye korktum sonra dış gebelik midir diye sonra da ya kese boşsa kalp atışı yoksa diye korkmaya başladım. Hepimizde aynı korkular oluyor bence. Burda dertleşmek çok güzel ama her şeyi de fazla araştırmak,okumak iyi gelmiyor insanı ister istemez paniğe sevk edebiliyor bazı gördüğümüz şeyler. Betan gayet güzel artmış bence elindeki olumlu şeylere bakarak iyi düşün ben öyle yapmaya çalışmıştım biliyorum sabretmek çok zor. Sen de birkaç gün içinde doktora gidersen vajinalden kalp atışı dinleyebilirsin bence ama eğer duyulmazsa da korkma çünkü daha erken ve bazen 8. Haftada duyulmaya başlıyor özellikle bizim gibi geç döllenme durumlarında bu durum çok yaygın

Canım ben dün Türkiye hastanesinde Dr. Şifa Ayşe hanıma gittim. Doktor gayet ilgiliydi ben memnun kaldım şimdilik ama hastane odaları çok küçüktü bir tek o eksiydi benim için ve muayane ücreti 2500 tl. Geçen seninle konuşmuştuk gidersek haber verelim diye. Sen ne yaptın ? Nihal hanıma gideceğini söylemiştim memnun kaldın mı ? mevsimbahar18

Öyle canim burada da fiyatlar epey bir yüksek. Detayli usg de 7 8 binden basliyor. Yani asagi yukari ayni paralari odeyecegiz.
gerçekten ya aynı birde benim doktorum iki aya bir randevu vericeğini söyledi eğer daha çok ve sık istiyorsan bir ödeme yapman gerekiyor dedi sizde nasıl kaç aya bir kontrolünüz oluyor?

Hayırlı olsun canım. Son adet tarihini biliyor musun ? Betan kaç çıktı
5 nisan son adet tarihi 1 mayista adet olmam lazimdi uygulamaya gore olmadi 5 mayista hastaneye gittim doktor ultrasonla bakti kucuk bir kese goruyorm git hemen kan ver dedi 4bin ile gebelik var d3di ama kac hafta fln demedi 3 hafta sonra gel saglikli olup olmadigini ogreniriz dedi

Son adet tarihine göre 4+6 hafta oluyor 40 hafta sayarsak tahmini doğum tarihini 10 Ocak olarak hesapladım ben. 3 hafta çok demiş zaten betan yüksek bence 10 güne karından kalp atışı duyarsın

Son adet tarihine göre 4+6 hafta oluyor 40 hafta sayarsak tahmini doğum tarihini 10 Ocak olarak hesapladım ben. 3 hafta çok demiş zaten betan yüksek bence 10 güne karından kalp atışı duyarsın
Evet arkadaslara gore baya yuksek cikmis beta ve direk bakinca gulumseyerek kese var emin olmak icin kan ver dedi belkide tam belli olsun diye 3 hafta sonra gel demstir cok heycanliyim

Evet arkadaslara gore baya yuksek cikmis beta ve direk bakinca gulumseyerek kese var emin olmak icin kan ver dedi belkide tam belli olsun diye 3 hafta sonra gel demstir cok heycanliyim
Evet bazen kalp atışını duymak 8. Haftayı bulabiliyormuş kesin olsun diye öyle tarih vermiştir bana da 2 hafta sonra gel demişti ama ben ancak 9 gün dayanabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…