- 16 Eylül 2024
- 5.604
- 4.988
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.521
Öyle canim burada da fiyatlar epey bir yüksek. Detayli usg de 7 8 binden basliyor. Yani asagi yukari ayni paralari odeyecegiz.baya varmış ordada yaaynı şekil niye böyle çok kafamız karışıyor ne zor bişeye karar vermek
Hahaha b12 eksikligini hayatinda net yasayan bir guzel dost dahababylovee canım bende b12 zaten eksikti hamilelikte iyice gitti sigorta için sordum canım, benim yatarak poliçeymiş sadece, 15k yakın ödeme yapmış, bir senelik, tüm yatarak masraflar ücretsiz, ayakta olanlardada yarı yarıya indirim, birde yaştan dolayı fiyatlarda değişiklik oluyormuş, benim 27 idi yaptığımız zaman. Ayakta ve yatarak beraber 30k yaklaşık tutuyormuş ama kadın nedense yatarak olanı önermiş, birde ben tc vatandaşı değilim oda bir etken mi bilmiyorum canım
bende 3,5 cm canım 8 haftalık şu an pzt gidicem kontrol etmek için çağırdı bakalım ne dicek en başından beri büyüklüğü aynıydı küçülmesini bekliyoruz işte :)
Öncelikle tebrikelr hosgeldinizMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Her konuda başım sıkışsa ilk girip baktığım platform burası oluyor ama gebe kalınca üye olmak da istedim. Bu başlığı gördüm bende aranıza dahil olmak istedimsat 23 mart. 2 mayıs da ilk kan 670 çıktı,iki gün sonra 1650,üç gün sonra yani 7 mayıs da da 4500 çıktı. Yarın Dr kontrolüm var ama karşıma hep olumsuz şeyler çıkıyor boş gebelik gibi. Öyle bir durum olmaz inşallah değil mi kızlar
Ben Allah ne verdiyse baktiriyorum ya zaten doktor her gün gel bakalım dese gidicemKesinlikle haklısın canımfetal sadece kromozom olarak bakıyor, Allah korusun kalp böbrek ciğer göz beyin onlara bakılmıyor maalesef, onlar için sanırım 12.haftada perinatolog o yüzden gidin diyorlar, birde detaylı
İnşallah canım, evet eğer hastanende paket varsa kesinlikle mantıklı her şey dahil oluyor , maalesef acıbademde doğum paketi yok, her şeye ayrı ayrı ödeme yapılıyorHahaha b12 eksikligini hayatinda net yasayan bir guzel dost daha
Sagol canim bilgilendirdigin icin. Yani o zaman arada cok bir fark olmuyor. Muayene ucretlerine ekstra ödenen paralarla falan dogum paletleri daha mantikli geliyor yine bana bu durumda.
Bebislerimiz saglikla gelsinler de insallah
İnşallah canım benim, bunun demek 1. veye 2.çocukla alakası yok hep o heyecan varBen Allah ne verdiyse baktiriyorum ya zaten doktor her gün gel bakalım dese gidiceminşallah güzel gelir sonuçlarımız hepimizin
Yok canım kötü düşünme hiç. Hepimizde endişeler oluyor zaman zaman ama sana iyi gelmeyen şeyleri okuma görme benceMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Her konuda başım sıkışsa ilk girip baktığım platform burası oluyor ama gebe kalınca üye olmak da istedim. Bu başlığı gördüm bende aranıza dahil olmak istedimsat 23 mart. 2 mayıs da ilk kan 670 çıktı,iki gün sonra 1650,üç gün sonra yani 7 mayıs da da 4500 çıktı. Yarın Dr kontrolüm var ama karşıma hep olumsuz şeyler çıkıyor boş gebelik gibi. Öyle bir durum olmaz inşallah değil mi kızlar
Aynen canim paket almadiginda da ayni durum oluyor herseye ayri paralar. En iyisi paket. Gerci paketten sonrada ödemeler cikariyolar amaİnşallah canım, evet eğer hastanende paket varsa kesinlikle mantıklı her şey dahil oluyor , maalesef acıbademde doğum paketi yok, her şeye ayrı ayrı ödeme yapılıyor
Çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizdeÖncelikle tebrikelr hosgeldinizgenelde hamile kaldigimizda doktorlar hepimize bu tarz olumsuz şeyler soyledi. Kulaklari kapa herseyin güzel olacagina inan saglikla kavusalim bebislerimize inşallah
Çok teşekkür ediyorum Amin inşallahYok canım kötü düşünme hiç. Hepimizde endişeler oluyor zaman zaman ama sana iyi gelmeyen şeyleri okuma görme benceartışın güzel olmuş inşallah böyle sağlıklı ilerler hep
Benim de geç döllenme canım dün doktora gittim sat a göre 7+1 olması gerekirken ultrasonda 6+0 çıktı. Vajinal bakınca kalp atışı duyduk. Karından kese ve embriyo gözüküyordu. Geçen hafta salı gittiğimde sadece kese gözükmüştü karından. Benim de kanda ilk öğrendiğimden itibaren endişelerim başlamıştı önce kimyasalsa diye korktum sonra dış gebelik midir diye sonra da ya kese boşsa kalp atışı yoksa diye korkmaya başladım. Hepimizde aynı korkular oluyor bence. Burda dertleşmek çok güzel ama her şeyi de fazla araştırmak,okumak iyi gelmiyor insanı ister istemez paniğe sevk edebiliyor bazı gördüğümüz şeyler. Betan gayet güzel artmış bence elindeki olumlu şeylere bakarak iyi düşün ben öyle yapmaya çalışmıştım biliyorum sabretmek çok zor. Sen de birkaç gün içinde doktora gidersen vajinalden kalp atışı dinleyebilirsin bence ama eğer duyulmazsa da korkma çünkü daha erken ve bazen 8. Haftada duyulmaya başlıyor özellikle bizim gibi geç döllenme durumlarında bu durum çok yaygınÇok teşekkür ediyorum Amin inşallahevde boş kalınca kendimi buralarda buluyorum. E olumsuz şeyler okuyunca da anksiyetem tutuyor kafamda kurup kurup stres oluyorum. O yüzden üyelik açtım. Sizinle dertleşerek aşarım belki bu durumu kalp atışı duymayınca kimseye de söylemedik henüz sadece eşim ve ben biliyoruz. Hal böyle olunca kimseyle de konuşamayınca içimde patlıyor herşey
gerçekten ya aynıÖyle canim burada da fiyatlar epey bir yüksek. Detayli usg de 7 8 binden basliyor. Yani asagi yukari ayni paralari odeyecegiz.
Hayırlı olsun canım. Son adet tarihini biliyor musun ? Betan kaç çıktıMerhaba kizlar ben suan gebeyim Allah nasip ederse Araliktami dogum olacak cevaplarmisiniz
5 nisan son adet tarihi 1 mayista adet olmam lazimdi uygulamaya gore olmadi 5 mayista hastaneye gittim doktor ultrasonla bakti kucuk bir kese goruyorm git hemen kan ver dedi 4bin ile gebelik var d3di ama kac hafta fln demedi 3 hafta sonra gel saglikli olup olmadigini ogreniriz dediHayırlı olsun canım. Son adet tarihini biliyor musun ? Betan kaç çıktı
Son adet tarihine göre 4+6 hafta oluyor5 nisan son adet tarihi 1 mayista adet olmam lazimdi uygulamaya gore olmadi 5 mayista hastaneye gittim doktor ultrasonla bakti kucuk bir kese goruyorm git hemen kan ver dedi 4bin ile gebelik var d3di ama kac hafta fln demedi 3 hafta sonra gel saglikli olup olmadigini ogreniriz dedi
Evet arkadaslara gore baya yuksek cikmis beta ve direk bakinca gulumseyerek kese var emin olmak icin kan ver dedi belkide tam belli olsun diye 3 hafta sonra gel demstir cok heycanliyimSon adet tarihine göre 4+6 hafta oluyor40 hafta sayarsak tahmini doğum tarihini 10 Ocak olarak hesapladım ben. 3 hafta çok demiş zaten betan yüksek bence 10 güne karından kalp atışı duyarsın
Evet bazen kalp atışını duymak 8. Haftayı bulabiliyormuş kesin olsun diye öyle tarih vermiştir bana da 2 hafta sonra gel demişti ama ben ancak 9 gün dayanabildimEvet arkadaslara gore baya yuksek cikmis beta ve direk bakinca gulumseyerek kese var emin olmak icin kan ver dedi belkide tam belli olsun diye 3 hafta sonra gel demstir cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?