- 23 Ekim 2024
- 6.638
- 11.292
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.861
Kız sus yarım iştahim var onuda kapatıcaksın şimdiAhhahaha galiba öyle ben 1,3 verdim çünkü
kapı gibi liste verdiler elimeHastanenin senden gecindigi tescillendisen dogum ucreti konustun mu yakin zamanda
Ahshshhahs askim bu tabloya göre muhtemelen 15 bine yaparım 1000 olmaz daKız sus yarım iştahim var onuda kapatıcaksın şimdi
kapı gibi liste verdiler elimesen konuştun mu? Bak 1000 tlye doğum yapıyorum dersen bir daha girmem buraya
Bak psikolojim bozuldu eşime msj attımAhshshhahs askim bu tabloya göre muhtemelen 15 bine yaparım 1000 olmaz dasensiz naparız gitme
Ama haklisin bu kadar ödesem cocuga hisim akrabanin verdiklerini giydirirdim sadeceBak psikolojim bozuldu eşime msj attım
Milyonluk bebek diyoruzAma haklisin bu kadar ödesem cocuga hisim akrabanin verdiklerini giydirirdim sadece
Aşkım fiyatıda baya iyiymişKızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu yeni gördüm, doktorun ne diyecek acaba mutlaka bilgilendir biziKızlar Günaydınlarr
İdrar kültürü sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bir yorum yapabilir mi.
Keton referans: negatif, sonuç : (++)pozitif
Protein: referans: negatif, sonuç: (+)pozitif
Açıklama: HER SAHADA 1-2
LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
Aşkım fiyatıda baya iyiymişgelince güncel yorumunu bekliyorum
Bende ödemiyorum aşkım plus geçtim bebeğe alış veriş yapmaya başlayıncaEvet, hemen paylaşayım dedim epey de indirimi var, flaş ürün olmuş, kargo parası var mı bilmiyorum be plus üyesiyim kargo ödemiyorum da fiyatı epey iyi ama
Çok tatlı görünüyor bence de içinin görünür olması daha kullanışlıKızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka Allianz‘ın neyi var sende özel sağlık di mi? Tamamlayıcı geçmiyor çünkü orada, ya fiyatlar aynı neredeyse ama aldığın hizmete bakınca gerçekten pek memnun değilim Doktorum için gidiyorum medicana’yaAşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K
Bende ödemiyorum aşkım plus geçtim bebeğe alış veriş yapmaya başlayıncayinede yetmiyor
Çok tatlı görünüyor bence de içinin görünür olması daha kullanışlı
Aşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerdeKanka Allianz‘ın neyi var sende özel sağlık di mi? Tamamlayıcı geçmiyor çünkü orada, ya fiyatlar aynı neredeyse ama aldığın hizmete bakınca gerçekten pek memnun değilim Doktorum için gidiyorum medicana’ya
Kanka unuttuğum bir şey oluyor eklemeyi, hakkımdan gitmesin onu söylerken diye verdiğim siparişi iptal edip, unuttuğum şeyi ekleyip tekrar sipariş ediyorumSende de oluyor mu hakkımdan gidecek diye bazen ihtiyaç olmayan şeyi bile mağazadan alıyorum
Kanka unuttuğum bir şey oluyor eklemeyi, hakkımdan gitmesin onu söylerken diye verdiğim siparişi iptal edip, unuttuğum şeyi ekleyip tekrar sipariş ediyorumböyle böyle zengin oluyoruz
Bir yerden tasarruf etmek lazım tabiKanka unuttuğum bir şey oluyor eklemeyi, hakkımdan gitmesin onu söylerken diye verdiğim siparişi iptal edip, unuttuğum şeyi ekleyip tekrar sipariş ediyorumböyle böyle zengin oluyoruz
Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?Kızlar Günaydınlarr
İdrar kültürü sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bir yorum yapabilir mi.
Keton referans: negatif, sonuç : (++)pozitif
Protein: referans: negatif, sonuç: (+)pozitif
Açıklama: HER SAHADA 1-2
LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?