Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bazı doktorlar ritim konusunda böyle korkutuyor nedense benimki bahsetmedi bile sorduğumda normal dedi. Olumsuz bir şey duyacağız diye korkuyla geçecek heralde kontroller

Bazı doktorlar ritim konusunda böyle korkutuyor nedense benimki bahsetmedi bile sorduğumda normal dedi. Olumsuz bir şey duyacağız diye korkuyla geçecek heralde kontroller
Doktorlardan cekecegimiz var vallahi biri kalp atışıyla korkuttu başkasına gittim oda atış ne kadar olduğunu söylemedi bize dinletti eşimde video kaydı yapıyordu siz sayın dedi evde dinleyip saymamizi bekliyor herhalde neler göreceğiz bakalım daha

Aminn inşallah oy uzun bir beklemenin ardindan gelmis. Allahım saglikla kucağımıza aldirsin evlatlarımızı inşallah
Ne güzel stressiz bir ogrenme süreci olmus iste daha iyi.
Bence yarin kese görünür ama embriyo henüz erken gec döllenme oldugundan eminsen. Zaten kese olusmussa icinde yolk sac olustuysa dr ona göre tarih belirleyecektir yeniden muayene icin. Hersey yolunda ilerlesin güzel haberlerini bekliyoruz

Benide eklermisinz

gerçekten ya aynı birde benim doktorum iki aya bir randevu vericeğini söyledi eğer daha çok ve sık istiyorsan bir ödeme yapman gerekiyor dedi sizde nasıl kaç aya bir kontrolünüz oluyor?
Canim bizim burada doktorlar ilk haftalarda biraz daha sık cagiriyor 15 günde fln. Ama 8.haftadan sonra falan 4 haftada bir cagiriyor. 2 ayda bir degil.
2 ay nasil dayanacaksinnn ne uzunmus kontrol aralari

Canim bizim burada doktorlar ilk haftalarda biraz daha sık cagiriyor 15 günde fln. Ama 8.haftadan sonra falan 4 haftada bir cagiriyor. 2 ayda bir degil.
2 ay nasil dayanacaksinnn ne uzunmus kontrol aralari
vallah bilmiyom nasıl olcak 8.mayıs dün randevum vardı birdaki randevum 3.temmuz normal değil bence.. peki sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım bir aya bir dedin ya

Amin canım aminn Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

vallah bilmiyom nasıl olcak 8.mayıs dün randevum vardı birdaki randevum 3.temmuz normal değil bence.. peki sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım bir aya bir dedin ya
Oo baya varmis arası yani ordaki sisteme göre ordaki herkes böyle gidiyor demek ki ama bizim burada oyle degil.
Ben özele gidiyorum canim benim dr riskli gebelik dr.u max 3 haftada bir cagiracak gibi duruyor. Ama devlette ayda bir cagiriliyor ve normal ozeldeki dr.lar da genelde ayda bir cagiriyor. Türkiye'de bu sekilde sistem.
Hatta ozellerde 15 gunde bir kontrol sansin var istersen 1 ayda 2 kontrole gidiyorsun dr muayene edip yolluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…