- 23 Ekim 2024
- 3.779
- 5.919
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.621
Canım batma değilde böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor, onuda okudum bağırsakta sıkışan gazdan dolayıymışCanım alt karninda bazen atış şeklinde batma oluyor mu sende de
çok seviyorum bu türkiyenin bu olayını burda böyle işte neyapsam ki onuda bilmiyorumOo baya varmis arasıyani ordaki sisteme göre ordaki herkes böyle gidiyor demek ki ama bizim burada oyle degil.
Ben özele gidiyorum canim benim dr riskli gebelik dr.u max 3 haftada bir cagiracak gibi duruyor. Ama devlette ayda bir cagiriliyor ve normal ozeldeki dr.lar da genelde ayda bir cagiriyor. Türkiye'de bu sekilde sistem.
Hatta ozellerde 15 gunde bir kontrol sansin var istersen 1 ayda 2 kontrole gidiyorsun dr muayene edip yolluyor.
yok normali buymuş öyle diyor 2 aya bir kontrol herhaldi yane toplasanız 3-4 kere mi gidecem öyle bişey herhaldiAceba bayram diyemi hoca izine falan cikarsa ondanmi erteledi bencede baya uzun bi sure
Devlet hastanesi miyok normali buymuş öyle diyor 2 aya bir kontrol herhaldi yane toplasanız 3-4 kere mi gidecem öyle bişey herhaldi
Hangi ulkedesin canim ? Bir kadin takip ediyorum londrada yasiyor onlarda da 4.aydan sonra usg bakiliyordu birde doguma kadar 3 yada max 4 defa usg muayenesi yapildigini soylemisti. Aile doktoruna gidiliyormus orada bel ölçüsü aliniyormus bebegin büyümesi o sekilde takip ediliyormus oyle yazmisti.çok seviyorum bu türkiyenin bu olayını burda böyle işte neyapsam ki onuda bilmiyorum
Taş devriHangi ulkedesin canim ? Bir kadin takip ediyorum londrada yasiyor onlarda da 4.aydan sonra usg bakiliyordu birde doguma kadar 3 yada max 4 defa usg muayenesi yapildigini soylemisti. Aile doktoruna gidiliyormus orada bel ölçüsü aliniyormus bebegin büyümesi o sekilde takip ediliyormus oyle yazmisti.
Bu senin kararin canim eger rahat etmeyeceksen ekstra ödeme yapip surecini kontrol altinda daha rahat gecir. Bizde her ay kontrole gitmek icin burada özele gidenler bunun karsiliginda ödemeler yapiyoruz çünkü.
Devlette ucret alinmiyor yalnizca.
Vallahi öyleTaş devri
Vallahi öylekadın hatta mezureyle olcuyorlar göbek büyüdükçe sorun yok demekmis diyordu ne kadar ilkel gerçekten ya
avusturya canımHangi ulkedesin canim ? Bir kadin takip ediyorum londrada yasiyor onlarda da 4.aydan sonra usg bakiliyordu birde doguma kadar 3 yada max 4 defa usg muayenesi yapildigini soylemisti. Aile doktoruna gidiliyormus orada bel ölçüsü aliniyormus bebegin büyümesi o sekilde takip ediliyormus oyle yazmisti.
Bu senin kararin canim eger rahat etmeyeceksen ekstra ödeme yapip surecini kontrol altinda daha rahat gecir. Bizde her ay kontrole gitmek icin burada özele gidenler bunun karsiliginda ödemeler yapiyoruz çünkü.
Devlette ucret alinmiyor yalnizca.
yok aile doktoru kadin doğum üzerine gynäkologDevlet hastanesi mi
AhahahshBelden ölçü beni benden aldıben bende değilim meçhullerdeyim ay güldürdün canım beni Allahta seni güldürsün gerçekten öyle ama bende tüp bebek gruplarında öyle yazılar okuyorum, beta falan istediğin gibi gidip veremiyormuşsun avrupada
Bende senin yerinde olsam bende sık gitmeyi tercih ederdim canim anliyorum seniavusturya canımbüyük ihtimal öyle olucak çünki böyle 2 aya bir gidemem en az 1 ay olmasi iyi benim icin
Cnm ben dr umdan cok memnunum o yuzden devlete gidiyorum izmirdeyimKizlar ozele mi devlet hastanesinemi gidiyorsunuz
Ben özele gidiyorum canım. Devlete de gittim ama biraz baştan atar gibi oldu muayeneler ve hep bir tersler sekilde konusmalar oldu. Benimde gidesim gelmiyor açıkçası.Kizlar ozele mi devlet hastanesinemi gidiyorsunuz
Benim oğlum da 15 kilo ve kucağıma gelmek istiyor, bazen alıyorum mecburen. Bugün oyun vadeye gittik kaldırdım indirdim, yapacak bir şey yok16 aylık bebeğimle her gün parktayiz 13 kg kucağımda sürekli zaten bir de mız mız bu günlerde tahammülüm de çok düşük bulantı yuzundenağrim ara sıra oluyor ama bu aralar sadece batma şeklinde oluyor ani bir hareket yapınca. Ben kendime pek dikkat edemiyorum. Bebeğim sağlıklıysa her türlü doğacak zaten inşallah öyledir
Ben ilk gebeliğimde ikili tarama yaptırdım, yaştan dolayı riskli çıktı, sonra fetal yaptırdım temiz geldi. Bu defa ikili yaptırmıcam, direkt fetal dna tercih ederim. Detaylı ultrasonu mutlaka yaptıracağım, o da 10. Haftadan sonra oluyor, en iyi zaman 12. Hafta olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.KIZLAAAR size sorum var sizce "İkili tarama testi" yaptırmak gerekiyor mu gerekmiyormu bilmiyorum çok kararsızım11.-14.haftada yapılıyor siz yaptırcakmısınız?
Olabilir bozmayın moralinizi, buradaki birçok kişi geç duydu, bebek görünmüş zaten, kalp atışı da hızlanacaktır.Kızlar merhaba. Bugün 6+1 kalp atışı için gittim. Vajinal baktı. Çook yavastı kalp atısı var ama duyulmadı. Ölçüm bile alınamadı. Haftaya tekrar gel dedi. Böyle olup hızlanan var mı?
İnşallah yaa... Başka sayfalarda yazılanları okudukça korktumOlabilir bozmayın moralinizi, buradaki birçok kişi geç duydu, bebek görünmüş zaten, kalp atışı da hızlanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?