• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorum 🤣 maksat bağkurdan ödeme almak bir de mazeret olarak sunuyorum gerektiği yerde. Ama illaki girmem gereken duruşma olursa katılıyorum. İlk kızımda 40 haftalık duruşmaya girip ertesi gün doğum yapmıştım 🤣
Ay hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyor :-) yapmazsın demi öyleli şeyler 😶😀😀

Bu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorum 🤣 maksat bağkurdan ödeme almak bir de mazeret olarak sunuyorum gerektiği yerde. Ama illaki girmem gereken duruşma olursa katılıyorum. İlk kızımda 40 haftalık duruşmaya girip ertesi gün doğum yapmıştım 🤣
hey maşallah😍🤌🏼
dur adminim sanada iki tane 👑👑

Ay hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyor :-) yapmazsın demi öyleli şeyler 😶😀😀
Ay ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimi🤣 Balıkesirde hastane adliyenin yanında zaten evimden daha yakın. Her türlü yetişirim 🤣🤣

Ay ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimi🤣 Balıkesirde hastane adliyenin yanında zaten evimden daha yakın. Her türlü yetişirim 🤣🤣
İlk doğumda bunları yapan 2.de neler yapmaz🤣🤣

E erkekbebek bacım bebişin kıyafetleri toparladı mı biraz? kendi boyutuna geldimi geri? resim at kız merak ettim nekadar küçülmüşler😂
Aşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorum 😅

Son durum bu şekilde 😂Diğer kıyafetlerde direkt aynısından olmadığı için ne kadar ne oldu fikrim yok, ama gözüme küçülmüş görünüyorlar 🫠
1000134529.webp
1000134528.webp

Kasımın ikinci yarısında başlıyoruz doğurmaya hadi bakalım 🥰 ben 40 haftalık doğurcam gibi hissediyorum bugünlerde ama nasip bakalım 🤣
Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak🤣
en azından meraklı "BEN" öyle olcam🤣
nöbetci olarak beni sec adminim🧐
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor😍🤌🏼

Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak🤣
en azından meraklı "BEN" öyle olcam🤣
nöbetci olarak beni sec adminim🧐
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor😍🤌🏼
Ayy sizin yüzünüzden bir an önce doktora gidip ne zaman doğutturacan beni demek istiyorum 😂 bu kadar meraklı değildim, meraklandım şu an 😂😂

Ben de bağkurdan ödeme almak için rapor istedim. Başka faydalanabileceğimiz bir şey var mı canım doğum izni raporuyla benim pek bilgim yok bu konuda 🫣 cmk duruşmalarına mazeret sunsam kabul ederler mi ? Yoksa yetki belgesi mi isterler sanık sorgusu yapılacaksa mesela

Aşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorum 😅

Son durum bu şekilde 😂Diğer kıyafetlerde direkt aynısından olmadığı için ne kadar ne oldu fikrim yok, ama gözüme küçülmüş görünüyorlar 🫠Eki Görüntüle 3662260 Eki Görüntüle 3662261
kız Allah seni napmasın grupca kalbimize indirdin bizde ciddi fark var zannediyoz😂 hatta ben yok oldu kıyafetler diye hayal ettim🧐

Kızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadım 😆 göbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir

Kızlar be biberon almadım, ilk etapta biberon vermeyelim dedi annem, alternatif süt kaşığı tarzı şeyler var ama hiç nedir, ne değildir bilmiyorum şöyle bir şey buldum, hiç alan var mı fikriniz var mı?

Canım ben de bunu aldım, ebe olası durumda insülin enjektörleri kullanıyoruz demişti ya evde de bunu kullanabilirsin dedi. Sonrası için de bir tane bulunsun ne olur ne olmaz diye comotomo biberon aldım.
ÜyeDoğum tarihi
@milan2420.11.25
@Azimliiii24.11.25
@pamuk583408.12.25

annabelica annabelica copy yapsan olur sanırım
Ay bu beni çok heyecanlandırdı 🥹
Bu kadar sorumluluğum var maaş istiyorum 🤣🤣
Huzur hakkı 🤣
Ay ne diyim ama ben sevmem böyle işleri kavga çıkınca kaçarım 🤣
Okumuş kadın 🤪🙈

Back
X