- 10 Haziran 2024
- 2.605
- 3.877
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #46.401
bacı gibi bacııı yaa!Oy kuzum ya sen yaz olduğu gibi anlarız biz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacı gibi bacııı yaa!Oy kuzum ya sen yaz olduğu gibi anlarız biz![]()
Ay hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyorBu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorummaksat bağkurdan ödeme almak bir de mazeret olarak sunuyorum gerektiği yerde. Ama illaki girmem gereken duruşma olursa katılıyorum. İlk kızımda 40 haftalık duruşmaya girip ertesi gün doğum yapmıştım
![]()
hey maşallahBu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorummaksat bağkurdan ödeme almak bir de mazeret olarak sunuyorum gerektiği yerde. Ama illaki girmem gereken duruşma olursa katılıyorum. İlk kızımda 40 haftalık duruşmaya girip ertesi gün doğum yapmıştım
![]()
Bence anne gruplarında en çok darlanacak meslek sağlıkçı ve eğitimcilerArtık çok geç ilk sayfaya meslekleri ekleme fikri çık aklımdançok yönlü bi sayfa olurduk he
kimin kime ihtiyacı varsa
![]()
Tahmin ettim ama söylemeden eklemedimBenim de nickimden belli oluyordur çocuğumun adı ile kaydoldum siteye![]()
Evet sağlıkçı hiç yok yada başına gelecekleri biliyor saklıyorBence anne gruplarında en çok darlanacak meslek sağlıkçı ve eğitimciler![]()
Kasımın ikinci yarısında başlıyoruz doğurmaya hadi bakalımhepimiz iyiz daha doğuran yok adminim çok şükür![]()
Ay ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimiAy hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyoryapmazsın demi öyleli şeyler
![]()
İlk doğumda bunları yapan 2.de neler yapmazAy ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimiBalıkesirde hastane adliyenin yanında zaten evimden daha yakın. Her türlü yetişirim
![]()
Aşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorumE erkekbebek bacım bebişin kıyafetleri toparladı mı biraz? kendi boyutuna geldimi geri? resim at kız merak ettim nekadar küçülmüşler![]()
Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcakKasımın ikinci yarısında başlıyoruz doğurmaya hadi bakalımben 40 haftalık doğurcam gibi hissediyorum bugünlerde ama nasip bakalım
![]()
Ben bunda da çok hareketli gidiyordum da iki kez korkuttu beni bebito. Bana kalsa yine son ana kadar çalışıcam da kızım rahat durmuyorİlk doğumda bunları yapan 2.de neler yapmaz![]()
Ayy sizin yüzünüzden bir an önce doktora gidip ne zaman doğutturacan beni demek istiyorumKasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak
en azından meraklı "BEN" öyle olcam
nöbetci olarak beni sec adminim
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor![]()
Ben de bağkurdan ödeme almak için rapor istedim. Başka faydalanabileceğimiz bir şey var mı canım doğum izni raporuyla benim pek bilgim yok bu konudaBu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorummaksat bağkurdan ödeme almak bir de mazeret olarak sunuyorum gerektiği yerde. Ama illaki girmem gereken duruşma olursa katılıyorum. İlk kızımda 40 haftalık duruşmaya girip ertesi gün doğum yapmıştım
![]()
kız Allah seni napmasın grupca kalbimize indirdin bizde ciddi fark var zannediyozAşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorum
Son durum bu şekildeDiğer kıyafetlerde direkt aynısından olmadığı için ne kadar ne oldu fikrim yok, ama gözüme küçülmüş görünüyorlar
Eki Görüntüle 3662260 Eki Görüntüle 3662261
İnşallah canımben iş hayatına dönerim ya da dışarda işlerim olur acil lazım olur diye de aldım açıkcası. Kızımada almıştım ama hiç kullanmamıştım işe çok geç dönünce biberon vs lazım olmamıştı
Çok mantıklıArtık çok geç ilk sayfaya meslekleri ekleme fikri çık aklımdançok yönlü bi sayfa olurduk he
kimin kime ihtiyacı varsa
![]()
Canım ben de bunu aldım, ebe olası durumda insülin enjektörleri kullanıyoruz demişti ya evde de bunu kullanabilirsin dedi. Sonrası için de bir tane bulunsun ne olur ne olmaz diye comotomo biberon aldım.Kızlar be biberon almadım, ilk etapta biberon vermeyelim dedi annem, alternatif süt kaşığı tarzı şeyler var ama hiç nedir, ne değildir bilmiyorum şöyle bir şey buldum, hiç alan var mı fikriniz var mı?
![]()
Babyjem Anne Süt Kaşığı - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Anne Süt Kaşığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay bu beni çok heyecanlandırdı
Üye Doğum tarihi @milan24 20.11.25 @Azimliiii 24.11.25 @pamuk5834 08.12.25
annabelica copy yapsan olur sanırım
Huzur hakkıBu kadar sorumluluğum var maaş istiyorum![]()
Okumuş kadınAy ne diyim ama ben sevmem böyle işleri kavga çıkınca kaçarım![]()