- 10 Haziran 2024
- 2.605
- 3.874
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #46.381
sen yeterki iste ya yorma kendini bize özet gec de geceriz hemenAy süpersiniz kızlar ben çok şey atlıyorumböyle haber verin bana tablomuz tamamlansın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yeterki iste ya yorma kendini bize özet gec de geceriz hemenAy süpersiniz kızlar ben çok şey atlıyorumböyle haber verin bana tablomuz tamamlansın
![]()
Aylar sonra bunu öğrenmemiz
Şimdi size sorular geliyor
Bebişlerin derdine düşüp kendimizi kaybettik vallaAylar sonra bunu öğrenmemiz![]()
Aşya nı yerim senin başta anlamıyordum şimdi direk öyle okuyorum:))
Kendi kendimizi ifşalamamızŞimdi size sorular geliyor![]()
bedava danışacak avukat bulmuşuz
![]()
Çocuklar doğmadan tanışın inşallahAylar sonra bunu öğrenmemiz![]()
bana öyle yazılmıyor demeee pro bacımmAşya nı yerim senin başta anlamıyordum şimdi direk öyle okuyorum:))
Artık çok geç ilk sayfaya meslekleri ekleme fikri çık aklımdanKendi kendimizi ifşalamamız![]()
Deme diyorsan tamam demembana öyle yazılmıyor demeee pro bacımmkac kişiye rezil oldum yaz yaz cekinme
![]()
Ayy ilk sırada benmiyim
Üye Doğum tarihi M milan24 20.11.25 @Azimliiii 24.11.25 @pamuk5834 08.12.25
annabelica copy yapsan olur sanırım
kız okadarda dikkat ediyom sizin kadar iyi yazabilmek içinDeme diyorsan tamam dememNe rezili yahu sen yurt dışında yaşayan birisin normal bence
![]()
Hepimiz iyiyiz kuzum çok şükür. Ağrılarım da geçti benim yine hareket aksiyon halindeyim Allah sonumuzu hayır etsinsen yeterki iste ya yorma kendini bize özet gec de geceriz hemenkızın nasıl sen nasılsın özledik adminim seni
![]()
Ama haftana göre aralığında başında sen varsın canım çok normal ilk sırada olmanAyy ilk sırada benmiyim![]()
Uzun süre saklamıştım oysa kiŞimdi size sorular geliyor![]()
bedava danışacak avukat bulmuşuz
![]()
Oy kuzum ya sen yaz olduğu gibi anlarız bizkız okadarda dikkat ediyom sizin kadar iyi yazabilmek için
canımsın ince düşünceni severim![]()
hepimiz iyiz daha doğuran yok adminim çok şükürHepimiz iyiyiz kuzum çok şükür. Ağrılarım da geçti benim yine hareket aksiyon halindeyim Allah sonumuzu hayır etsinsizde nasıl durumlar iyisiniz dimi
![]()
Bu cuma rapor verecek doktorum ama ben doğurana kadar çalışıyorumBebişlerin derdine düşüp kendimizi kaybettik vallaizne ayrıldın mı canım ?