- 4 Ekim 2024
- 3.444
- 1.810
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.481
Evet günden güne bile fark ediyor gibi. Artık iyice yukarı da çıktı. Bazen hamile olduğunu unutuyor insan özelikle iş yaparken kendimizi kaptırıyoruzAynen canım alisamadik sanırım bende hafif hafif baya carpiyorum yani demekki fark etmeden büyüdü göbekler dikkat et ama canım yanık falan mazallah canın çok yanar
Ya inşallah öyleyimdir kuzum. Bazen modum düşüyor gerçekten yetebiliyor muyum diye. Çok iyi geldi bana bu mesajın
Güle güle kullanın canım sağlıkla mutluluklaEki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarrartık dekorasyon kısmına geçebilirim biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar
Sağol canımİyi günlerde kullansınben de bu modelden aldım. Aynı mağazadan bile almış olabiliriz. Montessorinin içindeki yatağı ayrıca mı ekledin canım ?
Yarın da güzel haberlerle gel inşallah
Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarrartık dekorasyon kısmına geçebilirim biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar
Amin canımGüle güle kullanın canım sağlıkla mutluluklayarın güzel haberler getir bize. Hiç kötü bşy yok biliyorum
Kuzum ben VivaChek kullanıyorum.Hangi cihazı kullanıyorsun canım memnun musun? Ben optima almıştım çok beğenmedim gibi. Sabah bazen yok ya bu olamaz deyip şüpheleniyorum 2.kez ölçüyorum farklı çıkıyor mesela
Amin canım aminn. Zorluklar olsa da hersey guzel bir sekilde sonuca ulasacak. Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz..Evet çok haklısın herkesin süreci Farklı olsun ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağız sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi tansiyon sorununda inşallah bir an önce geçer birde bunun stresini yaşamazsın ama her zaman güzel düşünelim evrene pozitif enerji verelim ki güzel dönüşler alalımsenin kaçıncı haftan peki bebeğin kilosu nasıl suyu ?
Amin canımCanım güle güle kullansın inşallah, çok güzel olmuşgüzel haberlerle gel yarında
Farklı yerlerden almışız. Demek ki popüler bi modelmiş benim de çok hoşuma gittiSağol canımamin inşallah hayırlı haberlerle gelirim Balıkesirden yerel bi mağazadan aldım ama aymini markası aynı olabilir yatağıda içinde aldık işbir yatakmış işbir olmasaydı yatak başka bi yerden alıcaktım
Bende ütü yaparken göbeğmi bazen ütüye cızzzBüyük göbeğe alışmak çok zormuşben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.
Bende avukatım
Aynen bende çok beğenerek aldımFarklı yerlerden almışız. Demek ki popüler bi modelmiş benim de çok hoşuma gittiyatağın modeli yazıyorsa söyleyebilir misin canım ? Ben karar veremedim bir türlü. Yataşa baktım ama biraz cm leri yüksek gibi geldi
Tamam canım sağ olAynen bende çok beğenerek aldımcanım benim yatakla alakalı pek bi bilgim yok babam mobilya yatak sektöründe çalışıyor direk o baktı ben anlamadığım için hiç aklıma sormak gelmedi öğrenip söylerim modelini
Ay dikkat etBende ütü yaparken göbeğmi bazen ütüye cızzz
Sen izne ayrıldın mı canımBende avukatım
Ben mete düşünüyorum esim istemiyor doguma 10 hafta kaldi ne istediginide bilmiyor
Agiz ve dis sağlığı teknikeriyim suan çalışmıyorumEvet sağlıkçı hiç yok yada başına gelecekleri biliyor saklıyor
Amin canım aminn. Zorluklar olsa da hersey guzel bir sekilde sonuca ulasacak. Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz..
Ay sorma ya tansiyon sıkıntı.. yine 14-8falan çıkıyor. Elimde degil yukseliyor iste..
Saglikla dogsun gelsin bebislerimiz
Canım ben 31+yım iste. Ilk hedefim 36
Bebisin kilosu zayıf gidiyor. Diyet yaptigim icin ve insülin ignesi kaynaklı zay
inşallah tansiyon durumun en kısa sürede iyiye gider canım 36 değil 38 i görürsün inşallah ama inanıyorum zamanında sağlıkla gelecek bebeklerimizAmin canım aminn. Zorluklar olsa da hersey guzel bir sekilde sonuca ulasacak. Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz..
Ay sorma ya tansiyon sıkıntı.. yine 14-8falan çıkıyor. Elimde degil yukseliyor iste..
Saglikla dogsun gelsin bebislerimiz
Canım ben 31+yım iste. Ilk hedefim 36
Bebisin kilosu zayıf gidiyor. Diyet yaptigim icin ve insülin ignesi kaynaklı zayif ilerliyor.insilün bebeğin kilo alımını yavaşlatıyor mu canım benim en son kontrolde 32 haftalıkken 1.900 demişti işte bakalım pazartesi yeni kilosu nasıl göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?