- 10 Şubat 2025
- 358
- 740
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.761
34+1 canım inşallah yüzünü gösterir senin kızçedeOy maşallah çok net çıkmış bende pazartesiyi iple çekiyorum doğru düzgün göstermedi bizim kız kendinibu arada kaç haftalıksın
Ay bugünde benim hevesim kursağımda kaldıVallahi o kadar rahatladım ki anlatamam ya bide gördüm ya dünyalar benim oldu
Ama şekerden değil en azından su fazlalılığı ona da şükür gebelik şekerim olmasaydı aynı şeyi deseydi doktorum ortalama dikkatli olurdum yani yerdim ama yüzde 80 sağlıklı yüzde 20 istediğimi yerdim 80/20 kuralını uygulardım yaniCanım bendede su fazlalığı var ve bebeğime iri dedi dikkat et Yemen'e dedi ama edemedim
Hadi ya üzüldümAy bugünde benim hevesim kursağımda kaldı
2 dir randevum iptal oluyor dr ameliyatı farklı prgramı vsperşembeydi cuma oldu şimdi yine aradılar pazartesi oldu az daha geçerse 1 ay olcak zaten pof
Maşallah canım aramızda 3 gün var ay inşallah çok merak ediyorum kızımı bakalım inşallah bu sefer annesinin yüzünü güldürür34+1 canım inşallah yüzünü gösterir senin kızçede
Canım ben 33. haftadayım 9 kilo aldımKızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum
Eki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549
Teyzoşlar bizim boyumuzda posumuzda günümüzle uyumluymuş
Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dediya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm nst dede bişey çıkmadı normalmiş 2300 gr olmuşuz içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için
Doğru haklısın canım devamlı gitmekte kötü ama resmen kendi taşıdığımız şeyi özlüyoruz işteHadi ya üzüldümolsun ne pazartesiler geçirdik o günde gelir benide 2 hafta sonra çağıdı şükür dedim her hafta gitmekten yorulmuştum her hafta bi durum olduğu için
Ay bugünde benim hevesim kursağımda kaldı
2 dir randevum iptal oluyor dr ameliyatı farklı prgramı vsperşembeydi cuma oldu şimdi yine aradılar pazartesi oldu az daha geçerse 1 ay olcak zaten pof
Bende ankarayikBenimde son izin günlerim gerçekten evde olmak çok güzelnasıl başlayacağım bilmiyorum hiç bende Ankaradayım bu arada
Hahaha benim de çıktııı günde bir kere insülin vuruyorm ama ona güveniyorm heralde yiyorum da Allah varBenim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galibabende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi
Masallah ben 4 kilo kizimi normal dogurdum ama cok zorlandim 110 kilodaydim bide sen esneme hareketleri felan doguma yakin yapmaya basla mutlakaBugün rutin kontrolümüze gittimhaberler iyi mi kötü mü bilemedim benle aynı haftada olan var mı şuan 32+5teyim. Sın kontrolde kilosu 1700dü bebeğin ben 2-2100 civarı olmuştur derken doktor 2.5 kilo olmuş dedi şok oldum bebiş az kilo alsın diye önereceğiniz yiyecekler var mı çünkü çok hızlı ve fazla kilo alıyor gibi şuan kilosu 35-36haftaya uyumluymuş yani doktor genel olarak bacakları falanda uzun biraz büyük haftasına göre dedi. Birde başı yukarı dönmüş yine en son aşağıdaydı doğuma kadar dönmeyedebilir alan azaldığı için ki büyüklüğünü de düşününce sezeryan olman mantıklı olur dedi
Ben çok aldım sanki 11 kilo. Kaç ile hamile kaldın canımCanım ben 33. haftadayım 9 kilo aldım
65 ile kaldım şu an 73-74 gidip geliyorumBen çok aldım sanki 11 kilo. Kaç ile hamile kaldın canım
Kızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..
3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.
Ay evet hatırlıyorum seninkinde cidden öyle yapcak bişi yokBenim de olmuştu çok sinir bozucu oluyor canım öyleniyetlenip gidememek kötü
neden mis
Maşallah canım65 ile kaldım şu an 73-74 gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?