Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum bende her akşam telefonu aldığımda ben de cuma günü hastahaneye gideceğim çok heyecanlıyım o kadar günler geçmiyor ki demiştim ya 2 hafta bir gerilik çıktı 32 de gittiğimde 1630du cuma günü tekrar kontrole gideceğim umarım gerilik kapanmıştır

Canım güzel güzel beslendin mi, kapanmıştır inşallah

Canım güzel güzel beslendin mi, kapanmıştır inşallah
Canım her sabah 2 haşlanmış yumurta kaşar peynir 3 bardak süt bir kase yoğurt ceviz kuruyemişler kuru üzüm tahin pekmez imi tane muz akşamları da et veya tavuk mutlaka yedim yani tedirginim inşallah kapanmıştır.

Aşkım kapanmak ne öne bile geçmiştir

Aşkım kapanmak ne öne bile geçmiştir
Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ya bazı yerlerde okudum ne kadar yesem de faydası olmadı diye ondan dolayı çok tedirgin oluyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum cumayı bekliyorum işte

Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ya bazı yerlerde okudum ne kadar yesem de faydası olmadı diye ondan dolayı çok tedirgin oluyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum cumayı bekliyorum işte
Beslenme 100% olmasada ben etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım drlar bile diyor, o yüzden içini ferah tut, bu cumamı gideceksin?

Beslenme 100% olmasada ben etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım drlar bile diyor, o yüzden içini ferah tut, bu cumamı gideceksin?
Evet bu cuma gideceğim canım yani doğru diyorsun zaten beslenme dışında da yapabilecek bişeyim yoktu inşallah güzel haberlerle gelirim

kız senide yakalamışken bebişin ismine karar verdinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…