- 23 Ekim 2024
- 6.745
- 11.547
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #46.961
Benimkide o pozisyondaOyyybakalım kaç kg oldular bide ben pozisyonunu merak ediyorum ayaklar kaburgamda ondan eminim de
Birer paket alınabilir bence de aşko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide o pozisyondaOyyybakalım kaç kg oldular bide ben pozisyonunu merak ediyorum ayaklar kaburgamda ondan eminim de
Birer paket alınabilir bence de aşko
11 aşkımm seninnnBenimkide o pozisyondakaburbama batıyor, senin kaçta
![]()
Canım güzel güzel beslendin mi, kapanmıştır inşallahKızlar yazdıklarınızı okuyorum bende her akşam telefonu aldığımda ben de cuma günü hastahaneye gideceğim çok heyecanlıyım o kadar günler geçmiyor ki demiştim ya 2 hafta bir gerilik çıktı 32 de gittiğimde 1630du cuma günü tekrar kontrole gideceğim umarım gerilik kapanmıştır![]()
Ay süper
Canım her sabah 2 haşlanmış yumurta kaşar peynir 3 bardak süt bir kase yoğurt ceviz kuruyemişler kuru üzüm tahin pekmez imi tane muz akşamları da et veya tavuk mutlaka yedim yani tedirginim inşallah kapanmıştır.Canım güzel güzel beslendin mi, kapanmıştır inşallah![]()
Aşkım kapanmak ne öne bile geçmiştirCanım her sabah 2 haşlanmış yumurta kaşar peynir 3 bardak süt bir kase yoğurt ceviz kuruyemişler kuru üzüm tahin pekmez imi tane muz akşamları da et veya tavuk mutlaka yedim yani tedirginim inşallah kapanmıştır.
Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ya bazı yerlerde okudum ne kadar yesem de faydası olmadı diye ondan dolayı çok tedirgin oluyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum cumayı bekliyorum işteAşkım kapanmak ne öne bile geçmiştir![]()
Beslenme 100% olmasada ben etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım drlar bile diyor, o yüzden içini ferah tut, bu cumamı gideceksin?Ben elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ya bazı yerlerde okudum ne kadar yesem de faydası olmadı diye ondan dolayı çok tedirgin oluyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum cumayı bekliyorum işte
Evet bu cuma gideceğim canım yani doğru diyorsun zaten beslenme dışında da yapabilecek bişeyim yoktu inşallah güzel haberlerle gelirimBeslenme 100% olmasada ben etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım drlar bile diyor, o yüzden içini ferah tut, bu cumamı gideceksin?
kız senide yakalamışken bebişin ismine karar verdinizmi?Kızlar yazdıklarınızı okuyorum bende her akşam telefonu aldığımda ben de cuma günü hastahaneye gideceğim çok heyecanlıyım o kadar günler geçmiyor ki demiştim ya 2 hafta bir gerilik çıktı 32 de gittiğimde 1630du cuma günü tekrar kontrole gideceğim umarım gerilik kapanmıştır![]()
Eveeeeeet Nisa olacak inşallah :) siz karar verdiniz mikız senide yakalamışken bebişin ismine karar verdinizmi?![]()
adminimi hemen etiketleyimEveeeeeet Nisa olacak inşallah :) siz karar verdiniz mi
Migrosta 27-28 ekimdi yanılmıyorsam bizlerde 2 al 1 öde kampanyası olacak takip edin kızlar. Bezi mutlaka migrostan alın kampanya takip ederek. Daha ucuz bulamıyorum benKizlar ebebekte primalarda indirim var, daha once alanlar soylesin fiyati iyi mi![]()
Çok havalı meslekmişAy ben de is analistiydim meslektasim, gecen yil terfi aldim24 haftayi 4 gozle bekliyorum
![]()
Yazdım bilecanım senin kızın ismi belli ozaman Duru mu olcak?
adminim yazsın listeye?
Bakmadım ama şu an bakacağımadminimi hemen etiketleyimannabelica listeye yazsın Nisa prenseside
evet coğu kızların hepsi karar verdi listeye baktınmı hic canım?
Adıyla gelsin güzel Nisa. İnşallah güzelce büyümüştür haberdar et bizi deEveeeeeet Nisa olacak inşallah :) siz karar verdiniz mi
Canım arada kaynadı sen ataşehirde hangi dr gidiyorsunModel hangisi