• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kuzum daha bugun içtim ilacı. Umarim ki iyi gelir. Cok sagol sordugun icin 🙏
Adalat crono 30 mg mıydı senin ilacın da canım?
Evet 2 gün onu içtim hastaneden çıkınca muadili nidalatın 10 mg ına geçmiştim

Bence hızlı etki eder çünkü ben Adalatı içtikten 2 saat sonra NST’ye girdim sancım çıkmamıştı

Aşkım odam müsait 🥲🥲

Canım benim oğlumda kız kardeşlerim yaptırdı çok güzeldi, bir sürü şey yaptırdılar, oda süsü, hediyesi, kapının önüne ayıcıklar koydular çok büyük böyle kapının yarısı kadar, çok güzel bir anı 🥰 bunda da yapmak istiyorlar da ben gerek yok diyorum 🤭

Evet 2 gün onu içtim hastaneden çıkınca muadili nidalatın 10 mg ına geçmiştim

Bence hızlı etki eder çünkü ben Adalatı içtikten 2 saat sonra NST’ye girdim sancım çıkmamıştı
Oy canım yaa.. icimi ferahlatti bu yazdığın. İlacı ictikten sonra böyle bi kafamdaki agirlik azalir gibi oldu yani yarım saat falan oldu anca acaba dedim psikolojik mi. Bunu yazdigin icin cok sevindim canım 🙏😍🥰
Cok etkili bir ilac demek ki.
Zaten eczacimiz esime demis bu ilac en etkili ilac diye

Oy canım yaa.. icimi ferahlatti bu yazdığın. İlacı ictikten sonra böyle bi kafamdaki agirlik azalir gibi oldu yani yarım saat falan oldu anca acaba dedim psikolojik mi. Bunu yazdigin icin cok sevindim canım 🙏😍🥰
Cok etkili bir ilac demek ki.
Zaten eczacimiz esime demis bu ilac en etkili ilac diye
O hemen etki etmiştir sen hiç merak etmee no stres 😁💕

Canım benim oğlumda kız kardeşlerim yaptırdı çok güzeldi, bir sürü şey yaptırdılar, oda süsü, hediyesi, kapının önüne ayıcıklar koydular çok büyük böyle kapının yarısı kadar, çok güzel bir anı 🥰 bunda da yapmak istiyorlar da ben gerek yok diyorum 🤭
İstemiyorum yan cebime koy 😆🤣🤣 ben bu🤣🤣
Ya kızlar bizimde çok gelen giden olmazda, eşimin çevresi bir tek oda erkek zaten hepsi eşim zamanında hepsinin çocuklarına gidip takıp takıştırmış şimdi onlarda gelir diye düşünüyoruz, birde benim teyzem gelecek, eşimin ailesi o kadar.
Görümcelerimde pek hevesliler öyle şeylere organizasyon falan olsun diye. 🤦‍♀️ hele küçük olana kalırsa kendisi süsler her yeri, benden daha çok hevesli. Ama bu ara düşünüyorum gerek var mı gerçekten 🙄😂 vajinal olursa öğlen girsem ertesi zabahaa çıkacam hastaneden 🫠🫠

Kızlarr benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum doktorumla da bişey konuşmadık nst falan çevremdeki bi çok kişi 32de nstye sokuyor diyor ama bazıları da 35-36ya kadar hiç girmediklerini söylüyolar nasıl oluyo bu neye göre alıyo nstye?

Evet ya ben de böyle organizasyon, kutlama, doğum günü, düğün, kına vs işlerininin hiçbirinden hoşlanmıyorum 🙂
Hediye ve süsleme işinden çook uzağım, dediğim gibi kimseyi istemediğim için üfff niye geldiniz şimdi diye içimden söverken bir de hediye verecek halim yok 😅

Eğer doğumdan önce isme karar vermiş olursam tek tulumu düşüneceğim, en azından kafamı karıştıracak 🙂 karar vermemiş olursam da napalım ismi belli değildi diye kendimi avuturum artık 😂

Takı yastığı olayı nasıl oluyor canım, misafir geleceği zaman yatağına mı koyuyoruz 🙂 onun takı yastığı olduğunu nasıl anlıyor? Gidip gene üstüne asarsa ona da sinir olurum 😂Ay bilmediğimden soruyorum kafam basmadı 😂
Kuzu şöyle beşiğin başına koyuyorlar genelde insanlar da oraya takıyor 🌸
Aşkım odam müsait 🥲🥲
Kral dairesi 🤣
Yok aşko biz böyle şatafatlı şeyleri sevmiyoruz 😂 sen o organizasyonu seçtiğine göre var içinde bişeyler 😍😂 herkes nasıl mutlu olacaksa onu yapmalı zaten sen bize bakma 🥰 Bir de amann kime göstericez kimse gelmesin zaten tribimiz var şirinm de ve bende 😂 geleni de pişman edecek gibiyiz 🫢
#bokvargeldiniz 🤣
İstemiyorum yan cebime koy 😆🤣🤣 ben bu🤣🤣
Ya kızlar bizimde çok gelen giden olmazda, eşimin çevresi bir tek oda erkek zaten hepsi eşim zamanında hepsinin çocuklarına gidip takıp takıştırmış şimdi onlarda gelir diye düşünüyoruz, birde benim teyzem gelecek, eşimin ailesi o kadar.
Görümcelerimde pek hevesliler öyle şeylere organizasyon falan olsun diye. 🤦‍♀️ hele küçük olana kalırsa kendisi süsler her yeri, benden daha çok hevesli. Ama bu ara düşünüyorum gerek var mı gerçekten 🙄😂 vajinal olursa öğlen girsem ertesi zabahaa çıkacam hastaneden 🫠🫠
Kuzu öyle düşünme senin hevesin varsa tabiki yaptır, ben genel olarak her şeyin sadesini seviyorum ve çocuk anlamadığı sürece doğum günü kutlaması vs de yapmam, üçümüz baş başa. Ama herkesin isteği farklı işte

Kızlarr benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum doktorumla da bişey konuşmadık nst falan çevremdeki bi çok kişi 32de nstye sokuyor diyor ama bazıları da 35-36ya kadar hiç girmediklerini söylüyolar nasıl oluyo bu neye göre alıyo nstye?
Doktorum bir şikayetin yoksa 32'de girmene gerek yok demişti almadı da sanırım 34'ten sonra alacak

32 erken aslında Nst için, ben girdim ama kasılmalarım çok oluyor dediğim için soktu. İlk gebeliğimde 28. Haftada girmiştim, onda da ağrım var dediğim için soktular. Normalde doğuma yakın giriliyor bir risk yoksa. Doktordan doktora değişiyor bu karar biraz da. Doktorun gir derse girersin, ya da bir şikayetin olursa.

Cok sagol kuzum 🙏💗 amin aminnn.. Şifa olsun Şifaaa🌸🙏
Hamilelik gercekten cok inisli çıkışlı bir yolmus.
Valla dün şey dedim eşime, sağlıkla doğurayım bir daha gebe kalmak istemiyorum. Gerçekten elin kolun bağlı, yüreğin ağzında. Benim bir sıkıntım olmadı bugüne kadar şükür ama son ay epey zorluyor. Bacaklarımda ödem oluştu baya, artık çömelmek yere oturmak falan çok zor. Bir iki haftaya çorabımı kendim giyemeyecek kıvama gelirim 🤣

32 erken aslında Nst için, ben girdim ama kasılmalarım çok oluyor dediğim için soktu. İlk gebeliğimde 28. Haftada girmiştim, onda da ağrım var dediğim için soktular. Normalde doğuma yakın giriliyor bir risk yoksa. Doktordan doktora değişiyor bu karar biraz da. Doktorun gir derse girersin, ya da bir şikayetin olursa.
Aynen doktorum zaten gir derse girerim onun dediğinin üstüne bişey söylemiyorum da randevu taa haftaya cuma bu sefer çok uzun geldi süre o yüzden sürekli düşünüyorum 🥹😂 benim de kasılmam var ama 27de gittiğimde yalancı kasılmaların başladı falan demişti gerçekten de dinlenince geçen ağrı sızı yapmayan bi his. Bazen böyle internette sancısı varmış hissetmiyomuş falan okuyunca tedirgin oluyorum ya varsa fark etmiyosam diye 🥲

Valla dün şey dedim eşime, sağlıkla doğurayım bir daha gebe kalmak istemiyorum. Gerçekten elin kolun bağlı, yüreğin ağzında. Benim bir sıkıntım olmadı bugüne kadar şükür ama son ay epey zorluyor. Bacaklarımda ödem oluştu baya, artık çömelmek yere oturmak falan çok zor. Bir iki haftaya çorabımı kendim giyemeyecek kıvama gelirim 🤣
Toplam 7 olacak kanka el mahkum 😆🤣🤣

Aynen doktorum zaten gir derse girerim onun dediğinin üstüne bişey söylemiyorum da randevu taa haftaya cuma bu sefer çok uzun geldi süre o yüzden sürekli düşünüyorum 🥹😂 benim de kasılmam var ama 27de gittiğimde yalancı kasılmaların başladı falan demişti gerçekten de dinlenince geçen ağrı sızı yapmayan bi his. Bazen böyle internette sancısı varmış hissetmiyomuş falan okuyunca tedirgin oluyorum ya varsa fark etmiyosam diye 🥲
Korkma belirti verir gerçek kasılma olsa. Bende de çok oluyor yalancı kasılmalar.

Back
X