• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Aynen doktorum zaten gir derse girerim onun dediğinin üstüne bişey söylemiyorum da randevu taa haftaya cuma bu sefer çok uzun geldi süre o yüzden sürekli düşünüyorum 🥹😂 benim de kasılmam var ama 27de gittiğimde yalancı kasılmaların başladı falan demişti gerçekten de dinlenince geçen ağrı sızı yapmayan bi his. Bazen böyle internette sancısı varmış hissetmiyomuş falan okuyunca tedirgin oluyorum ya varsa fark etmiyosam diye 🥲
Ay o bendede oldu aylemakk aylemakk arkadaşımız oldu geçen, kontrole gittiğinde anlamışlar🥲🥲 Allah bilir kaç kere sancı atlattık evde farkında olmadan 🙄

İstemiyorum yan cebime koy 😆🤣🤣 ben bu🤣🤣
Ya kızlar bizimde çok gelen giden olmazda, eşimin çevresi bir tek oda erkek zaten hepsi eşim zamanında hepsinin çocuklarına gidip takıp takıştırmış şimdi onlarda gelir diye düşünüyoruz, birde benim teyzem gelecek, eşimin ailesi o kadar.
Görümcelerimde pek hevesliler öyle şeylere organizasyon falan olsun diye. 🤦‍♀️ hele küçük olana kalırsa kendisi süsler her yeri, benden daha çok hevesli. Ama bu ara düşünüyorum gerek var mı gerçekten 🙄😂 vajinal olursa öğlen girsem ertesi zabahaa çıkacam hastaneden 🫠🫠

Aynen öyle, organizasyon güzel bir şey yaptır ben sadece isimli tulumlar için dedim 🥲 onlar da aslında çok güzel bir hatıra 😍

Valla dün şey dedim eşime, sağlıkla doğurayım bir daha gebe kalmak istemiyorum. Gerçekten elin kolun bağlı, yüreğin ağzında. Benim bir sıkıntım olmadı bugüne kadar şükür ama son ay epey zorluyor. Bacaklarımda ödem oluştu baya, artık çömelmek yere oturmak falan çok zor. Bir iki haftaya çorabımı kendim giyemeyecek kıvama gelirim 🤣

Kız ben şimdiden daha çorabımı giyemiyorum maalesef ki 😬🥹

Ay o bendede oldu aylemakk aylemakk arkadaşımız oldu geçen, kontrole gittiğinde anlamışlar🥲🥲 Allah bilir kaç kere sancı atlattık evde farkında olmadan 🙄
morcelestial morcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı 😁

morcelestial morcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı 😁
Ay geçmiş olsunnn erkenci kuş 🥹 ben o zaman gidince kasılmam sancım var diyim giriyim nstye ne olur ne olmaz 🥲

kızlar yatak için alez aldınız mı ve nerden aldınız? Memnun kaldınız mı kumaşından falan, paylaşırmısınız alanlar 😌

Marka yazıyormu aşkım, ben çarşafını aldım lastikli 2 adet, alezimiz yok🥲

Şöyle canım çarşaf ve nevresim ikea çünkü onun ölçülerine oradan bulabildim, mesela yastık kılıfı evde ki yastığa uymamıştı oradan aldık mecburen o yüzden yorganı vs hep fazla, ölçüleri farklı diye, zaten onları ileriki zaman da kullanacak ama tabi alez ve çarşaf önemli ilk etapta direkt onları kullanacağız, bakarım canım markasına da bakmadım cidden direkt orada herkes alıyordu kavga çıkmıştı herhalde vardır bir keramet dedim son kalanı da ben aldım 🤣 Benim BİM tecrübem yok, kızlar söyleyince denk gelip girdim, savaşmayı bilmek lazım oralar için 🤣

Şöyle canım çarşaf ve nevresim ikea çünkü onun ölçülerine oradan bulabildim, mesela yastık kılıfı evde ki yastığa uymamıştı oradan aldık mecburen o yüzden yorganı vs hep fazla, ölçüleri farklı diye, zaten onları ileriki zaman da kullanacak ama tabi alez ve çarşaf önemli ilk etapta direkt onları kullanacağız, bakarım canım markasına da bakmadım cidden direkt orada herkes alıyordu kavga çıkmıştı herhalde vardır bir keramet dedim son kalanı da ben aldım 🤣 Benim BİM tecrübem yok, kızlar söyleyince denk gelip girdim, savaşmayı bilmek lazım oralar için 🤣
İkea gerçekten bu konularda diğerlerinide almaya mecbur bırakıyor insanı😂😂

Back
X