- 23 Ekim 2024
- 6.784
- 11.614
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.161
Canım çok geçmiş olsun, peki beslenmeyle falan ilgisi varmıymış sordun mu? Kan akımı iyimi senden giden?Kızlar merhaba bugün sadece tsh için Dr a gıtmiştim.bebeğin karın cevresı 3 hafta geride. Gelişim geriliği var düzelmezde bu saatten sonra sen acil Perinatolaga git dedi. Nasıl korktum oturdum ağladım. Hemen randevu aldım ıkı haftaya yakın bır gerılık çıktı bu normal dedı. Ama plesanta büyükmüş doğumdan sonra arastırılabılır dedı ama kötü bir şey demedı. 30+0 da 1359 kg olmuş miniğim. 29+5 ile uyumlu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşAllah gerilemeye devam etmez. Düzelir. Saglıcakla kucagımıza alsak bir an önce
Canım teşekkür ederim bir şey demedi. Kan akışı ve suyu gayet ıyi. Plesantanın büyük olmasına enfeksıyondan olabilir dedi başka bir şey demedi.Canım çok geçmiş olsun, peki beslenmeyle falan ilgisi varmıymış sordun mu? Kan akımı iyimi senden giden?
çok güzel ismiCahit can canım ismi eşim kendi ismini istiyor gerçekten de bende razı oldum başka isim bulamayinca isimsiz kalıcaktı yoksa
Peki arkadaşım senin beslenmen nasıl normaldeCanım teşekkür ederim bir şey demedi. Kan akışı ve suyu gayet ıyi. Plesantanın büyük olmasına enfeksıyondan olabilir dedi başka bir şey demedi.
Haftada bir balık mutlaka yerım. Sekerım falan olmadıgı için dıyette de değilim. Kuru yemısıme meyveme dıkkat ederım. Normal yani aslında... +10 kilo ile devam ediyorum. Aslında ekstra yaptıgım bır sey de yok. Zararlı da beslendıgımı düşünmüyorum. Ekmek ve hamur işini saymazsakPeki arkadaşım senin beslenmen nasıl normalde
Maşallah çok güzel çok pozitif bir fotoğraf ❤Hello teyzeleeer
Bugün buralara yetişemedim, oğlumuzun odasını boyuyoruz size de bir selam vermek istedik
Aşkım burda takip ettin mi bilmiyorum ama beslenmeyle öyle 2 hafta açık olan araları kapatan arkadaşlarımız var, muz kefir tahin pekmez kaşar her gün 2 yumurtaHaftada bir balık mutlaka yerım. Sekerım falan olmadıgı için dıyette de değilim. Kuru yemısıme meyveme dıkkat ederım. Normal yani aslında... +10 kilo ile devam ediyorum. Aslında ekstra yaptıgım bır sey de yok. Zararlı da beslendıgımı düşünmüyorum. Ekmek ve hamur işini saymazsakbeslenme ile duzelebılır mi ki?
İçim açıldıHello teyzeleeer
Bugün buralara yetişemedim, oğlumuzun odasını boyuyoruz size de bir selam vermek istedik
Hello teyzeleeer
Ben de normalde 2.yi düşünüyordum, alışverişi ona göre yapayım.ikinci için de kullanırım diyordum da. İnsan biraz zorlu geçirince ikinciye cesaret edemiyormus gerçekten de..korkumdan ayağı kalkamıyorum, basit bir işimi bile yapamıyorumValla dün şey dedim eşime, sağlıkla doğurayım bir daha gebe kalmak istemiyorum. Gerçekten elin kolun bağlı, yüreğin ağzında. Benim bir sıkıntım olmadı bugüne kadar şükür ama son ay epey zorluyor. Bacaklarımda ödem oluştu baya, artık çömelmek yere oturmak falan çok zor. Bir iki haftaya çorabımı kendim giyemeyecek kıvama gelirim
Bende de aynı şekilde. Sancım varmıs megerse yalancı kasılmalar olmus ki nidicard verdiler acilen. Serviks yetmezliği var ok de ekstra bir şey hissetmiyordum aslında@morcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı
Maşallah içimiz açıldıHello teyzeleeer
Yaa maşallahhhhHello teyzeleeer
Ben tam tersi göbeğime bişey değince rahatsız oluyorum göbeğin altında kalıyor tüm çamaşırlarım mis gibiii rahat ediyorumEvet ya ben de aynı şekilde, bir de bittiği yer aşağıda kalınca kaşınıyor göbeğim. Şimdi ohh kafama kadar çekiyorum miss gibi
Harika yaaaaHello teyzeleeer
yaaa çook güzelsin annesi bu oğlun için çok güzel bir hatıra kalıcakHello teyzeleeer
Kaşar günlük tüketiyorum, dıgerlerjne de dıkkat edeyım kuzum çok teşekkür ederimAşkım burda takip ettin mi bilmiyorum ama beslenmeyle öyle 2 hafta açık olan araları kapatan arkadaşlarımız var, muz kefir tahin pekmez kaşar her gün 2 yumurta
Unutuluyor ya zorluklar, aklında güzellikler kalıyor, yoksa kimse 2’ye 3’e cesaret edemezdi. İlkinde de zorlanmıştım ama bak unuttum ki ikinciyi yaptım :)Ben de normalde 2.yi düşünüyordum, alışverişi ona göre yapayım.ikinci için de kullanırım diyordum da. İnsan biraz zorlu geçirince ikinciye cesaret edemiyormus gerçekten de..korkumdan ayağı kalkamıyorum, basit bir işimi bile yapamıyorumya da doğduktan sonra fikrim değişir unuturum belki bu günleri.
Bende de aynı şekilde. Sancım varmıs megerse yalancı kasılmalar olmus ki nidicard verdiler acilen. Serviks yetmezliği var ok de ekstra bir şey hissetmiyordum aslında
Sen onu bırak da kundak ne aldın onu söylekızlar yatak için alez aldınız mı ve nerden aldınız? Memnun kaldınız mı kumaşından falan, paylaşırmısınız alanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?