Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Canım çok geçmiş olsun, peki beslenmeyle falan ilgisi varmıymış sordun mu? Kan akımı iyimi senden giden?

Peki arkadaşım senin beslenmen nasıl normalde
Haftada bir balık mutlaka yerım. Sekerım falan olmadıgı için dıyette de değilim. Kuru yemısıme meyveme dıkkat ederım. Normal yani aslında... +10 kilo ile devam ediyorum. Aslında ekstra yaptıgım bır sey de yok. Zararlı da beslendıgımı düşünmüyorum. Ekmek ve hamur işini saymazsak beslenme ile duzelebılır mi ki?

Aşkım burda takip ettin mi bilmiyorum ama beslenmeyle öyle 2 hafta açık olan araları kapatan arkadaşlarımız var, muz kefir tahin pekmez kaşar her gün 2 yumurta

Ben de normalde 2.yi düşünüyordum, alışverişi ona göre yapayım.ikinci için de kullanırım diyordum da. İnsan biraz zorlu geçirince ikinciye cesaret edemiyormus gerçekten de..korkumdan ayağı kalkamıyorum, basit bir işimi bile yapamıyorumya da doğduktan sonra fikrim değişir unuturum belki bu günleri.
Bende de aynı şekilde. Sancım varmıs megerse yalancı kasılmalar olmus ki nidicard verdiler acilen. Serviks yetmezliği var ok de ekstra bir şey hissetmiyordum aslında

Evet ya ben de aynı şekilde, bir de bittiği yer aşağıda kalınca kaşınıyor göbeğim. Şimdi ohh kafama kadar çekiyorum miss gibi
Ben tam tersi göbeğime bişey değince rahatsız oluyorum göbeğin altında kalıyor tüm çamaşırlarım mis gibiii rahat ediyorum

Unutuluyor ya zorluklar, aklında güzellikler kalıyor, yoksa kimse 2’ye 3’e cesaret edemezdi. İlkinde de zorlanmıştım ama bak unuttum ki ikinciyi yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…