Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Benimki de 1 gece sezeryan vajinal aynı kızımı başka bir şehirde doğurmuştum onda da 1 geceydi iki doğum şekli de. Bence eve gitmek iyi eve gittiğinde iyileşmeye başlıyorsun
İkinci gün eve geçecek kadar iyi hissediyor muyuz yani kendimizi? Ne bileyim sanki sorun olsa nolacak falan diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi 2 gün olup da eve gitme kararı alan da çok oluyor

İkinci gün eve geçecek kadar iyi hissediyor muyuz yani kendimizi? Ne bileyim sanki sorun olsa nolacak falan diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi 2 gün olup da eve gitme kararı alan da çok oluyor
Canım bizim hastanede 2 gece, ama ilginç bir şekilde bazı hastaneler sezeryan sonrası kalmayı da 1 e indirmişler. Mesela medicanada eskiden 2 gece kalınırdı, geçen arkadaşım öglen 12 de sezeryan oldu ertesi gün 16 da taburcuydu. Ankara Medicana'dan bahsediyorum.

Normal çamaşırlarınızı nasıl giyebiliyorsunuz aklım şaştı gerçekten
Benimkiler biraz göbeğim çıkmaya başlayınca ilk oturup kalkışta aşağı toplanıyordu
Evet ya ben de aynı şekilde, bir de bittiği yer aşağıda kalınca kaşınıyor göbeğim. Şimdi ohh kafama kadar çekiyorum miss gibi

Yaa ücretler arttığı için mi yapıyorlar acaba? Göz korkutmamak için. Zaten ihtiyaç halinde ikinci gün de yatırıyoruz demişti. Doğum parasını az söyleyip, ikinci gece gerekirse ekstra parasını alacak nasılsa. 1 gece de yetiyormuş da işte ben daha uzun kalmayı tercih ederdim gibi

Ayyy isimli seti karar verip siparis ettim sukur ben de hastane suslemeyecegim kapi susu degil de odasina asabilecegim veya rafa koyabilecegim isim yazan bi tablo dusunuyorum, o da su tarz bisi olacak
Odası olan bebelerin hali başka tabi

Hastanede yapılacak şeyler bitmiş oluyor serumdur kan değerlerine bakılmadır vs. Gerisi yürüyüş dinlenme güzel beslenme zaten 7. Gün 10. Gün falan dr kontrolüne geri geliyorsun

Kızlar merhaba bugün sadece tsh için Dr a gıtmiştim.bebeğin karın cevresı 3 hafta geride. Gelişim geriliği var düzelmezde bu saatten sonra sen acil Perinatolaga git dedi. Nasıl korktum oturdum ağladım. Hemen randevu aldım ıkı haftaya yakın bır gerılık çıktı bu normal dedı. Ama plesanta büyükmüş doğumdan sonra arastırılabılır dedı ama kötü bir şey demedı. 30+0 da 1359 kg olmuş miniğim. 29+5 ile uyumlu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İnşAllah gerilemeye devam etmez. Düzelir. Saglıcakla kucagımıza alsak bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…