Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyor nefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında
Evet benim bir iki kere mide yanmam oldu, onun dışında mide sıkıntısı yaşamadım, nefes darlığı da çekmiyorum durduk yere.
Kaburgama da hiç tekme gelmedi ama aşağıda olduğundan olsa gerek ki artık ayağa kalkıp yürürken zorlanıyorum, aşağı tarafa baskı yapıyor bu sefer. Ve dün gece 4 kere tuvalete kalktım 6 saat içinde

Benim ayakları aşağıdayken öyleydi özellikle uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca sanki idrar kesem yere düşecek gibi hissediyordum ama döndü artık baş aşağı gelmiş. Seninki hangi pozisyondaydı canım belki ayakları aşağı almıştır

Kızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilim kgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem
Yaaa ben yazacaktım biliyor musun. Yemek yiyesim de geliyor o ayrı da Ben inanılmaz tatlıya düştüm, önceden de yiyordum ara ara. Ama iki haftadır her gün tatlı istiyor canım, ve tutamıyorum yiyorum da. Öyle küçük bir dilim falan da değil yani Aldığım kiloda da değilim, bebişe zarar vermesin de

Yok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyor

kız aynı şekil niye böyle son haftalar
ben bebeğe bişey olcağını düşünmüyorum da tatlı krizine girer en az

Bizim yukarı çıkmaz bence artık canım yapısal heralde benim bebiş de aynı senin anlattığın pozisyonda

kız aynı şekil niye böyle son haftalar
ben bebeğe bişey olcağını düşünmüyorum da tatlı krizine girer en az
Ayy bunu konuşurken bile iki porsiyon yedim bir tabak yetmedi, gittim ikinciye Allahım asla tutamıyorum kendimi, bir de işin kötüsü, bunu hak ediyorum gibi bir düşünceyle içimi rahatlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…