- 23 Haziran 2025
- 451
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- 

- #48.521
Evet benim bir iki kere mide yanmam oldu, onun dışında mide sıkıntısı yaşamadım, nefes darlığı da çekmiyorum durduk yere.Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyornefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında 
Benim ayakları aşağıdayken öyleydi özellikle uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca sanki idrar kesem yere düşecek gibi hissediyordumEvet benim bir iki kere mide yanmam oldu, onun dışında mide sıkıntısı yaşamadım, nefes darlığı da çekmiyorum durduk yere.
Kaburgama da hiç tekme gelmediama aşağıda olduğundan olsa gerek ki artık ayağa kalkıp yürürken zorlanıyorum, aşağı tarafa baskı yapıyor bu sefer. Ve dün gece 4 kere tuvalete kalktım 6 saat içinde 
Yaaa ben yazacaktım biliyor musun. Yemek yiyesim de geliyor o ayrı daKızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilimkgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem 
Sahi serumlardan sonra kaça çıktı demirin yada çıktı mıKızlar beni iki kere serumla demir verip kazıklamamış gib dr’um tekrar demir ilacına başla dediölim mi öldirim mi 
Kanka bir dahaki gittiğimde kan tahlili yapacam dedi umarım demir vermişlerdir renkli su değildirSahi serumlardan sonra kaça çıktı demirin yada çıktı mı
Yok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyorBenim ayakları aşağıdayken öyleydi özellikle uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca sanki idrar kesem yere düşecek gibi hissediyordumama döndü artık baş aşağı gelmiş. Seninki hangi pozisyondaydı canım belki ayakları aşağı almıştır 
son haftalarda göz yumulmaz mıŞeytana uyma
Sen onun acısını başka yerden çıkarırsın fazlacaBeni kazıklanmaktan kurtardın kanka bu günde kardayız
kız aynı şekil niye böyle son haftalarYaaa ben yazacaktım biliyor musun. Yemek yiyesim de geliyor o ayrı daBen inanılmaz tatlıya düştüm, önceden de yiyordum ara ara. Ama iki haftadır her gün tatlı istiyor canım, ve tutamıyorum yiyorum da. Öyle küçük bir dilim falan da değil yani Aldığım kiloda da değilim, bebişe zarar vermesin de 
37. değilmiydi o ya tüh39.hafta serbest
Hehehehe yani ilaca dvm diyince benimde aklıma o gelmedi değilKanka bir dahaki gittiğimde kan tahlili yapacam dedi umarım demir vermişlerdir renkli su değildir
Ouyii maşallah onaKizlar selambugun 31+6yım kontrole gittik, bebis 2 kilo 43 cm cikti tosun oglum keyfi yerinde onca kasilmaya ragmen 
Sağır duymaz uydurun37. değilmiydi o ya tüh
Bizim yukarı çıkmaz bence artık canım yapısal heralde benim bebiş de aynı senin anlattığın pozisyondaYok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyor
Aynen 11inde gidiyormus ya ne zaman doncek sordun mu unuttum benOuyii maşallah onakanka sanada yurtdışına gidiyorum gitmeden gel dedimi 
Ayy bunu konuşurken bile iki porsiyon yedimkız aynı şekil niye böyle son haftalar
ben bebeğe bişey olcağını düşünmüyorum da tatlı krizine girer en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?