- 23 Ekim 2024
- 7.039
- 12.125
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.501
Azcıkta sen al benim dediklerimiHemen ikna oldum sepete attım 2 tane
aşkım takip ettiğim ebeler hep kullanmışAlez almayı düşünmüyordum canım çünkü yatağın kılıfı zaten çıkarılıyor yani hemen çıkarıp yıkayabiliriz. Hem çarşaf kullanacağız
Boyuttan ziyade sesten olmaz bence, hışırtılıBu alt değiştirme örtülerinin dokusu nasıl acaba, çarşafın altına konulsa iş görür mü sanki? Haşır huşur ses çıkarmıyorsa olabilir gibi geldi. Sesli düşünüyorum şu an
Onuda koyacamBu alt değiştirme örtülerinin dokusu nasıl acaba, çarşafın altına konulsa iş görür mü sanki? Haşır huşur ses çıkarmıyorsa olabilir gibi geldi. Sesli düşünüyorum şu an
Sus bak sana da link attım 70*110 sana uyani hahahaAzcıkta sen al benim dediklerimi
aşkım takip ettiğim ebeler hep kullanmışşimdi kaka çiş alezden birde lekesiz rahat çıkar, yatağın dışını yıkarken yine yaparsa napcaz en kötü senaryoyu ekliyorum
Aa evet hışırtılıysa olmaz tabi, zaten fiyatı da uygun bişeymiş. Hiç gerek yok iptalBoyuttan ziyade sesten olmaz bence, hışırtılı
Kaçak kat çık utanma yaOnuda koyacamilk aylar olurda, döndükçe ses yapar mı acaba
Beni kazıklanmaktan kurtardın kanka bu günde kardayızSus bak sana da link attım 70*110 sana uyani hahaha
Ay keşke sesli mesaj olsa güldüğümü duyardınKaçak kat çık utanma ya
Sen bunları biriktir ben İstanbul'a gelince artık beni nereye götürürsünBeni kazıklanmaktan kurtardın kanka bu günde kardayız
Ben de ikna oldumAzcıkta sen al benim dediklerimi
aşkım takip ettiğim ebeler hep kullanmışşimdi kaka çiş alezden birde lekesiz rahat çıkar, yatağın dışını yıkarken yine yaparsa napcaz en kötü senaryoyu ekliyorum
Haritayı açacam önüne parmak bastığın yere gidecezSen bunları biriktir ben İstanbul'a gelince artık beni nereye götürürsün
En sevdiğim, en sevdiğimHaritayı açacam önüne parmak bastığın yere gidecez
Hışırtılıymış canım olmadı ama şöyle ki bazı durumlarda bu babynest, puset falan gibi şeylerin içine konulabilir, iş görebilir tehlikeli zamanlardaOnuda koyacamilk aylar olurda, döndükçe ses yapar mı acaba
Sana telefon alacam hemide dokunmatıkEn sevdiğim, en sevdiğim
anayım ben anaa. bilmiyorum ki canım ille yukarı çıkması gerekiyor mu acabaBu ara ara olan tedirginlikler doğuma kadar gidecek ne kadar rahatlatsak da kendimizi. Ama çok da normal ya anayız biz
Valla yeri de var bence ya daha çok yukarıya çıkmadı sanki karnım, göğsümün altı boş, ne zaman yukarı çıkacak da sonra tekrar aşağıya inecek ben anlamadım
Evet canım kesinlikle, kaka izi kalırsa gördükçe ankastrem tutarHışırtılıymış canım olmadı ama şöyle ki bazı durumlarda bu babynest, puset falan gibi şeylerin içine konulabilir, iş görebilir tehlikeli zamanlarda
Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyoranayım ben anaa. bilmiyorum ki canım ille yukarı çıkması gerekiyor mu acaba
Bu ara ara olan tedirginlikler doğuma kadar gidecek ne kadar rahatlatsak da kendimizi. Ama çok da normal ya anayız biz
Valla yeri de var bence ya daha çok yukarıya çıkmadı sanki karnım, göğsümün altı boş, ne zaman yukarı çıkacak da sonra tekrar aşağıya inecek ben anlamadım
Ne kadar çıkıyor hiç fikrim yok ama doğuma yakın aşağı iniyormuş, bebek kanala düşüyoranayım ben anaa. bilmiyorum ki canım ille yukarı çıkması gerekiyor mu acaba
Şeytana uymaKızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilimkgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?