Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Hemen ikna oldum sepete attım 2 tane
Azcıkta sen al benim dediklerimi
Alez almayı düşünmüyordum canım çünkü yatağın kılıfı zaten çıkarılıyor yani hemen çıkarıp yıkayabiliriz. Hem çarşaf kullanacağız
aşkım takip ettiğim ebeler hep kullanmış şimdi kaka çiş alezden birde lekesiz rahat çıkar, yatağın dışını yıkarken yine yaparsa napcaz en kötü senaryoyu ekliyorum

Bu alt değiştirme örtülerinin dokusu nasıl acaba, çarşafın altına konulsa iş görür mü sanki? Haşır huşur ses çıkarmıyorsa olabilir gibi geldi. Sesli düşünüyorum şu an
Onuda koyacam ilk aylar olurda, döndükçe ses yapar mı acaba

anayım ben anaa. bilmiyorum ki canım ille yukarı çıkması gerekiyor mu acaba

Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyor nefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında

Ne kadar çıkıyor hiç fikrim yok ama doğuma yakın aşağı iniyormuş, bebek kanala düşüyor yukarısı boşalıyor biraz, hatta nefes alamayanlar falan rahatlıyor o dönemde. Ama benimki aşağıda işte ondan kafam karıştı Gerçi daha minnoşlar. Karnım bir yandan kocaman ama hala sanki o kadar büyük bebek varmış gibi hissetmiyorum

Kızlar benim yemek yiyesim hic gelmiyor hep böyle abur cubur veya meyve hep tatlı icecek fln bence ben iyi değilim kgları normal aldım bugüne kadar ama sanki artık hızlanır böyle tatlı yersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…