Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Pozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorum 🤣 Ayaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima 🤣 3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana.
Yaa evet günlerimiz bile aynı sayılır 🥰 durumumuz da aynıymış. Gerdiği yeri elleyince kayıp gidiyor ya çok hoşuma gidiyor 😍
Benim tahminim de hep 20 kasım civarında, ilk günden beri bu tarih çıktı ağzımdan. Eğer öyle olursa çok az kaldığını biraz önce fark ettim ve heyecanlandım birden 😇
Senin neden 3 hafta canım kesin mi ?

Canım bunu mu diyorsun
Yok kız bu ne fiyat😬 safarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir
Fisher-Price Neşeli Hayvanlar 3'ü 1 Arada Jimnastik Merkezi Oyun Halısı

Yok kız bu ne fiyat😬 safarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir
Tükenmiş her yerde🤦🏻‍♀️

Ay ben o attığımı çok beğenmiştim ama fiyatı beni üzdü 😂 dur bunu da favliyim memnun kalmazsam buna da bakarım

Ya bu babycim biraz araştır o kadar şikayet görceksin ki gelince kurup bir incele 😅
Ooo geleli çok oldu 😂 ben toplu alışveriş yapmıştım kuzu ya. Bu arada fisher price alan herkes boşuna onu alma bunu al her şeyi aynı dedi neyse ki pahalı bir şey değil

Ooo geleli çok oldu 😂 ben toplu alışveriş yapmıştım kuzu ya. Bu arada fisher price alan herkes boşuna onu alma bunu al her şeyi aynı dedi neyse ki pahalı bir şey değil
İnşallah düzeltmişlerdir ya da senin ki çok sağlamdır😅 ben yenilerde aldın sanıyorum. Ama oyun halısının ekmeğini çok yiyeceksiniz aşırı oyalayıcı oluyor babyjörnlerde öyle😅

Asko maalesef baya pahali ama bu unigo icin antibaktariyel diyolar sal cocugu uzerine donsun dursunluk omurluk hali
Dwinguler Playmat Dwinguler Happy Station Oyun Matı ve Halısı

Digeri de bu ama bu da cok pahali 🥲🥲
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), FWT16

Asko maalesef baya pahali ama bu unigo icin antibaktariyel diyolar sal cocugu uzerine donsun dursunluk omurluk hali
Dwinguler Playmat Dwinguler Happy Station Oyun Matı ve Halısı

Digeri de bu ama bu da cok pahali 🥲🥲
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), FWT16
Kanka bu halılar peki e bebekte niye uygun farklımı?
Neşeli Hayvanlar Piyanolu Jimnastik Merkezi HWY49
Fisher-Price Neşeli Hayvanlar Piyanolu Jimnastik Merkezi HWY49 - ebebek

Yaa evet günlerimiz bile aynı sayılır 🥰 durumumuz da aynıymış. Gerdiği yeri elleyince kayıp gidiyor ya çok hoşuma gidiyor 😍
Benim tahminim de hep 20 kasım civarında, ilk günden beri bu tarih çıktı ağzımdan. Eğer öyle olursa çok az kaldığını biraz önce fark ettim ve heyecanlandım birden 😇
Senin neden 3 hafta canım kesin mi ?

Aynen 21 Kasim olarak planlı sezeryanim var benim saglik durumlarimdan dolayi. Resmen ayni gidiyor tarihler de , insallah saglikla gelsin bebislerimiz, o kavusma anini dusundukce insallah aklimi kaçırmam diyorum 🤣

Bu arada kizlar kim tavsiye etmişti hatırlayamadım ama çikolata atölyesinden sipariş vermiştim, ben de cok memnun kaldım, annem dun TR'den gelirken getirdi, hem urun kalitesi hem de müşteri iliskileri acısından gayet iyiler, aklinizda olsun kolonya vs de yapıyorlar setleri var, fiyatları da iyi geldi bana.

Aynen 21 Kasim olarak planlı sezeryanim var benim saglik durumlarimdan dolayi. Resmen ayni gidiyor tarihler de , insallah saglikla gelsin bebislerimiz, o kavusma anini dusundukce insallah aklimi kaçırmam diyorum 🤣
Sağlıkla gelsin canım, artık tehlikeli zamanları geçtik. Benim içim rahatlamaya başladı bu anlamda. Ben daha doktordan tarih almadım, sezaryen olacak ama. Pazartesi kontrolüm, o zaman belki tahmini bir tarih verebilir. Ben de çok heyecanlandım daha yeni yeni idrak ediyorum. Sanki hep içimizde kalacakmış gibi geliyor bir yandan 😅

Sağlıkla gelsin canım, artık tehlikeli zamanları geçtik. Benim içim rahatlamaya başladı bu anlamda. Ben daha doktordan tarih almadım, sezaryen olacak ama. Pazartesi kontrolüm, o zaman belki tahmini bir tarih verebilir. Ben de çok heyecanlandım daha yeni yeni idrak ediyorum. Sanki hep içimizde kalacakmış gibi geliyor bir yandan 😅
evet cok sukur, dun 2300 oldugunu duyunca da biraz rahatladım 2 psikolojik bi sinirdi benim icin, 37+5 oluyor 21 kasim yani 38. haftanın basinda olmus olucam doktorum da gelişiminde vs bi sikinti görmediği icin doguma hazir olacagini soyledi o tarihte bebegin, bize de geri sayim düştü 🤣

bi arkadaşımın beklenen tarihi benden 3 hafta önceydi, her ani beraber yaşadık su zamana kadar, dun normal dogumla dünyaya getirdi bebeğini, ona bile inanamıyorum karnından bi bebek ciktigina kendiminkine nasil inanicam bakalim 🤣

Back
X