- 1 Aralık 2022

- 3.317

- 5.497

- 88

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.521

Benim de bacaklarımda ödem oluşmaya başladı, akşamları baya çorap izi çıkıyor hatta, boğum gibiilk gebeliğimde de bacaklarım böyle ödemlenmişti ama tansiyon vs yoktu. Kontrole gittiğimde söylicem yine, muhtemelen idrar tahlili ister. 
Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benimÖdem beklenen bir durum hamilelikte ama arkadaşımız çok aşırı ödem var dediği için idrarda protein kaçağı aklıma geldi ki doktoru da söylemiş zaten, tabi idrar tahlili aslında vermek lazım ara ara hem enfeksiyon da ölçülür
Kuzum teşekkür ederimAy alsak mi biz de ya
Kuzu ben alezleri az önce aldım, atayım sana da
Formeya Mikro Fitted Full Kenar Su Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Alez Bebek-Tek-Çift Kişilik Battal Boy Alez - Fiyatı, Yorumları bunu montessori için aldım.
Vionel Home %100 Pamuklu, Sıvı Geçirmez Bebek Ve Çocuk Yatak Koruyucu Alez, Park Beşik, Kreş Anaokulu Alezi - Fiyatı, Yorumları bunu da anne yanına
Ben almadım bir arkadaşım kendi almış bir tanede hediye gelmiş kullanmadığını bana verdi ama bilmiyorum kullanır mıyımBabyjem Düz Kafa Yastığı Gri - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Kızlar şu tarz bir yastık almak gerekir mi kafası için alanınız var mı
Canım bana kullanan tüm arkadaşlarım hepsinin aynı mantık olduğunu söylediler asla çok para vermeye getek yok zaten kısa süre kullanılıyor dediler. Bende bunu aldımKizlar tamda konusu gecmis bende reflü yatagi alanlar ne aldi alacak olanlar hangisinden alacak diye sormaya gelmistim.
Bunları sipariş ettim canımönerecegin seyler olursa da paylas canim
Ben bunu kaçırmışım Anna alıntı yapınca farkettimKızlar günaydın
Kontrolden geliyoruz
Kızlar 32+0 dan selamlar, biz de durumlar iyi çok şükür, 1838 gr kızım, 45 cm boyu olmuşnst gerekli görmedi, ödeme baktı, hiç yok dedi, tansiyon normal, 3 hafta sonra görüşelim dedi hatta şaşırdım, difemm sen normal bir gebesin sorun yok, bir şey olursa gel ama dedi, nst 35. hafta koyacakmış. Kasılmalar normal dedi, magnezyuma devam, fitil verdi, akıntının renginden dolayı, enfeksiyon istemiyoruz dedi 
Biz de durumlar böyle
Cok güzeller canım, Toprise de ne yakışırBunları sipariş ettim canım
Teşekkür ederim canım benim son eksikler vardı tamamlandıCok güzeller canım, Toprise de ne yakışırgüzel de indirim olmus 
Kumas cinsini kontrol ettiysen bir sürprizle karsilasmazsin, bekledigin gibi olurlar..Arada yapıyor sanki böyle indirimler.annemle ablam gelirken ne getirsinler ne siparişi versem diye düşünüyorum ben de ama kıyafet istemiyorumTeşekkür ederim canım benim son eksikler vardı tamamlandıdaha önce mağazadan da almıştım bir kaç şey kaliteleri çok hoşuma gitmişti umarım öyle gelirler 
+1Hepiniz uyuyorsunuz tabiii bende tavanı seyrediyorum
Iyi bari yalniz seyretmenin hic tadı yoktu
Seyretmenın sonu da gelmiyorIyi bari yalniz seyretmenin hic tadı yoktu
Iyi bari yalniz seyretmenin hic tadı yoktu
Gece tuvaletteyken gelen overthink perileriBiraz wc biraz tavan
Ay öyle mi oluyormus canım ya. Bende pahali olan daha iyi midir mantigina girdim haliyle bi fark yok muymus demek ki. O zaman bakayim buna da fava attim zaten. Teşekkür ederimCanım bana kullanan tüm arkadaşlarım hepsinin aynı mantık olduğunu söylediler asla çok para vermeye getek yok zaten kısa süre kullanılıyor dediler. Bende bunu aldım
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal - Fiyatı, Yorumları
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Gecenin bir vaktine kadar ayaktaydim heh bu saatte yine ayaktayım. Uykular ne cabuk terketti biziiSeyretmenın sonu da gelmiyorsabah olmadn uyusam bari. Oğlan 7 de kalkacak 
Araya serpiştirilmis wc siz olur mu aşk olsunBiraz wc biraz tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?