Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200

Ödem beklenen bir durum hamilelikte ama arkadaşımız çok aşırı ödem var dediği için idrarda protein kaçağı aklıma geldi ki doktoru da söylemiş zaten, tabi idrar tahlili aslında vermek lazım ara ara hem enfeksiyon da ölçülür

Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benim

Kuzum teşekkür ederim
Ben almadım bir arkadaşım kendi almış bir tanede hediye gelmiş kullanmadığını bana verdi ama bilmiyorum kullanır mıyım tecrübeli anneler yazsın

Kizlar tamda konusu gecmis bende reflü yatagi alanlar ne aldi alacak olanlar hangisinden alacak diye sormaya gelmistim.

Kizlar tamda konusu gecmis bende reflü yatagi alanlar ne aldi alacak olanlar hangisinden alacak diye sormaya gelmistim.
Canım bana kullanan tüm arkadaşlarım hepsinin aynı mantık olduğunu söylediler asla çok para vermeye getek yok zaten kısa süre kullanılıyor dediler. Bende bunu aldım

Ben bunu kaçırmışım Anna alıntı yapınca farkettim
Maşallah canım çok şükür her şey yolunda çok sevindim

Teşekkür ederim canım benim son eksikler vardı tamamlandı daha önce mağazadan da almıştım bir kaç şey kaliteleri çok hoşuma gitmişti umarım öyle gelirler
Kumas cinsini kontrol ettiysen bir sürprizle karsilasmazsin, bekledigin gibi olurlar..Arada yapıyor sanki böyle indirimler.annemle ablam gelirken ne getirsinler ne siparişi versem diye düşünüyorum ben de ama kıyafet istemiyorum

Ay öyle mi oluyormus canım ya. Bende pahali olan daha iyi midir mantigina girdim haliyle bi fark yok muymus demek ki. O zaman bakayim buna da fava attim zaten. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…