- 25 Ağustos 2025

- 330

- 536

- 18

- 36

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.501

Teşekkür ederim kuzucumm bende tam ölçü alayım
Canım şimdi yazdıklarını okudum ilk hamileliğimde yaşadıklarıma çok benziyor anlattıkların. Ayaklarım öyle şişerdi ki karıncalanırdı üstüne basınca. Ve öyle kiloda almamıştım 10 kg civarı almıştım. Hatta doğuma 43 numara terlikle girmiştim. 3 günde bir idrar tahlili veriyordum. Hep temiz çıkardı ama 38+4 de protein kaçağı başladı. Sıkı takip lazım hem tansiyon hem idrar tahlili. İnşallah sıkıntısız atlatırsınHer gittiğimde doktor idrar testi istiyor çünkü oda protein kaçağı olabilir dedi ama hiç çıkmadı canım büyük ihitmal çarşamba yine isteyecek bakalım bu sefer çıkıcak mı bilmiyorumdediğin gibi ödem olması normalmiş daha kötüye gitmesin diye dua etmekten başka çarem yok gibi duruyor 
Biliyorum kuzum bende kalp atışı hızlıydı sonra bir sorun olmadigini normal oldugunu soylemislerdi dedim U ugurluceyli yeKuzum benim bebeğimin kalp atışı hızlıydı ama sancı hiç yoktu
yarin kimlerin kontrolu var kizlar? ben 8de gidicem sabah. her an aranizdan elenicem gibi hissediyorum:)) bu haftayi da sagsalim atlatirim umarim
bi de babynest alan var mi? sizce yatagin icine babynest koysam da oyle uyutsam olur mu? ekstra yatak almayi dusunmuyorum, anne yaninin kendi yatagi var hazir ama ustune bir sey sereyim istiyorum
Kuzu ben almadim henüz ama aldigimda tam ölçü alacağım. Büyük alirsak kaymaz mı. Tam ölçü ideal benceKızlar beşiğimiz 70x110 odasındaki yatağımız da 100x200 bunlar için alez nevresim bakıyorum siz neler aldınız? Birde alezi tam ölçü mü yoksa biraz büyük mü almalı? Benim yatak odasında kullandığım alez tam ölçü ama bebekte nasıl olmalı emin olamadım
insallah..bakalimİnşallah kontrolün güzel geçer canım
Canım benim babynest im var, minik bir beşiğim var böyle salonda yanımda bulundurayım diye aldım, anne yanı diye geçiyor onun içine tam sığdı hatta çok mutlu oldum, tam geldi ona, benim de yatağı vardı ama beğenmedim onu
İnşallah güzel haberler alırsın canımyarin kimlerin kontrolu var kizlar? ben 8de gidicem sabah. her an aranizdan elenicem gibi hissediyorum:)) bu haftayi da sagsalim atlatirim umarim
bi de babynest alan var mi? sizce yatagin icine babynest koysam da oyle uyutsam olur mu? ekstra yatak almayi dusunmuyorum, anne yaninin kendi yatagi var hazir ama ustune bir sey sereyim istiyorum
Ay alsak mi biz de yaBenimde geçen sene doğum yapan arkadaşım verdi bana bundan bir paket çok iyi diye doğum sonrası kullanacağım, senden bunu duyduğuma sevindim canım
Kuzu ben alezleri az önce aldım, atayım sana daKızlar beşiğimiz 70x110 odasındaki yatağımız da 100x200 bunlar için alez nevresim bakıyorum siz neler aldınız? Birde alezi tam ölçü mü yoksa biraz büyük mü almalı? Benim yatak odasında kullandığım alez tam ölçü ama bebekte nasıl olmalı emin olamadım
İçimden bi his bu sefer bendede çıkıcak gibi diyor bianda olması normal gelmiyor 2 gündür bu sekilde oldu 2 gün öncesi hiçbişeyim yoktu çünkü Allahtan çarşamba randevu günüm doktor tekrar ister idrar inşallah canım sıkıntısız atlatırımCanım şimdi yazdıklarını okudum ilk hamileliğimde yaşadıklarıma çok benziyor anlattıkların. Ayaklarım öyle şişerdi ki karıncalanırdı üstüne basınca. Ve öyle kiloda almamıştım 10 kg civarı almıştım. Hatta doğuma 43 numara terlikle girmiştim. 3 günde bir idrar tahlili veriyordum. Hep temiz çıkardı ama 38+4 de protein kaçağı başladı. Sıkı takip lazım hem tansiyon hem idrar tahlili. İnşallah sıkıntısız atlatırsın
2 saatte bir ölçüm yapıyorum canım maksimum 13-8 12-9 çıkıyor mesela bugün hiç 12-8 den yüksek çıkmadı bende nedenini bulamadım ama büyük ihtimal protein kaçağı olabilirse25lin canım tansiyonun yüksek çıkıyorsa oda çok ödem yapar 
cok guzelmis seninki. bendeki de suna benziyor Babynest Yatak - Ortopedik Yastık Pike Ve Pamuk Kumaş Gökkuşağı - Fiyatı, Yorumlarıİnşallah güzel haberler alırsın canım
Ben bunu kullanıcam Park yatağın içindeUmaybebek Umay Çantalı Taşınabilir Reflü Yatağı, Babynest, Anne Çantası - Dokuma Kahve - Fiyatı, Yorumları 
İnş cnmHamilelikte beklenen ödem normal kabul ediliyor lakin kan ve idrar da muhakkak bakılmalı bence, zaten doktorunuza söylerseniz muhakkak isteyecektir, inşallah gebelik hatırasıdır ödemin canım
Haftamız ilerledi canım çıkarsada bir sorun olmaz Allahın izni ileİçimden bi his bu sefer bendede çıkıcak gibi diyor bianda olması normal gelmiyor 2 gündür bu sekilde oldu 2 gün öncesi hiçbişeyim yoktu çünkü Allahtan çarşamba randevu günüm doktor tekrar ister idrar inşallah canım sıkıntısız atlatırım
Amin Rabbim جل جلاله hayırlı afiyetli olan zamanı nasip etsinHaftan da iyiymiş canım en hayırlı zamanda gelsin bebeğin
Haftan da iyiymiş canım en hayırlı zamanda gelsin bebeğin
önerecegin seyler olursa da paylas canimLcw de çok güzel indirim var kızlar kupon kısmına BAMBAŞKA kodunu girince ekstra düşüyor bakmak isterseniz
Benim de bacaklarımda ödem oluşmaya başladı, akşamları baya çorap izi çıkıyor hatta, boğum gibiCanım sen hiç idrar testi verdin mi? İdrar da protein bakıldı mı bazen protein kaçağı olunca da ödem olabiliyor ama genel olarak ödem hamilelikte beklenen bir şeydir, bazı hamileler çok ödem tutuyor ki haftalarımız da ödeme çok müsait şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?