Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
yarin kimlerin kontrolu var kizlar? ben 8de gidicem sabah. her an aranizdan elenicem gibi hissediyorum:)) bu haftayi da sagsalim atlatirim umarim

bi de babynest alan var mi? sizce yatagin icine babynest koysam da oyle uyutsam olur mu? ekstra yatak almayi dusunmuyorum, anne yaninin kendi yatagi var hazir ama ustune bir sey sereyim istiyorum

Canım şimdi yazdıklarını okudum ilk hamileliğimde yaşadıklarıma çok benziyor anlattıkların. Ayaklarım öyle şişerdi ki karıncalanırdı üstüne basınca. Ve öyle kiloda almamıştım 10 kg civarı almıştım. Hatta doğuma 43 numara terlikle girmiştim. 3 günde bir idrar tahlili veriyordum. Hep temiz çıkardı ama 38+4 de protein kaçağı başladı. Sıkı takip lazım hem tansiyon hem idrar tahlili. İnşallah sıkıntısız atlatırsın

İnşallah kontrolün güzel geçer canım

Canım benim babynest im var, minik bir beşiğim var böyle salonda yanımda bulundurayım diye aldım, anne yanı diye geçiyor onun içine tam sığdı hatta çok mutlu oldum, tam geldi ona, benim de yatağı vardı ama beğenmedim onu

Kuzu ben almadim henüz ama aldigimda tam ölçü alacağım. Büyük alirsak kaymaz mı. Tam ölçü ideal bence

insallah..bakalim
benim de chicco anne yani besige sigiyor gibi ve besigin kendi yatagini ona uygun yapmislardir ama yine de uzerine bir sey sermek istiyorum dedigin gibi. oyle de kullanilir heralde

se25lin canım tansiyonun yüksek çıkıyorsa oda çok ödem yapar

İnşallah güzel haberler alırsın canım
Ben bunu kullanıcam Park yatağın içinde Umaybebek Umay Çantalı Taşınabilir Reflü Yatağı, Babynest, Anne Çantası - Dokuma Kahve - Fiyatı, Yorumları

Benimde geçen sene doğum yapan arkadaşım verdi bana bundan bir paket çok iyi diye doğum sonrası kullanacağım, senden bunu duyduğuma sevindim canım
Ay alsak mi biz de ya
Kuzu ben alezleri az önce aldım, atayım sana da
Formeya Mikro Fitted Full Kenar Su Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Alez Bebek-Tek-Çift Kişilik Battal Boy Alez - Fiyatı, Yorumları bunu montessori için aldım.
Vionel Home %100 Pamuklu, Sıvı Geçirmez Bebek Ve Çocuk Yatak Koruyucu Alez, Park Beşik, Kreş Anaokulu Alezi - Fiyatı, Yorumları bunu da anne yanına

İçimden bi his bu sefer bendede çıkıcak gibi diyor bianda olması normal gelmiyor 2 gündür bu sekilde oldu 2 gün öncesi hiçbişeyim yoktu çünkü Allahtan çarşamba randevu günüm doktor tekrar ister idrar inşallah canım sıkıntısız atlatırım

Haftamız ilerledi canım çıkarsada bir sorun olmaz Allahın izni ile

Benim de bacaklarımda ödem oluşmaya başladı, akşamları baya çorap izi çıkıyor hatta, boğum gibi ilk gebeliğimde de bacaklarım böyle ödemlenmişti ama tansiyon vs yoktu. Kontrole gittiğimde söylicem yine, muhtemelen idrar tahlili ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…