Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Aşkım ben 70x110 tam sipariş verdim çünkü öyle okumuştum, ben burdan sipariş verdim bir tane gelince bakıp tekrar sipariş ederim diye düşündüm
Vionel Home %100 Pamuk Kapitone, Full Kenar Fitted, Su & Sıvı Geçirmez Bebek, Kreş Anaokulu Alezi ve Çocuk Yatak Koruyucu Alez 70 x 110

ellerim daha şişmedi ama ayaklarım çok ayakta durunca şişiyor ama normalde aynılar oturup dinlenirsem
Benim geçmiyor ya senin iyi geçiyorsa tırnağımı geçiriyorum ayak bileğime resmen içine çöküyor hemende eski haline dönmüyor öyle kalıyo inşallah benim gibi olmazsın

Ablamın 2 gebeliği de böyle geçti kuzum kışın terlikle gezerdi. 40 haftalık doğdu ikisi de tansiyonu da normaldi. Çok zor oluyor anlıyorum seni Allah yardımcın olsun
Gerçekten çok zormuş ya bide ayaklarım yanıyor resmen Bende terlik alcam yarın terliklerimde olmuyor bide eşimin kuzenının düğünü var perşembe cuma hiçbir ayakkabım olmuyor galiba terlikle gidicem yada babet alcam büyük numara oda vurursa diye korkuyorum en iyisi terlik gibi

Tabiki canım ekleyeyim hemen hoşgeldin
Hoşbuldum teşekkür ederimm
Yaş 32, ilk çocuk, Sat 4 nisan, kese 5+6, kalp atışı 7+3, cinsiyet kız ismi henüz belli değil…
Beklenen doğum tarihi Ocak başı olacaktı ama sonradan doktor Aralık sonu olur dedi, Usg kağıdında 31 Aralık yazıyor.

Bakıyorum hemen aşkım çok sağol
Benim geçmiyor ya senin iyi geçiyorsa tırnağımı geçiriyorum ayak bileğime resmen içine çöküyor hemende eski haline dönmüyor öyle kalıyo inşallah benim gibi olmazsın
Canım su içme durumun ne? Yeterli içiyor musun ödeme en iyi gelen şey su diyorlar. Birde ayaklarına duş sonrası önce soğuk sonra sıcak sonra tekrar soğuk su tutarak ödemi azaltabilirsin. Ayaklarını tuzlu sıcak suda bekletmekte yararlı olabilir

Çok içiyorum canım hiç azaltma olmadı en başından beri annem dedi bugün senin dediğini tuzlu sıcak su iyi geliyormuş diye yatmadan önce deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar çünkü uyku dahi girmiyor gözüme gece kaldırıyor ağrısı inşallah işe yarar

Canım sen hiç idrar testi verdin mi? İdrar da protein bakıldı mı bazen protein kaçağı olunca da ödem olabiliyor ama genel olarak ödem hamilelikte beklenen bir şeydir, bazı hamileler çok ödem tutuyor ki haftalarımız da ödeme çok müsait şu an

Pelvisteki oturup kalkınca yatakta dönerken falan olurmuş, klozet dışında normalde otururken yada kalkarken ağrın oluyor mu? Hemoroid olmasın
ayaga kalinca,oturunca yatakta donerken de rahat etmiyorum bi baski hissediyorum ama tuvalet en kotusu. hemoroid de var ama haklisin

Kuzu tam ölçü alınmalı diye biliyorum.
Aldığımı ekliyorum şu an yıkanıyor yarın takacağız yataklara inşallah

Her gittiğimde doktor idrar testi istiyor çünkü oda protein kaçağı olabilir dedi ama hiç çıkmadı canım büyük ihitmal çarşamba yine isteyecek bakalım bu sefer çıkıcak mı bilmiyorum dediğin gibi ödem olması normalmiş daha kötüye gitmesin diye dua etmekten başka çarem yok gibi duruyor

Aynn bende aynı durumdayım elim ayağım ve yüzüm ödem oluştu

Havalar da çok soğuk değil canım idare edilir canını sıkma hiç az kaldı biraz daha sabır

İnşallah canım gebelik dolayısıyla oluşan ödemdir, endişelenme iyiyi düşün lütfen

Teşekkür ederim kuzucumm bende tam ölçü alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…