- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.681
Canım ya muz falan biraz çok yesen iki üç hafta var çıkar kilosu daha inşallahKızlar ya ben de bugün kontrole gittim 35 haftalığım bebek 2.200 olmuş neredeyse önceki haftadan beri çok almamış doktor da 37 de alabileceğini söyledi bu durum devam ederse çok üzüldüm evet ilk sezeryandı zaten 38de alınacaktı ama almaması üzdü..
Oy ne güzel kilosu falan maşallah annesiKızlar bugün doktorumda son kontrolüm vardı
artık hastanede olucam nst kontrollerine gidicem
bebeğimin çok aşyada olduğunu söyledi
doğum pozisyonunu'da almış kafası aşyadaydı
şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi
Boyu 45cm kilosu 2600gram şuan
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar
Merhaba kızlar
Çok şükür olumsuz bir haber yok
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu
Benim doktor korku evi sanıyor hastaneyi heraldeYa çok şükür bugün de doğurmadı kimsedoktorun korkuttu bizi ama sorun olmamasına sevindim
teşekkür ederiz canımOy ne güzel kilosu falan maşallah annesi
canım daha zamanın var kilo alır üzülme sen muz kefir ceviz balık kaşar bunları düzenli ye inşallah faydası olurKızlar ya ben de bugün kontrole gittim 35 haftalığım bebek 2.200 olmuş neredeyse önceki haftadan beri çok almamış doktor da 37 de alabileceğini söyledi bu durum devam ederse çok üzüldüm evet ilk sezeryandı zaten 38de alınacaktı ama almaması üzdü..
Canım sağlıklı olsunda zayif olsunlar napalim. Benim bebegim de zayif. Napalim gelişimi güzel olsun.Kızlar ya ben de bugün kontrole gittim 35 haftalığım bebek 2.200 olmuş neredeyse önceki haftadan beri çok almamış doktor da 37 de alabileceğini söyledi bu durum devam ederse çok üzüldüm evet ilk sezeryandı zaten 38de alınacaktı ama almaması üzdü..
Canim ya sancin mi var. Doktoruna göründün mü? Ne dediSancım var,doktora gittim, her an doğurabilirim ya da bebisin boyunu kilosunu söyleyenlerin hemen ilk sayfaya gidip bilgilerine bakiyorum
Ya bu konuda sana katılıyorum biraz. Insanlar neye göre zayif diyor mesela. Sen kafana tak.a canım. Benim cok yakınımın cocugu 9ayda dogmus 2600 kg olarak. Cocuk kocaman delikanli simdi. Hic üzülme.Herkes tabi ki telaşlı ve endişeli.hele ki bebekle ilgili durumlar söz konusu olunca. Ama yani insanlar tuhaf. Biri şey yazmış 35.haftada 2600 kilo bebeğim çok minyon demiş.bir şey söylerken başkalarını da düşünmek gerekiyor. Bu sefer bebeginin kilosu daha da az olan bizler de daha da endişeleniyoruz doğal olarak
Sizler öyle yazınca kaçıncı hafta hamilelikte diye bakıyorum, kendimle kiyasliyorum falan..Canım sağlıklı olsunda zayif olsunlar napalim. Benim bebegim de zayif. Napalim gelişimi güzel olsun.
Canim ya sancin mi var. Doktoruna göründün mü? Ne dedi
Ay böyle şeyler duymak bana umut oluyor, güç veriyor gerçektensevimliturta canım çok şükür açıklığın yok sancılarında durmuş inşallah bebişin zamanında sağlıcakla gelir
Beyazyasemin canım benim kuzenimde 1 ay önce 35 haftalıkken suyu gelmesi sonucu acil doğuma alındı onun bebişleri 1.600 1.800 Gr dı oğlu sadece iki gün yoğun bakımda kaldı senin bebislerin çok şükür kilosu iyi korkma küveze girmezler inşallah
suuuduru68 güzel haberler almana çok sevindim canım maşallah bebişin gelişimide çok iyi
Ben de böyleyim yaSancım var,doktora gittim, her an doğurabilirim ya da bebisin boyunu kilosunu söyleyenlerin hemen ilk sayfaya gidip bilgilerine bakiyorum
Evet canım kaşıntı var diye gittim alt ast hafif yükselmiş safra testi verdim bekliyorum şuan canım ilaçlı tedavi mi görmüştün o dönem sen nasıl yatıştı hatırlıyor musunMesajlara bakamadım canım, benim bir önceki gebeliğimden var, alt ast yüksekliği ve kaşıntı mı var vücudunda
Durum değerlendirme raporunda ne yazıyorsa oymuş canım benimki küsüratı yazmıyor mesela 32 +2 ye 32 yazıyorEğer haftalık işlenıyorsa sıkıntı olmaz ama günlük ise olabilir sanırım. Sorarsan buraya da yazar mısın canım
Heeee tamam öyleyseYok canım sancı yok, kemiğim ağrıyor sadece bir taraf. Bacağımı hareket ettirirken falan oluyor, ayy her gün ayrı bir şey oluyor bu hafta artık böyle gidecek herhalde
Aynen mecbur doğurucazda işteKız mecbur dogurcazsonsuza dek karnimizda büyütmeye devam edemeyiz ama bazen o dedigin bana da geliyor hele de doktor tarih verdikten sonra ay ben dogurcam yaaa diyorum durup durup kendime. Nasil basaracaz bakalim
İmkansız bakmamasıo kadar dipdibeler kiKolay geçer insalalh kuzu muayenenstres olmamaya calis. Bacagina bakar belki sadece vajinal muayene etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?