Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Canım ya muz falan biraz çok yesen iki üç hafta var çıkar kilosu daha inşallah

Oy ne güzel kilosu falan maşallah annesi

Çok şükür canım bebislerine kavuşmana az kalmış kilolarida gayet güzel sevindim içini rahat tut

sevimliturta canım çok şükür açıklığın yok sancılarında durmuş inşallah bebişin zamanında sağlıcakla gelir
Beyazyasemin canım benim kuzenimde 1 ay önce 35 haftalıkken suyu gelmesi sonucu acil doğuma alındı onun bebişleri 1.600 1.800 Gr dı oğlu sadece iki gün yoğun bakımda kaldı senin bebislerin çok şükür kilosu iyi korkma küveze girmezler inşallah
suuuduru68 güzel haberler almana çok sevindim canım maşallah bebişin gelişimide çok iyi

canım daha zamanın var kilo alır üzülme sen muz kefir ceviz balık kaşar bunları düzenli ye inşallah faydası olur

Herkes tabi ki telaşlı ve endişeli.hele ki bebekle ilgili durumlar söz konusu olunca. Ama yani insanlar tuhaf. Biri şey yazmış 35.haftada 2600 kilo bebeğim çok minyon demiş.bir şey söylerken başkalarını da düşünmek gerekiyor. Bu sefer bebeginin kilosu daha da az olan bizler de daha da endişeleniyoruz doğal olarak

Canım sağlıklı olsunda zayif olsunlar napalim. Benim bebegim de zayif. Napalim gelişimi güzel olsun.
Sancım var,doktora gittim, her an doğurabilirim ya da bebisin boyunu kilosunu söyleyenlerin hemen ilk sayfaya gidip bilgilerine bakiyorum
Canim ya sancin mi var. Doktoruna göründün mü? Ne dedi

Ya bu konuda sana katılıyorum biraz. Insanlar neye göre zayif diyor mesela. Sen kafana tak.a canım. Benim cok yakınımın cocugu 9ayda dogmus 2600 kg olarak. Cocuk kocaman delikanli simdi. Hic üzülme.
Napalim kac kilo dogarlarsa dogsunlar önemli olan sağlıkları yerinde olsun

Canım sağlıklı olsunda zayif olsunlar napalim. Benim bebegim de zayif. Napalim gelişimi güzel olsun.

Canim ya sancin mi var. Doktoruna göründün mü? Ne dedi
Sizler öyle yazınca kaçıncı hafta hamilelikte diye bakıyorum, kendimle kiyasliyorum falan..
Nst normal çıktı, rahim de 3cm olmuş çok iyi dedi ama ben kasılma hissediyorum dedim. Kafası aşağıda ve hareket ettiriyor ondan belki aşağıya baskı hissediyorsundur dedi.ben iyi görüyorum ama senin hissiyatın da önemli dedi.cuma günü yine gidicem.
Oturmaya ayağa kalkmaya korkuyorum dedim.kalk/otur sorun yok dedi. Gidip geldikten sonra şimdi daha rahat hareket ediyorum

Ay böyle şeyler duymak bana umut oluyor, güç veriyor gerçekten Benim bebeklerim de inşallah yoğunbakıma girmeden yanımıza gelirler

Sancım var,doktora gittim, her an doğurabilirim ya da bebisin boyunu kilosunu söyleyenlerin hemen ilk sayfaya gidip bilgilerine bakiyorum
Ben de böyleyim ya
Her gebelik bireysel ama insan yine de bana yakın mı günü diye merak ediyor.
Ben de 2,5kg doğmuşum ama şimdi 80e dayandım neredeyse. Sağlıklı olsunlar da kiloyu biz aldırırız onlara

Mesajlara bakamadım canım, benim bir önceki gebeliğimden var, alt ast yüksekliği ve kaşıntı mı var vücudunda
Evet canım kaşıntı var diye gittim alt ast hafif yükselmiş safra testi verdim bekliyorum şuan canım ilaçlı tedavi mi görmüştün o dönem sen nasıl yatıştı hatırlıyor musun

Kız mecbur dogurcaz sonsuza dek karnimizda büyütmeye devam edemeyiz ama bazen o dedigin bana da geliyor hele de doktor tarih verdikten sonra ay ben dogurcam yaaa diyorum durup durup kendime. Nasil basaracaz bakalim
Aynen mecbur doğurucazda işte Yusuf Yusuf ediyorum. Zaten kocamıda doğuma almıyorlarmış onada ayrı bi ayar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…