Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Tabii nasıl istersen.. çantanı hazırladın mı? Ben henüz hazırlamadım
Ya bugun hazirlama niyetimiz vardı ama galiba yetismeyecek yaa bebisimizin odasini bosalttilar bugun baya bir yoruldular annemler de kıyamam. Yarin en gec hazir edecegiz galiba
Senin hazir mi kuzuu

Ya bugun hazirlama niyetimiz vardı ama galiba yetismeyecek yaa bebisimizin odasini bosalttilar bugun baya bir yoruldular annemler de kıyamam. Yarin en gec hazir edecegiz galiba
Senin hazir mi kuzuu
Olsun bak bir iş çıkmış aradan ben bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim ama gerisini getiremedim. Çünkü günlük işlerden zaman ve enerji kalmıyor (( her hafta bu haftasonu yapıcam diyip yine yapmıyorum

Ay kim diyorsa demesin banada aynı haftada aynı tarihte 1500 e iri bebek dedi şuan 2400 35 haftada normal olan canım benim 150.gr den ne olacak yani ayrıca benimki iri diyorsaydi seninki olması gereken
Iste ilk cocuk olunca insan bi korkuyor bi sorunmu var bi kusurmu diye amann herkes filozof ztn

İyi mi yaptım kötümü yaptım diye düşünürken tekrar beyazlatacan
Aynen öyle olacak. Bir de bu sırada çok insan içine de çıkmayacağım boşa gidecek, bir doktorum o yakınlıkta görüyor beni daha çok doğum sırasında ve sonrasında kendimi iyi hissetmek istedim aslında. Fotolarda da düzgün çıksın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…