- 16 Eylül 2024
- 9.358
- 9.589
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.741
Ya bugun hazirlama niyetimiz vardı ama galiba yetismeyecek yaa bebisimizin odasini bosalttilar bugun baya bir yoruldular annemler de kıyamam. Yarin en gec hazir edecegiz galibaTabii nasıl istersen.. çantanı hazırladın mı? Ben henüz hazırlamadım
Hayır herkes yikadi bir sen kaldinHazırlamayan kaç kişi kaldık hatta çamaşırları bile yıkamayanvar demi yoksa panik olcam
Ben varım haftas sonu annem geliyor yıkayacağızHazırlamayan kaç kişi kaldık hatta çamaşırları bile yıkamayanvar demi yoksa panik olcam
Ay evet sen bide normali bekliycen şuanda iyisin maşallah o yüzden erken bence sanada.Ben senle ufak konuşmamızdan sonra frenledim
Her gün bir müslin yıkayacamAy evet sen bide normali bekliycen şuanda iyisin maşallah o yüzden erken bence sanada.
Kuzum sende zaten bekle daha var senindeBen varım haftas sonu annem geliyor yıkayacağız
İşte 32 de yıkarım çantayı 34-35 de hazırlarımKuzum sende zaten bekle daha var senindeherkese böyle diyip gaz verip dımdızlak bırakıyormuşum sizi hstanede
İkinci bebek rahatlığı heralde bizimkiHazırlamayan kaç kişi kaldık hatta çamaşırları bile yıkamayanvar demi yoksa panik olcam
Bende öyle planlıyorum 35 36 ya doğru bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı :))İşte 32 de yıkarım çantayı 34-35 de hazırlarımannem gelmese 35 de yıkardım
Olsun bak bir iş çıkmış aradanYa bugun hazirlama niyetimiz vardı ama galiba yetismeyecek yaa bebisimizin odasini bosalttilar bugun baya bir yoruldular annemler de kıyamam. Yarin en gec hazir edecegiz galiba
Senin hazir mi kuzuu
Galibaİkinci bebek rahatlığı heralde bizimki
Evet hem soylemiyorlar hemde azarliyorlar cocuk gibi cok tuhaflar4 haftada bir çağırırlar genelde ama bilemedim ki şimdi. Bence sen başka bir doktordan randevu al yine 32de gitsen olur diye düşünüyorum. Bu doktor tuhafmış biraz
Oyle yapcm bende tsk ederm cnmDoktor neden bir sonraki randevuyu vermiyor ki? Benim kontrollerim 30a kadar 4 haftada birdi.bence 33te git. Sonra da 2 haftada bir. gittiginde sonraki randevuyu sorabilirsin belki canım
Valla evdeki günlük işleri yapmaktan çocuk bakmaktan ona zaman kalmıyor, napalımGaliba
Iste ilk cocuk olunca insan bi korkuyor bi sorunmu var bi kusurmu diye amann herkes filozof ztnAy kim diyorsa demesin banada aynı haftada aynı tarihte 1500 e iri bebek dedi şuan 2400 35 haftada normal olan canım benim 150.gr den ne olacak yaniayrıca benimki iri diyorsaydi seninki olması gereken
Aman bişey olmaz ya her türlü giyecek şey bulunur sağlık olsunBende öyle planlıyorum 35 36 ya doğru bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı :))
Aynen öyle olacak. Bir de bu sırada çok insan içine de çıkmayacağım boşa gidecek, bir doktorum o yakınlıkta görüyor beniİyi mi yaptım kötümü yaptım diye düşünürken tekrar beyazlatacan
aynen bide sunu anladm kimseye kulak asmamk lazmCanım benım bebeğim 30+0 da 1356 idi. Dr kilosu için ıyı demişti. Anne baba mınyonsa daha da normal yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?