Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Yerleri daraldığı için uygun pozisyonda duramıyorlar ve ölçümlerde hata payı daha çok olabiliyor diyorlar. İnşallah her şey yolundadır

Hazırlamayan kaç kişi kaldık hatta çamaşırları bile yıkamayan var demi yoksa panik olcam
Var canım var yani nerden geliyo bu rahatlık bize bilmiyom ben daha alışverişi tamamlamadim üstü kirlense ikincisi hariç başka yok o derece sen daha iyi durumdasın raaad ol krall

İnş zamanında alırsın kucağına canım

Günaydın canım valla uzun kalplerde dolu bi msj görünce doğurdun sandımçok geçmiş olsun yine heyecan yaşatmış kızın sana inşallah 2 hafta daha uslu dursun dualarımız seninle tüm zorda kalan hamilelerle
Var canım var yani nerden geliyo bu rahatlık bize bilmiyom ben daha alışverişi tamamlamadim üstü kirlense ikincisi hariç başka yok o derece sen daha iyi durumdasın raaad ol krall
Kuzum senin sancılarda hafiften başladı durma alışveriş yap

Hayır kan akımım iyiymiş problem yokmuş geçtiğimiz hafta uyum yakalamıştı ama bu hafta yine az almış

Evet canım doğru hatırlıyorsun geçtiğimiz hafta uyum yakalamıştı ama bu hafta yine az almış geçtiğimiz hafta 500 gram almıştı bu hafta yine 100 gram falan almış

Geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelecek bebişin ben de korktum bir an doğum oldu onu yazdın sandım çok şükür her şeyin yolunda gitmesine sevindim oyuncu kız hepimizi heyecanlandırdı dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım vitaminler hakkında hiç bir şey söylemedi ben araştırdım kendim kestim ferro sanol vardı o da tetikliyormuş diye ilaç da vermedi safra sonucunu bekleyelim dedi böyle evde bekliyorum başka bir dahiliye doktoruna görüneyim olmazsa

Meryemyy canım alt, ast kaç çıktı? Safra sonucun çıktı mı peki? Bi önceki gebeliğimde ben de yaşadım ilacı var. Korkma. Belki kuruluktan vs de kaşınıyo olabilirsin. Doktorun ne dedi?
Canım alt 60 ast 40 ggt 150 çıktı ggt den dolayı safra kaynaklı olma ihtimali yüksekmiş safra sonucum pazartesi çıkacakmış çok teşekkür ederim umut oluyor böyle paylaşanları görünce zaten 1 cm açılmayla erken doğum riskinden dinleniyordum bir de bu çıktı bakalım inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci hepimiz

Geçmiş olsun sanada canım, endişelenme ilacı var, tabi safra asitleri çok önemli, ona bakacaktır ona göre ilaç veriliyor safra da sanırım 2-3 güne çıkıyor sonucu ilginç bir şekilde, düşürülür ama ilaçlar hatta vitaminleri bile kesince bazen kendiliğinden düşüyor endişelenme Safra sonucun çıkınca yazarsın, merak ederim

Canımmm dualarım seninle hersey yolunda gidecek güzel kızın biraz daha duracak sağlıkla gelsin miniklerimiz..

Canım çok sevindim, senin şu pozitifliğine hayranım maşallah, kızın da çok şanslı, kriz anını çok güzel yönetebiliyorsun, bizleri düşünüp yazmamış olman da çok büyük bir incelik, inşallah 2 hafta daha durur ama endişelenme durmasa bile ciğer geliştirici yapılmış, bazen doktorlar öyle söylüyor ama doğduğunda kendi solunumunu kendi yapabiliyor ciğer gelişimi tamamlandığı için, inşallah tüm bunların hiçbirine gerek kalmaz

Günaydın canım, kesinlikle difemin yazdıklarına katılıyorum böyle bir olayı bile son derece güzel atlatıp, bizleri endişelenendirmemek için nasıl güzel bir üslupla yazmışsın.
Ben eminim bebiş en az 2 hafta daha anneciğinin karnında kalacak, sonra sağ salim kucağına alacaksın çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…