- 10 Haziran 2024
- 438
- 322
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.781
Yerleri daraldığı için uygun pozisyonda duramıyorlar ve ölçümlerde hata payı daha çok olabiliyor diyorlar. İnşallah her şey yolundadırBenimde 34+6 da kontrolüm vardı herşey yolunda idi 66 gram almış sadece 2 hafta da bende şaşırdım görünen herşey normal doktor da anlam veremedi bence iki haftanda bir gidiyordum. İki haftayı beklemeyelim dedi 9.gün tekrar gel dedi gelişime bakalım dedi. Perşembe gideceğim bakalım ne çıkacak. Ben beslenmeme önem verip arttırdım çünkü hiç önemsemiyordum ve herşey yolunda diye çok yememeye çalışıyordum. Boyu normal. 45 cm olmuş. Şuan da 36 oldum. Bakalım perşembe ne olmuş olacak. Gebeliğim boyunca bu kadar hiç yemeyip dikkat etmemiştim. Kilosu 2.066 gram. 36 ya girdik ve karnım acayip sertleşti neler oluyor anlamıyorum.
Var canım var yani nerden geliyo bu rahatlık bize bilmiyomHazırlamayan kaç kişi kaldık hatta çamaşırları bile yıkamayanvar demi yoksa panik olcam
İnşallah teyzesiYaramaz prenses ya yüreğime indi okurken. Azıcık daha beklesin annesini üzmesin. Dualarımız seninle kuzum 2 hafta daha dayanacak inşallah pozitif enerjini koru
Geçmiş olsun canımİnşallah teyzesibizi de bir heyecanlandırdı yaramaz kuş çok teşekkür ederiz canum
İnş zamanında alırsın kucağına canımTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canlarım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımİnş zamanında alırsın kucağına canım
Kuzum cok gecmis olsun insallah zamaninda gelecek prensesÇok teşekkür ederim canlarım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Günaydın canım valla uzun kalplerde dolu bi msj görünce doğurdun sandımTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Kuzum senin sancılarda hafiften başladı durma alışveriş yapVar canım var yani nerden geliyo bu rahatlık bize bilmiyomben daha alışverişi tamamlamadim üstü kirlense ikincisi hariç başka yok o derece sen daha iyi durumdasın raaad ol krall
Hayır kan akımım iyiymiş problem yokmuş geçtiğimiz hafta uyum yakalamıştı ama bu hafta yine az almışSebebi hakkında bir şey söylemedi mi canım? Birde bu ilk defa olan bir durum mu önceki haftalarda düzenli artar mıydı kilosu?
Her ne olursa olsun üzme canını 38 i 37 ye çekmek dr lar için çok bir anlam ifade etmediği için öyle demiştir biz annelik içgüdüsüyle 1 gün bile kardır diyoruz ama bilemeyiz o 1 günde çocuk içeride sıkıntı yaşayacaksa kucağımıza alalım daha iyi
Evet canım doğru hatırlıyorsun geçtiğimiz hafta uyum yakalamıştı ama bu hafta yine az almış geçtiğimiz hafta 500 gram almıştı bu hafta yine 100 gram falan almış@Beyazyasemin @suuuduru68sevimliturta kızlar güzel haberlerinize çok mutlu oldum arkadaşlarımız güzel dualar etmişler bende hepsine katılıyorum, doğru zamanda sağlıklı gelsinler inşallah
Bebek kilosu bencede her hamileliğe genetiğe özgü bir şey, kimseyle kıyas yapılmaz, 38.haftada 3500 doğanda sağlıklı ideal bebek 3.750 doğanda. Dr bir risk görmüyorsa evham yapmayın
S smilelife canım senin dr en son bebiş gününü yakalamış dedin gibi hatırlıyorum sanki
Juno yatakta bebek kilosu gibi ve bebekten bebeğe değişen bir şey bence, ben almadım ama alanlardan memnun kalanda var kalmayanda, bazıları 3 ay elimiz ayağımız oldu derken, bazıları içinde yukarda arkadaşın dediği gibi çenesi boynuna yapışmış şekilde duruyor diyende, alanlar güle güle kullansın inşallah
Geçmiş olsun canımTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canımBen yatarak tedavi gördüm canım sadece kolestaz değildi ama tansiyonum vardı bu sebepten, ursactive/ursafolk denen ilaçlar var dahiliye yazıyor onlarla kontrol altına alınıyor endişelenme lütfen, vitaminlerini kestirmişlerdir diye tahmin ediyorum şu an ilaç kullanıyor musun ?
Canım alt 60 ast 40 ggt 150 çıktı ggt den dolayı safra kaynaklı olma ihtimali yüksekmiş safra sonucum pazartesi çıkacakmış çok teşekkür ederimMeryemyy canım alt, ast kaç çıktı? Safra sonucun çıktı mı peki? Bi önceki gebeliğimde ben de yaşadım ilacı var. Korkma. Belki kuruluktan vs de kaşınıyo olabilirsin. Doktorun ne dedi?
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canımvitaminler hakkında hiç bir şey söylemedi ben araştırdım kendim kestim ferro sanol vardı o da tetikliyormuş diye ilaç da vermedi safra sonucunu bekleyelim dedi böyle evde bekliyorum başka bir dahiliye doktoruna görüneyim olmazsa
Günaydın kızlar bugün tam 33+0 olduk. Kontrolüm var saat 10da inşallah her şey yolundadır
CanımmmTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Teyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Canım güzel haberler getir kızındanGünaydın kızlar bugün tam 33+0 olduk. Kontrolüm var saat 10da inşallah her şey yolundadır
Günaydın canım, kesinlikle difemin yazdıklarına katılıyorumTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?