Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Anladım canım

Kuzum bana hiç öyle bişey demedi. İnternette okuduğum kadarıyla da şekerin böyle bir etkisini hiç okumadım. En büyük sakınca bebeğin iri olması ve doğumda bebekte hipoglisemi olması riski. Çevremde şekerle doğum yapan çok oldu hiç sorun yaşamadılar solunumla ilgili

Çok şükür sende bebişinde iyi olacaksınız inşallaah

Ayy rahatladım aklımız sendeydi gözün aydın canım daha çok minnak doğumda olur ufak şeyler tadını çıkar sen o da hızla toparlicak hareketlenecek birlikte güzel günleriniz olacak inşallah

Gözun aydınn en kısa zamanda bebeğinle birlikte evine döneceksin inşallah sağlıkla büyüsun

Evet bende böyle biliyorum 36 değilde 37 den sonra durmuyor ama çok az alınıyor
Aynen aynen canım. Benim doktorum daha baya varken uyarmıştı
Canım gözün aydın çok sevindim iyisindir umarım. Ne kadar doğru bebiş boyu kilosu nasıldı. Sen iyi ol ki bebeğin yanına döndüğünde iyi karşıla. Dediğin gibi bebeklerimizin ne zaman geleceği hiç belli değil. Kendileri gelmek istedikleri zaman geliyorlar gerçekten. Yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar biz onları her türlü tombik yaparız. Çok geçmiş olsun. Hepsi gelip geçer hiç sıkıntı yapma kendine Allah dermansız dert vermesin yeter ki.

Canımm gözün aydın ben eminim birkaç gün içinde o hastaneden bebeğinle güle oynaya çıkacaksın, dualarımız sizinle

Canım canım canım gözünüz aydın, ağlamalarımız inşallah hep böyle güzel şeyler yüzünden olsun
Dualarımız seninle inşallah, oğluşun daha şimdiden kahraman gibi dünyaya hazırlanıyor, bir an önce sağlığına kavuşacaktır, ve yine en kısa zamanda tekrar kucağına alacaksın Allahın izniyle
Allah size bağışlasın analı babalı büyütsün şansı hep açık olsun

Kuzum cok gecmis olsun insallah zamaninda gelecek prenses bebisinin pozisyonu degisti mi yoksa yine ayni sekilde mi duruyor
Canım dün gözden kaçırmışım mesajını çok pardon çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah pozisyonu değişmedi yani daha doğru neden böyle bilmiyorum ama beni daha çok sıkıştırmayabaşladı yukardan ama nstye bağladıklarında kalp atışını aldıkları yer aynı yerdeydi tam bilemiyorum bide hareketleri sertleşti gibi oldu acaba dedim ciğer geliştirici rahatsız mı etti tabi hepsi uydurmalarım da olabilir
Bende hayranım cebellato başından beri hep pozitif hep iyimser ya bizi tedirgin etmemek için yada kendi karakteri ama harika bişey
canuummm şimdi gördüm bu minnoş mesajını o sizin pozitifliğiniz güzeller
Canımm gözün aydın inşallah en yakın zamanda kavuşup evinize dönersiniz bebişte çok iyi olacak annesi hiç merak etme nasıl oldu canım böyle kız hastanedeyim mesajına cevap verecektim bi baktım doğurdum demişsin maşallah sana

Canim benim gozun aydin insallah en kisa surede en saglikli sekilde bebisini kucagina alip cikacaksiniz hastaneden

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsüninşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinize dualarımız sizinle

Aşko sen çıkıyormusun bu gün hastaneden

Bugünü de duygusal açtık her doğum beni paramparça ediyo bin tane duyguyu aynı anda yaşıyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah. Bebişinle hemen kavuşun inşallah gözün aydın

oyy maşallah Yağız paşamız doğmuş
kuzum dualarımız sizinle korkma birlikde çıkcaksınız hastaneden ve çok güzel günler bekliyor artık güzel annesi

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Hamilelik sebebiyle herhangi bir yerinizde oluşan ödem dolayısıyla bir krem kullanıyor musunuz?

canımm gözün aydın :) oğluna kavuştun. Hep güzel günlerini göstersin Rabbim. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…