Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Haklısın bi şekeri düzene sokayım da sonrasına bakıcaz artık. Suyum falan normal dedi bugün Sen şeker için bişey kullanıyor musun kuzu? 2 günde bir de fazlay ama senin haftan ilerde maşallah
Evet canım 2 adet insilün kullanıyorum. Biri aç biri tok. Yani sen dikkat et tabiki dr dediklerine diyetine falan. Bide stres baş düşmanı. Ben kafama çok taktım şeker olayını. Oda yükseltiyordu bence. Sende benim gibi kafana takıp tavan yaptırma şekerini

Yaaa canım ne diyosun 1 haftadan az kalmis dogumaa ay sağlıkla gelsin inşallah.
Sancilarda dogumun geleceginin habercisi desenee
Of sorma kuşum ya eşim benden daha heyecanlı ve stresli benide strese sokuyor. Nstye giriyorum adam sancıları görünce ishal oluyor Acaba bilmemek mi bi anda doğurmak mı daha iyi diye bi düşünüyorum

Kuzu bede tek ga var o da 29+4 en iyisi pazartesi ben doktoruma yazayım. 32. Hafta çalışabilir raporu için ne zaman geleyim diye yoksa kafalar karışık
kuşum bu raporun tarihi ağustos gözüküyo chat gbtye yorumlattım

Bu oranların hepsi normal simetri sınırları içinde; yani bebeğin baş, gövde ve bacak oranları dengeli.

Genel Değerlendirme

• Tüm ölçümler gebelik haftasına çok uygun.
  • Bebeğin gelişimi homojen, herhangi bir gerilik veya orantısızlık görünmüyor.
  • Tahmini doğum tarihi (EDD): 20 Ocak 2026, bu da LMP’ye göre hesaplanan tarihle tutarlı.

29. Haftada 1200-1500 arası normal değerlendiriliyor. Son haftalarda değiştirmediği sürece senin son adet tarihine göre devam etmen gerekiyor çünkü şuan önden veya geriden de gitse son adet tarihini soruyor doktor rapor verirken. Sen yine de doktoruna bu ölçüm tarihini bi sor cihazı geride falan kalmış olabilir, bu haftalarda değiştirmiyor doktor tarihi. Benim mesela şuan 34 haftayla uyumlu hatta bazı ölçümü 35 hafta ama ben 32 haftalığım adetime göre ve raporumu da 32+0 da aldım

Yaa günlerimiz yakınmış sağlıkla gelsinler inşallah

Anladım kuzumm. Bilgisayarın tarihi geri kalmıştır belki yoksa dün gittm doktora. Sata göre 27+5 oluyorum sanırım ama ga ya göre 29+4. Bakalım pazartesi doktoruma yazayım. Çünkü 37. Haftada işten ayrılmayı planlıyorum erkenden ayrılmak da istemiyorumm

Kızlar dün akşam hafif kanama şikayetiyle hastaneye gittim ciğer geliştirici iğne yaptılar dua edin yavrum biraz daha dayansın
İnşallah hiçbir sorun olmayacak canım ben de lekelenme hafif kanamayla gittim tedaviden sonra tekrar yaşamadım inşallah sende hemen çıkar gün saymaya devam edersin

Kızlar dün akşam hafif kanama şikayetiyle hastaneye gittim ciğer geliştirici iğne yaptılar dua edin yavrum biraz daha dayansın
Canımmm dualarım seninle inşallah serumlarla ilaçlarla durur sancın, burda birkaç arkadaşımız öyle yaşadı biliyorsun. Habersiz bırakma bizi

Yaa avent kaynatılmıyor diye okumuştm ondan sormak istedim aslında ama kaynattım gitti bişey olmuyormuş

Helal kız ne güzel düşünmüşsünüz tarih olayını yaa böyle ince düşünceler çok hoşuma gidiyor o zamana kadar kendi gelmek isterse yapcak bişey yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…