Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var
Kuzum dualarımız seninle. Bebeğinin kilosu haftası güzel. Gönlüm rahat o açıdan. Sağlıkla anneciğinin kollarına gelsin mis kokulu

Ben de nexium dan sonra rahatladım, yoksa çok kötü durumdaydım.

Kızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini

Canım kaçıncı haftadasın doktor bana 36. Haftaya kafar kilo alacsk 28. Haftadan sonra haftalık 250 g gibi birşey söylemişti 36. Haftadan sonra duracak veya çok yavaşlayavsk demişti.
Ben şu an 35 haftalığım doktor neden sana öyle bişey söyledi peki normal olan bu muymuş

36+5 oldum canım bugün
Banada 108e kadar müsade etmişti. Normalde 105 üstü yapalım insülini ama eğer 108 çıktı az yemek yiyeceksen yapma dedi. Bütün ölçümlerimde senin gibi 100-110 arası açlık. Açlığı çok kullanmamaya çalıştım. Şimdide diyor ki keşke o değerlere yapsaydık yani 100-110 arası olanlara. Bugünden itibaren her açlıkta çıkan değere göre ünite yapıcam. Benim gece hala 8 ünite çünkü toklukların iyi diyor. 3 gün bakalım ne kazandıracak bize dedi.Cumartesi tekrar gel dedi bakalım değerler ne olacak bide pazartesi ve perşembe arası izinli olacakmış cuma iş başı yapıyormuş. İnşallah o arada doğurmam doğuracaksamda bu 3 gün içinde doğurayım diyorum yeto canıma yaniiii aaa bide bana dediki şekerli gebelerde bebeklerin ciğer gelişimi 1-2 hafta geriden geliyor dedi. Sanada öyle bişey dedi mi? Yada diğer şekerli arkadaşlar ?

Canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Bebişin kilosu da haftan da çok güzel inşallah sıkıntısız bir doğum geçirirsin dualarımız seninle

Ben şu an 35 haftalığım doktor neden sana öyle bişey söyledi peki normal olan bu muymuş
Canım ben bu cümleyi doktorumdan duyduğumda 25 haftalık hamileydim ve bebeğim de 800 gr'dı. Yani kiloyla bir problemim olup da beni rahatlatmak için söylemedi. Şuan tam 28 im. Bu haftadan itibaren 250 gr civarı alacağını 36 dan sonra kilo alımının duracağını veya çok yavaşlayacağını söylemişti. Zaten 40 a kadar haftalık 250 gr alsa 40. haftada çok olmaz mı kgsi hesaplayıncaa

Canım şimdi doktorumu çektiğim videoyu tekrar izledim tane tane aktarıyorum sana dediklerinin hepsini.
-Bebeğin 25. haftada 800 gram.
-Bundan sonra her hafta 200-250 gram civarı kilo artışı olacak.
- 37. haftaya kadar büyüyecek. 37. haftadan sonra büyümesi duracak.
-37. haftadan sonra ağırlığını 15 günde bir ölçeceğiz. Her geldiğinizde ölçmeyeceğiz. Demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…