Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canım daha önce ciğer geliştirici vuruldu mu? Hayırla saglıkla gelsinler inşallah
Evet canım bir hafta önce 24 saat arayla iki doz vuruldu. Bu hafta da doğum olma ihtimali vardı ama durum stabil kalınca beklemeye karar verdi doktorum. Etkisi haftaya Cumaya kadar devam eder mi bilmiyorum ama

Kızlarcım ben hala tırnak bakım seti almadım hangisini alayım

Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi
Ben bunu aldım canım

Canım Yemen'e dikkat et sen sütun gelir sıvı da olsa ye mutlaka sen biseyler bide sağ istersen sagdikca gelir daha fazla dikkat et kendine

Hayırdır canım bir sorun mu oldu
Kuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur

Şimdi okudum, panik yapma kuzum ya yalancı sancıdır. Yine de tedbir için hastaneye gitmmek iyi olur tabi

İnşallah bir sorun yoktur canım aramızda bir hafta varmış :/ bizi de haberdar et mutlaka

Canım doğum pozisyonu almıştır. Benim oğlanın pozisyonu 2 haftadır öyle zaten. 32den sonra normal artık. Tedbirli olmakta fayda var ama. Güzel haberlerle dönün inşallah

Kasılma değil de bu aşağı baskı hissi korkuttu beni şimdi gidince anlarız bakalım
Canım iyi ki gidiyosun ne olursa olsun bu zamanlarda farklılık hissedince gitmek lazım umarım yalancı kasılmalardır bebişin sizin gezmeye çıkmanızı istemiştir daha dursun beben gögüs kalkanını yeni sipariş ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…