- 10 Şubat 2024
- 1.585
- 2.649
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.361
Evet canım bir hafta önce 24 saat arayla iki doz vuruldu. Bu hafta da doğum olma ihtimali vardı ama durum stabil kalınca beklemeye karar verdi doktorum. Etkisi haftaya Cumaya kadar devam eder mi bilmiyorum amaCanım daha önce ciğer geliştirici vuruldu mu? Hayırla saglıkla gelsinler inşallah
İkisine de ihtiyacım olmamıştıTecrübeli annelerim, gümüş kapak varken göğüs kalkanı da alınmalı mı?
Aşkım sende çok masrafsızsın yaaaİkisine de ihtiyacım olmamıştı
Bende belki bi ihtimalcik ihtiyacım olmaz (İkisine de ihtiyacım olmamıştı
Chicco Tırnak Bakım Seti MaviKızlarcım ben hala tırnak bakım seti almadımhangisini alayım
Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Chicco Bebek Tırnak Bakım Seti - Kutup Ayısı 4'lü Set 0 Ay - Fiyatı, Yorumları
Chicco Bebek Tırnak Bakım Seti - Kutup Ayısı 4'lü Set 0 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Kelepir Fırsatlar Elektrikli LED Işıklı Bebek Tırnak Törpüsü – Sessiz ve Güvenli Tasarım - Fiyatı, Yorumları
Kelepir Fırsatlar Elektrikli LED Işıklı Bebek Tırnak Törpüsü – Sessiz ve Güvenli Tasarım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aldım gitti sağol canımChicco Tırnak Bakım Seti Mavi
Ben bunu aldım canım
Aaaşkkk olsunnn hemeeen aldım sonra yorumu yaptımAl kız al memeler rahat etsin500den aşağı inmiyordu bak fiyatı da iyi
Canım Yemen'e dikkat et sen sütun gelir sıvı da olsa ye mutlaka sen biseyler bide sağ istersen sagdikca gelir daha fazla dikkat et kendineAnca gelebildim canım toparlamaya çalışıyorum yoğun bakımda kalıcak bir hafta galiba yanına gittim bugün yoğun bakım günüymüş şansıma salı ve perşembe günü gösteriyolarmış hemen ayaklandım sabah gittim görmeye görünce zaten yine duygular şelale o kadar minnak ve yakışıklı ki ağlıyor ama cihazlardan sesi çıkmıyo kuzumundoktor bilgi verdi pipisini gösterdiler yani yarı sünnetli gibi geldi bize eşimde tam sünnetli doğmuş böyle şeyler olabiliyormuş ama hormon testi yapıcaklarmış ameliyat olabilit olursada sünnetide aradan çıkartırız diye düşünüyoruz sütüm gelmiyor ona bşraz üzülüyorum mama yiyiyor orada bi kaç damla geldi ama sonrası yok herkes diyor bi kaç güne gelir diye inşallah gelir dikişlerden dolayı pek bişeyde yiyesim gelmiyor kabız olurum diye öyle yani yarın sabah çıkıcam sütümğn gelmesi için çabalıycam günde iki kere süt bırakma hakkım oluyormuş inşallah gelir bi kaç güne eve geçeyim size pozitif doğum hikayemi anlatıcam hala inanamıyorum normal ve suni sancısız doğurabildiğime böyle doğum isteyen herkese nasip olur umarım
Hayırdır canım bir sorun mu olduBu kız hastane yolcusu kızlar bana bi şans dileyin lütfen
Kuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yokturHayırdır canım bir sorun mu oldu
Ay noldu canımBu kız hastane yolcusu kızlar bana bi şans dileyin lütfen
Şimdi okudum, panik yapma kuzum ya yalancı sancıdır. Yine de tedbir için hastaneye gitmmek iyi olur tabiKuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur
İnşallah bir sorun yoktur canım aramızda bir hafta varmış :/ bizi de haberdar et mutlakaKuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur
Kasılma değil de bu aşağı baskı hissi korkuttu beni şimdi gidince anlarız bakalımŞimdi okudum, panik yapma kuzum ya yalancı sancıdır. Yine de tedbir için hastaneye gitmmek iyi olur tabi
Canım bizide habersiz bırakma, yorgunluktanda olmuş olabilir baskı çok ayakta kaldıysanKasılma değil de bu aşağı baskı hissi korkuttu beni şimdi gidince anlarız bakalım
Canım doğum pozisyonu almıştır. Benim oğlanın pozisyonu 2 haftadır öyle zaten. 32den sonra normal artık. Tedbirli olmakta fayda var ama. Güzel haberlerle dönün inşallahKuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur
Canım iyi ki gidiyosun ne olursa olsun bu zamanlarda farklılık hissedince gitmek lazım umarım yalancı kasılmalardır bebişin sizin gezmeye çıkmanızı istemiştirKasılma değil de bu aşağı baskı hissi korkuttu beni şimdi gidince anlarız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?