Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Bunla ilgili liste paylaşanlar oldu ama kimdi hatırlamıyorum, istersen ChatGPT’ye yaz, hazırlıyor hemen bu arada ben de henüz hazırlamadım. Erteleme huyum var benim, bir şeyi ertelersem sonsuza kadar erteleyebilirim
35 haftalık oldum
cocugun mobilyası gelmeden kıyafetlerini hazırlamıyım dedim ama ic camasırında hafif ıslaklık ve genitalde de hafif agrı olunca batma vs. bazen süphe sarıyor beni her an olur mu ya da iki hafta icerisinde diye bir kac tanıdıgım oglan cocuklarını 35-36 37 haftalarda dogurmus millet kahramanlık hikayesi gibi anlatıyor korkutuyor insanı bunları da dinleyince aha diyorum sagı solu belli olmaz canta hazır olsun bari diyorum

ben giyilebilir aldım uygyn fiyatlı giyilebilirlerde var istersen yorumlara bakarak sans ver prizin basında biraz zaman alabilir ama kullanip memnun kalanlar da vardır illaki

ben giyilebilir aldım uygyn fiyatlı giyilebilirlerde var istersen yorumlara bakarak sans ver prizin basında biraz zaman alabilir ama kullanip memnun kalanlar da vardır illaki
Hangi marka tercih ettin canım?
Cok yakınım eller serbest modelden alıp çekim gücünden memnun kalmayinca biraz mesafeli durdum o nedenle giyilebilir olanlara

Canım bence hazırla tedbirli ol ama insanlara da kulak asma, dün benim bir tanıdığım da erkek çocuk 40+ olur dedi dedim ok

Lansinoh kuzm ben çok memnundum

Kuzu biliyorsun bizim doktor her kontrolde ölçmüyor. Geçen Salı ölmüştü. Oğlum 2kilo olmak üzereydi kızım da 2200 civarıydı. Bugün ölçmedi tekrar ama oğlum için max 2200 olur demişti. Kızım da 2400 falan olur heralde. Bir de ben ultrasonda ölçülen ile gerçek farklı olabiliyormuş dedim o da evet dedi geçen doğurttuğum ikiz 100 gr eksik doğdu dedi Ben de tam tersi fazla doğar belki diye umuyordum.
Birer tane prematüre takım alsam iyi mi olur diye düşünüyorum

Canım ama hızlı büyüyor diyorlar gerek olur mu bilemedim ya. Alma istersen. Gerek duyarsan o zaman alirsin. En fazla kiyafetlerin kolunu bacagini katlarsın biraz birsey olmaz. Sağlıkla eve bir gelin de
Bide evet dr bunu hep söylüyor hassas terazi degil sonuçta şaşmalar olabilir diyor.
Bide dogum sonrasi 100 200 gr arası kaybediyorlarmis.
Benim oglumda zayif. Ay sağlıklı olsunlar da yaa çok düşünüyorum simdiden yavrumu.. zayif olunca insan bir tık daha kafasina takıyor

H Hiç canını sıkma canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunlar. Biz onları 1ayda toparlarız Allahın izniyle Senin oğluşun ne kadar olmuş

Canım daha önce ciğer geliştirici vuruldu mu? Hayırla saglıkla gelsinler inşallah

H
Hiç canını sıkma canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunlar. Biz onları 1ayda toparlarız Allahın izniyle Senin oğluşun ne kadar olmuş
Kuzum söylemedi baska konular konusunca olctu ama biz sormayi unuttuk. Sormayinca o da sagolsun soylemedi. Bu konuda strese girdigimi bildigi icin galiba
Toparlarız tabi yaa onlar bi sag salim gelsinler de.
Geçen bir tanıdığımın 32.haftada dogum yaptigini ogrendim kızı su an 1.5 yas olmak uzere cokta cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…