Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
aminnn canım çok sağolll

Yorgan konusunu açtigimla kapattığım bir oldu bugün, erteledim yinede teşekkür ederim canım favoriye ekledim kalsın

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Gerçekten böyle gününün belli olması insanı heyecanlandırıyor Haftaya bu saatlerde inşallah bebeklerimle yanyana olacağım.
babylovee biraz daha bekleyelim demeye artık yüzümüz yok seni çok iyi anlıyorum. Riskli gebeler olarak bu günlere geldik çok şükür

Gerçekten öyle. Artik bizde bebisler de kavusmak icin gün sayıyoruz. Aynen öyle riskli gebeler olarak şükür ki geldik bu haftalara ,saglikla da kucagimiza alalim bebislerimizi saglikla büyütelim
Bebisler iyi olsun biz iyi olalim.
Sen iyi misin peki nasıl hissediyorsun kendini

Aşkım ben bunu birazda akan sütü topluyor diye aldım. Birde bazen ucuna hiçbişey değmesin istiyormuşsun o yüzden bu baya kullanışlı geldi
Aldım şimdii sağol kuzum
Peki o görseldeki abla ne yapıyor ya ;/ böyle bi bantı yok herhalde kalkanımı sabitliyor
Rica ederim bebeğimm ay ben hiç bakmamışım napıyo cidden bant ne alaka

Tecrübeli annelerim, gümüş kapak varken göğüs kalkanı da alınmalı mı?
Daha önce ikisinide kullanmadım ama Bence birebir aynı amaca hizmet etmiyorlar kalkan süt topluyor kapak toplamıyor ama iyileştirme gümüş kapakta daha iyi gibi. Sen zaten gümüş kapak almaya kararlısın o yüzden ikisinide al diğeri uygun nsılsa

sirinm bence de aynı işlevi yapmıyorlar tam olarak gümüş kapağı da alıcam çünkü indirim yakalarsam paylaşırım yine
İkisini de alıyorum
Pamlok kuzu bu arada normalde silvernurse alacaktım ama ebebekteki 999 ayar diye daha iyiymiş ve yarı fiyatına, onu alacağım

Ben gayet iyiyim ya çok şükür. Sadece oğlum çok aşağıda olduğu için galiba ayağa kalktığım ilk birkaç saniye vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Bir de bacaklarımda sanki pilatese başlamanın ilk günü gibi hamlık ağrısı var. Hareket etmek baya zorlaştı ama. Geçen haftalarda adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. NSTde tam o zamanlar sancı çıkıyordu. Günde 4lt su içmeye başladığımdan beri o da geçti çok şükür. Doktor bazen ultrasonda diyor ki çok aşağıda sana ağrı yapıyordur ben yooo diyorum. Öyle canı çok tatlı biri değilimdir zaten. Naz yapmayı pek bilmem. Yakınlarım da hep ikiz gebe olarak iyisin valla deyip duruyor

Kızlar ben de hem kalkan hem gümüş kapak aldım. Bildiğim kadarıyla gümüş kapağın iyileştirici özelliği var. Hatta kızlardan biri burada yazmıştı sanki bir gece denemişte sabaha yumuşacık olmuş meme uçları diye.
Kalkan da daha çok süt toplasın ve hassas olan meme uçları kıyafetle temas etmesin diye var. Bunu yaparken de hava da alıyor

Kuzumm günün belli olmuş hadi hayırlısıyla al minnoşlarını kucağına

Maşallah deyin deseydin
Canım aslinda baya baskı oluyor ama alışıyor insan. Benimde mesela coktaaan var o agri baskı, ve o baskı beni ilk zamanlar aşırı etkiliyordu. Simdi alismaya basladim. Etkilese napcam ki diyorum çünkü.
Suyun ilac olmadigi sey mi var. Aslinda her zaman bol bol icmek lazim.
Yine şükür canım bu haftalara kadar güzel idare ettin bebislerinle. Kilo durumlari nasılmış bebislerin iyiler mi

O sırada benim pamuklu göğüs pediyle ortama girişim
Belki meme ucum hasar görmeyecek dedim

Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim artık zor oldu ama

Eller serbest olandan degilde elektrikli olanlardan almak niyetindeyim. Ve Philips Avent tekli olana daha yakınım. Var mı tekli Avent kullanip memnun olan ?
Veya baska marka önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…