- 5 Mart 2025
- 102
- 290
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.321
aminnn canım çok sağolllMaşallah sizeYa bir annenin yakışıklı diye oğlunu sevmesi kalbimi eritiyor resmen
En kısa zamanda toparlayıp evinize geçersiniz inşallah canım. Süt olayı için herkesten eve geçip ılık duş aldıktan sonra geliyor diye duydum canım. Güzelce duşunu al biraz da masaj yap duşta tamamdır. Bol su içmeyi de unutma
Sizin adınıza çok sevindim canım
Çoğul gebeliklerde hele ki seninki üçüz kuvöz çok normal bir süreç. Her şey onların iyiliği içinOnlar kuvözde kilolarını artırırken sen de kendini toparlayıp full enerji ile bebeklerine kavuşursun. Artık senin tenine de dokunmuşlar çok daha hızlı toparlarlar
Gözün aydın canımMaşallah kilosu ve boyu çok güzel. Biraz da kuvözde toparlayıp en kısa zamanda annesine kavuşur inşallah. Anne olmak güçlü olmak demekmiş biraz da. Biz de çok güçlü kadınlarız. Bunun da bir süreç olduğunu hep hatırla ve kendini üzme.
Canım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça - Fiyatı, Yorumları
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım küçük bedeni var diye ben şunu aldım ama stok kalmamış. Belki yenilenir. Beğenirsen bakarsın ara ara. Evimiz sıcak olduğu için 1 tog yeter diye düşündüm. Sizin ev geceleri soğuk oluyorsa daha yüksek tog gerekebilir.
Ben almadım canım ama iki bebekle ihtiyaç olabilir mi diye aklımın bir köşesinde. Bazı doktorlar gerek yok dediği için kararsızım. Biberonu yıkasaydı kesin alırdım aslında işimi kolaylaştırırdı ama temiz biberon koyuyorsun içine. Bir de biberon kullanıp kullanmayacağın kesin bir şey değil o yüzden ben bu gibi şeylerin doğum sonrası ihtiyaca göre alınması gerektiğini düşünüyorum.
ayy gelsinler de istediklerini yapsinlarrrrGüne böyle güzel haberlerle başlamak ne güzelMaşallah yavrularına ne güzel gelişim gösteriyorlar. Kokularını da içine çektin ne mutlu sana. Yakında evi dağıtmaya gelecekler demekki minik yaramazlar
Sen aşkım bol enerji topla o sıradaayy gelsinler de istediklerini yapsinlarrrr
Offf atmayin su zehirli okuAy aşkım al bedavaymış, ben bunun 2.5 katına aldım
Yorgan konusunu açtigimla kapattığım bir oldu bugün, erteledimCanım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça - Fiyatı, Yorumları
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gerçekten öyle. Artik bizde bebisler de kavusmak icin gün sayıyoruz. Aynen öyle riskli gebeler olarak şükür ki geldik bu haftalara ,saglikla da kucagimiza alalim bebislerimizi saglikla büyütelimKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Gerçekten böyle gününün belli olması insanı heyecanlandırıyorHaftaya bu saatlerde inşallah bebeklerimle yanyana olacağım.
babylovee biraz daha bekleyelim demeye artık yüzümüz yok seni çok iyi anlıyorum. Riskli gebeler olarak bu günlere geldik çok şükür
Aşkım ben bunu birazda akan sütü topluyor diye aldım. Birde bazen ucuna hiçbişey değmesin istiyormuşsun o yüzden bu baya kullanışlı geldiKuzum naçizane tavsiye, ben lastiksiz çarşaftan nefret ederim kendimize de. Annem dikişten anlar makineyle hepsine lastik geçirdi mis gibi oldu. Bebelere de öyle yaptırabilirsin
36+4 zaten 37. hafta hiiiiç sorun yoksağlıcakla gelsin ikizlerimiz
Gümüş kapak alan bunu almalı mı ya çok aradayım fiyatı da uygun diye alasım geliyor
Rica ederim bebeğimm ay ben hiç bakmamışım napıyo cidden bant ne alakaAldım şimdii sağol kuzum
Peki o görseldeki abla ne yapıyor ya ;/ böyle bi bantı yok herhalde kalkanımı sabitliyor
Vallaa anlayan beri gelsinAşkım ben bunu birazda akan sütü topluyor diye aldım. Birde bazen ucuna hiçbişey değmesin istiyormuşsun o yüzden bu baya kullanışlı geldi
Rica ederim bebeğimm ay ben hiç bakmamışım napıyo cidden bant ne alaka
Daha önce ikisinide kullanmadım ama Bence birebir aynı amaca hizmet etmiyorlar kalkan süt topluyor kapak toplamıyor ama iyileştirme gümüş kapakta daha iyi gibi. Sen zaten gümüş kapak almaya kararlısın o yüzden ikisinide al diğeri uygun nsılsaTecrübeli annelerim, gümüş kapak varken göğüs kalkanı da alınmalı mı?
Daha önce ikisinide kullanmadım ama Bence birebir aynı amaca hizmet etmiyorlar kalkan süt topluyor kapak toplamıyor ama iyileştirme gümüş kapakta daha iyi gibi. Sen zaten gümüş kapak almaya kararlısın o yüzden ikisinide al diğeri uygun nsılsa
İkisini de alıyorumsirinm bence de aynı işlevi yapmıyorlar tam olarak gümüş kapağı da alıcam çünkü indirim yakalarsam paylaşırım yine
Ben gayet iyiyim ya çok şükür. Sadece oğlum çok aşağıda olduğu için galiba ayağa kalktığım ilk birkaç saniye vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Bir de bacaklarımda sanki pilatese başlamanın ilk günü gibi hamlık ağrısı var. Hareket etmek baya zorlaştı ama. Geçen haftalarda adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. NSTde tam o zamanlar sancı çıkıyordu. Günde 4lt su içmeye başladığımdan beri o da geçti çok şükür. Doktor bazen ultrasonda diyor ki çok aşağıda sana ağrı yapıyordur ben yooo diyorum. Öyle canı çok tatlı biri değilimdir zaten. Naz yapmayı pek bilmem. Yakınlarım da hep ikiz gebe olarak iyisin valla deyip duruyorGerçekten öyle. Artik bizde bebisler de kavusmak icin gün sayıyoruz. Aynen öyle riskli gebeler olarak şükür ki geldik bu haftalara ,saglikla da kucagimiza alalim bebislerimizi saglikla büyütelim
Bebisler iyi olsun biz iyi olalim.
Sen iyi misin peki nasıl hissediyorsun kendini
Kuzumm günün belli olmuş hadi hayırlısıyla al minnoşlarını kucağınaBen gayet iyiyim ya çok şükür. Sadece oğlum çok aşağıda olduğu için galiba ayağa kalktığım ilk birkaç saniye vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Bir de bacaklarımda sanki pilatese başlamanın ilk günü gibi hamlık ağrısı var. Hareket etmek baya zorlaştı ama. Geçen haftalarda adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. NSTde tam o zamanlar sancı çıkıyordu. Günde 4lt su içmeye başladığımdan beri o da geçti çok şükür. Doktor bazen ultrasonda diyor ki çok aşağıda sana ağrı yapıyordur ben yooo diyorum. Öyle canı çok tatlı biri değilimdir zaten. Naz yapmayı pek bilmem. Yakınlarım da hep ikiz gebe olarak iyisin valla deyip duruyor
O zehirli oku atmıcaktınKızlar gögüs kalkanı almayan varsa uzun zamandır düşmediği fiyata düşmüş hepsiburadada
Philips Avent Ultra Yumuşak Silikon Göğüs Kalkanı - Havalandırmalı ve Süt Toplama Kapağı ile 2'li Set
Maşallah deyin deseydinBen gayet iyiyim ya çok şükür. Sadece oğlum çok aşağıda olduğu için galiba ayağa kalktığım ilk birkaç saniye vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Bir de bacaklarımda sanki pilatese başlamanın ilk günü gibi hamlık ağrısı var. Hareket etmek baya zorlaştı ama. Geçen haftalarda adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. NSTde tam o zamanlar sancı çıkıyordu. Günde 4lt su içmeye başladığımdan beri o da geçti çok şükür. Doktor bazen ultrasonda diyor ki çok aşağıda sana ağrı yapıyordur ben yooo diyorum. Öyle canı çok tatlı biri değilimdir zaten. Naz yapmayı pek bilmem. Yakınlarım da hep ikiz gebe olarak iyisin valla deyip duruyor
O sırada benim pamuklu göğüs pediyle ortama girişimKızlar ben de hem kalkan hem gümüş kapak aldım. Bildiğim kadarıyla gümüş kapağın iyileştirici özelliği var. Hatta kızlardan biri burada yazmıştı sanki bir gece denemişte sabaha yumuşacık olmuş meme uçları diye.
Kalkan da daha çok süt toplasın ve hassas olan meme uçları kıyafetle temas etmesin diye var. Bunu yaparken de hava da alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?