- 15 Mayıs 2025
- 164
- 206
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.381
Sekerim normal çıktı cok şükür kilo almamaya ama onu sağlıklı gelistirmeye çaliscamben de öglenleri de uyuyorum artik
32. haftadasin ama bebek 35. hafta ile mi uyumlu yani? sekerine baksin bakalim yine, cuma biraz daha netlesir belki.gelisimi tamamlaninca nasil sagliklisi olacaksa oyle gelsin insallah
Aynı durumdayım bendeKuşum bilmiyorum akşamüstünden beri kasılma yaşıyodum ama yalancı kasılmalarım gibiydi. Ama son iki saattir yatsam da kasılıyorum, regl olcak gibi bi ağrı hissediyorum. Ayaktayken de karnım yere düşcek gibi baskı yapıyor çok kötü. Sürekli tuvaletteyim bide. Eşimle riske atmayalım bi gidelim dedik inşallah yorgunluğa bağlıdır bi sorun yoktur
Belki sizin de ihtiyacınız olmayacak ama peşin peşin topladınız herşeyiAşkım sende çok masrafsızsın yaaa
Bence de doğumdan sonra ihtiyaç halinde alınacak şeylerden biriBende belki bi ihtimalcik ihtiyacım olmaz () diye doğumdan sonra duruma göre almaya karar verdim gümüş kapağı
Kuzum bence korkulacak bişey yok. Belki de doğuma hazırlanıyor vücudun ama daha bekleyeceksin bence. Hemen git de haber ver bize deKasılma değil de bu aşağı baskı hissi korkuttu beni şimdi gidince anlarız bakalım
Yalancı sancılar olabilir yinede hastaneye gitmen iyi olmuş güzel haberlerini bekliyoruzBu kız hastane yolcusu kızlar bana bi şans dileyin lütfen
Hayırlı olsun canımKızlar iyi geceler benimde bugün kontrolüm vardı doğum tarihimde belli oldu şeker olduğu için en geç 39 da doğumu yapalım dedi 30 Kasım dedi bende 30 Kasım düğünümüz var 1 Aralık olsun mu dedim olur dedi yani kızım 39 dan önce kendisi gelmeyi tercih etmezse 39+2 de 1 Aralık ta doğuma girmiş olacağız Allah’ın izniyle
MaşallahKızlar iyi geceler benimde bugün kontrolüm vardı doğum tarihimde belli oldu şeker olduğu için en geç 39 da doğumu yapalım dedi 30 Kasım dedi bende 30 Kasım düğünümüz var 1 Aralık olsun mu dedim olur dedi yani kızım 39 dan önce kendisi gelmeyi tercih etmezse 39+2 de 1 Aralık ta doğuma girmiş olacağız Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim canım amin inşallah Allah razı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı olsun canımsağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Benimde fazla afi kaç cikti yani suyun biliyor musunSuyum fazla canım.
Sağlıcakla gelsin inşallah doğru zamandaTeşekkür ederim
bende merak ettimmorcelestial canım naptın merak ettim
morcelestial canım naptın merak ettim
morcelestial canım nasılsın naptın merak ettim bende hastaneye gitmişsin?
morcelestial güzel haberlerini bekliyoruz
Kasım annelerinin ilk sayfası neden boş?kim ne zaman doğum yapmış, isimler ne hiçbir şey gözükmüyor
Bebeğim seni yanıtlamayı unutmuşum çok yorgun kafam yukarıda yazdımSağlıcakla gelsin inşallah doğru zamanda
bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?