Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Benim tekti 2 ye çıkarttı, doğrudur yaa stres herşeyin başı zaten. Ama ben insülin kullanıyorm diye çok salmıştım yaa herşeyden yedim bol bol, şimdi diyete devam tabi inşallah düzene girer bakalm

Ay hadi bakalım aşko yârın güzel haberlerle gel inşallah
Bol bol dinlen canım sağlıkla al kucağına inşallah kaçıncı haftadasın
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
36.haftadayım canım
Maşallah canım hiç endişe etme kocaman olmuş bebiş
Biraz daha sabretsin çok istiyorum doktor da artık doğsa bile her şey güzel ilerleyecek korkma diyor ama işte insan yine de korkuyor

Canım ben 34teyim doktor artık bana bile doğurabilirsin korkma diyor, hiç korkma sen hastane çantanı hazırla her gün de saçlarını yap uyu

Kizlar disarida muhatap oldugum, ozellikle bi yas ustundeki herkesin agzinda “allah kurtarsin” var ve bu beni cok gicik ediyor hamilelik boyle kotu anilacak, kotu enerjiler beslenecek bir sey degil ki tamam cok kolay degil ama cok da guzel
Sonra burada bakiyorum herkes birbirine saglikla kucagina al gibi iyi temennilerde buluyor, destek oluyor, sakinlestirmeye calisiyor, iyi yanlarini gosteriyor vs mutluluk duyuyorum ve insanliga olan inancim tazeleniyor dunyayi biz ve bizim yetistirecegimiz cocuklar guzellestirecek o yuzden iyi ki varsiniz, her mesajiniz icin tesekkur ederim (hamilelik duygusalligi)
Cok guzel bir pazar gunu gecirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…