- 25 Şubat 2024
- 1.541
- 2.034
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.541
Evet ben sordum yaa kaynatılmaz diye okumuştm denedim başka türlü steril olmazdı zatenKaynatıyorlar kanka, senmi sordun ben yanlış etiket yapmışım
Kanka görümcem bir süre sonra yere düşüyor suya tutup veriyorsun diyorEvet ben sordum yaa kaynatılmaz diye okumuştm denedim başka türlü steril olmazdı zaten
Benim tekti 2 ye çıkarttı, doğrudur yaa stres herşeyin başı zaten. Ama ben insülin kullanıyorm diye çok salmıştım yaa herşeyden yedim bol bol, şimdi diyete devam tabi inşallah düzene girer bakalmEvet canım 2 adet insilün kullanıyorum. Biri aç biri tok. Yani sen dikkat et tabiki dr dediklerine diyetine falan. Bide stres baş düşmanı. Ben kafama çok taktım şeker olayını. Oda yükseltiyordu bence. Sende benim gibi kafana takıp tavan yaptırma şekerini
36 canımCanım çok geçmiş olsundualarımız seninle şu an kaçıncı haftadasın
36 canım bebeğin kilosu da 2600gr çıkıyor ultrasondakuzum geçmiş olsun inşallah süresine kadar bekler. Bebiş kaç haftalık ve kilosu falan nasıl?
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah hiçbir sorun olmayacak canım ben de lekelenme hafif kanamayla gittim tedaviden sonra tekrar yaşamadım inşallah sende hemen çıkar gün saymaya devam edersin
Kaçıncı haftandasın canım, inşalah iyisinizdir, sen de stres yapma bebiş hayırlısıyla sağlıkla gelir zamanında gelir inşallahKızlar dün akşam hafif kanama şikayetiyle hastaneye gittim ciğer geliştirici iğne yaptılar dua edin yavrum biraz daha dayansın
Allah razı olsun kuzum yarın yine kontrolüm var mutlaka yazıcamCanımmm dualarım seninle inşallah serumlarla ilaçlarla durur sancın, burda birkaç arkadaşımız öyle yaşadı biliyorsun. Habersiz bırakma bizi
Haftan ve kilosu iyiymiş aslında bence çok stres yapma canım36 canım bebeğin kilosu da 2600gr çıkıyor ultrasonda
Şu an 36 haftalık canım çok şükür ikimiz de iyiyiz evdeyim dinlenşyorum yarın yine kontrole gidicemKaçıncı haftandasın canım, inşalah iyisinizdir, sen de stres yapma bebiş hayırlısıyla sağlıkla gelir zamanında gelir inşallah
Ay hadi bakalım aşko yârın güzel haberlerle gel inşallahŞu an 36 haftalık canım çok şükür ikimiz de iyiyiz evdeyim dinlenşyorum yarın yine kontrole gidicem
Bol bol dinlen canım sağlıkla al kucağına inşallah kaçıncı haftadasınİnşallah canım Allah razı olsunşu an evdeyim çok şükür
Maşallah canım hiç endişe etme kocaman olmuş bebişŞu an 36 haftalık canım çok şükür ikimiz de iyiyiz evdeyim dinlenşyorum yarın yine kontrole gidicem
Ay hadi bakalım aşko yârın güzel haberlerle gel inşallah
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBol bol dinlen canım sağlıkla al kucağına inşallah kaçıncı haftadasın
Biraz daha sabretsin çok istiyorum doktor da artık doğsa bile her şey güzel ilerleyecek korkma diyor ama işte insan yine de korkuyorMaşallah canım hiç endişe etme kocaman olmuş bebiş
Canım ben 34teyim doktor artık bana bile doğurabilirsin korkma diyor, hiç korkma sen hastane çantanı hazırla her gün de saçlarını yap uyuHepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
36.haftadayım canım
Biraz daha sabretsin çok istiyorum doktor da artık doğsa bile her şey güzel ilerleyecek korkma diyor ama işte insan yine de korkuyor
Hahahhahahaha yaa süpersin moralimi düzelttinCanım ben 34teyim doktor artık bana bile doğurabilirsin korkma diyor, hiç korkma sen hastane çantanı hazırla her gün de saçlarını yap uyu
Ellerine sağlık tamam işte annesiHahahhahahaha yaa süpersin moralimi düzelttinçantayı geçen hafta hazırlamıştım Allahtan kuzum
Sağlıkla kavuşalım yavrularımızaEllerine sağlık tamam işte annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?