Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Allah yaptırmış benim için
Bence canım hastaneye göre değişiyor bu durum, bazısı birlikte çıkıyor, bazısı yanında geliyor. Bazısı önden çıkıyor bebiş, anne arkadan
benim çocumu kimseye göstermeyin benden önce diyicem

Yani böyle çıkmak çok tatlı ama ameliyathane çok soğuk anne dikilene kadar orda bebeğin beklemesi ( bilemedim
Kanka orda beklemiyor küvezde bebek bakım odasına götürüyorlar orda cam var izliyorlar yakınları, anne çıkıncada odaya getiriyorlar yada anneyle beraber geliyor

Kanka orda beklemiyor küvezde bebek bakım odasına götürüyorlar orda cam var izliyorlar yakınları, anne çıkıncada odaya getiriyorlar yada anneyle beraber geliyor
Bende öyle biliyorum ama burda sanki ameliyathaneden annyle çıkmış gibi geldi. Bebek bakım odaları ameliyathane katında olmuyor çünkü

Kanka sorması ayıp sen niye bu kadar acele ediyorsun aramızda bir ay var ben senin kadar değilim

o kendi havalı valizini kendi hazırlar
Hahaha valizlik eşya koyacak yani
Kızlar çok şanslısınız... Anne yardımı alanlar doğumda yanında olacaklar.Her zman yan yana olmanızı dilerim.. Okudukça gözüm yaşlanıyor... Ben eşim ve oğlum(4) yapayalnızız maalesef...
Merak etme cano ben de sendenim bazen kötü oluyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı diyelim. O zaman da emin ol yine odada eşlerimizle başbaşa kalmak isterdik, anne yardımı desteği apayrı tabiiki. Duygusal zamanlardayız zaten hiç oralara girip üzmeyelim kendimizi
Bacım sana şu an dua ediyorum ben unuttum ya kız kocamı adam kış günü donla uyucaktı az kalsın ahahahahahaha hemen hazırlıcam yarın
Hahaha yazık kızzz. Biz organizerleri hazırlarken üsterine etiket koyuyorum bebek şuyu anne giyim anne cartı anne curtu hep anne diye surat yaptı sana da çanta yapıcaz tabiiki de dedim hemen pijama eşofman takımı falan aldım eksik hissetmesin yazık

Şu adamların küçük çocuk gibi her şeye heveslenip bi de bozulmaları ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…