- 23 Mart 2016
- 32.052
- 94.704
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.781
Yani böyle çıkmak çok tatlı ama ameliyathane çok soğuk anne dikilene kadar orda bebeğin beklemesiBence canım hastaneye göre değişiyor bu durum, bazısı birlikte çıkıyor, bazısı yanında geliyor. Bazısı önden çıkıyor bebiş, anne arkadan
Yani böyle çıkmak çok tatlı ama ameliyathane çok soğuk anne dikilene kadar orda bebeğin beklemesi( bilemedim
Neyse onuda bilmeyelim yaAma canım bebeği sanırım orada değil de giydirdikleri yerde bekletiyorlardır ama emin olamadım açıkçası
5 sene önce böyle değildi canım yani önden bebek odaya çıkarılmıştı ben geldiğimdeKızlar belden uyuşturmalı sezeryanda ameliyathaneden böyle bebekle mi çıkılıyorpek sanmıyorum ama tecrübe etmiş olanlar?
Allah yaptırmış benim içinTasarım Somon Kristal ve İnci Taşlı El Yapımı Anne Bebek Tacı – Lohusa Seti ve Doğum Aksesuarı - Fiyatı, Yorumları
Tasarım Somon Kristal ve İnci Taşlı El Yapımı Anne Bebek Tacı – Lohusa Seti ve Doğum Aksesuarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu bile favori yapmışım niye acaba kapalıyım ben
benim çocumu kimseye göstermeyin benden önce diyicemBence canım hastaneye göre değişiyor bu durum, bazısı birlikte çıkıyor, bazısı yanında geliyor. Bazısı önden çıkıyor bebiş, anne arkadan
Kanka orda beklemiyor küvezde bebek bakım odasına götürüyorlarYani böyle çıkmak çok tatlı ama ameliyathane çok soğuk anne dikilene kadar orda bebeğin beklemesi( bilemedim
Evet oğlumda da öyleydi bunu görünce dedim uygulamamı değişti acaba ama bir yandanda çok tatlı5 sene önce böyle değildi canım yani önden bebek odaya çıkarılmıştı ben geldiğimde
Bilemedim ya dikişler nerden baksan 20-25 dk sürer bebişim babasıyla olsun isterim yineEvet oğlumda da öyleydi bunu görünce dedim uygulamamı değişti acaba ama bir yandanda çok tatlı
Bende öyle biliyorum ama burda sanki ameliyathaneden annyle çıkmış gibi geldi. Bebek bakım odaları ameliyathane katında olmuyor çünküKanka orda beklemiyor küvezde bebek bakım odasına götürüyorlarorda cam var izliyorlar yakınları, anne çıkıncada odaya getiriyorlar yada anneyle beraber geliyor
Ben biraz kıskanıyorumBilemedim ya dikişler nerden baksan 20-25 dk sürer bebişim babasıyla olsun isterim yine
Bunu istemem işteBen biraz kıskanıyorumhele genel szeryanda sen görene kadar herkes görmüş kucağına almış oluyor
Kızz yok ne kıskanması isteyen görsün bebeğin gözü senden başkasını görmüyor kii daha doğrusu memeden başkasınıBen biraz kıskanıyorumhele genel szeryanda sen görene kadar herkes görmüş kucağına almış oluyor
Yani allahtan artık mecbur kalınmadıkça genel yapmıyorlar :))Bunu istemem işte
Ay ben de hiç istemem bunuBen biraz kıskanıyorumhele genel szeryanda sen görene kadar herkes görmüş kucağına almış oluyor
Hahaha valizlik eşya koyacak yaniKanka sorması ayıp sen niye bu kadar acele ediyorsun aramızda bir ay var ben senin kadar değilim
o kendi havalı valizini kendi hazırlar
Merak etme cano ben de sendenim bazen kötü oluyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı diyelim. O zaman da emin ol yine odada eşlerimizle başbaşa kalmak isterdik, anne yardımı desteği apayrı tabiiki. Duygusal zamanlardayız zaten hiç oralara girip üzmeyelim kendimiziKızlar çok şanslısınız... Anne yardımı alanlar doğumda yanında olacaklar.Her zman yan yana olmanızı dilerim.. Okudukça gözüm yaşlanıyor... Ben eşim ve oğlum(4) yapayalnızız maalesef...
HahahaBacım sana şu an dua ediyorum ben unuttum ya kız kocamıadam kış günü donla uyucaktı az kalsın ahahahahahaha hemen hazırlıcam yarın
İyi bari tek haset ben değilimAy ben de hiç istemem bunu
Şu adamların küçük çocuk gibi her şeye heveslenip bi de bozulmaları ahahahaHahaha valizlik eşya koyacak yani
Merak etme cano ben de sendenim bazen kötü oluyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı diyelim. O zaman da emin ol yine odada eşlerimizle başbaşa kalmak isterdik, anne yardımı desteği apayrı tabiiki. Duygusal zamanlardayız zaten hiç oralara girip üzmeyelim kendimizi
Hahahayazık kızzz. Biz organizerleri hazırlarken üsterine etiket koyuyorum bebek şuyu anne giyim anne cartı anne curtu hep anne diye surat yaptı sana da çanta yapıcaz tabiiki de dedim hemen pijama eşofman takımı falan aldım eksik hissetmesin yazık
Benlik de değil ama görümcem almış bana da sağolsunKızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınızböyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Gerçekten yaa adamlar büyüdükçe daha çocuk oluyorlar sankiŞu adamların küçük çocuk gibi her şeye heveslenip bi de bozulmaları ahahaha
En taşlısındanBenlik de değil ama görümcem almış bana da sağolsunben de birtane aldım sade bişey ama sırf saçlarımı önümden çeksin diye takcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?