Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Lansinoh giyilebilir pomba hepsi buradada baya iyi düsmüş ben ciftini 5000 e almistim ya tekli fiyatı suan 2000 kusur ilgilenenler baksın cabuk keske kasım indiriminden faydalansaydım ya

Eşime diyeceğim, bana demişti ki, doğurur doğurmaz kim kokoreç ister ki, bak demek ki kokoreç isteyen kadınlar kulübü varmış sadece ben değilim
BEn de OPUolduğum gün hemşire bugün hafif beslen çorba falan iç demişti. Çıktığım gibi çibörek gömmüştüm Bayılmadan önce aklımdaydı napayım

Aşkım yok bende akıntı sıfır, sadece hafif geniz akıntısı vardı onuda zyrtec çözdü, ödem için narivent verdi günde 5 kez 1 ay, ama ben 10 gündür kullanıyorum tık yok kanka illiadin yada otrivine damlatmazsam uyuyamıyorum, illiadinda 5 gün kullan dedi ama ben dinlemeden kullanıyorum valla yok haram oldu gecem gündüzüm bende sinüzit çıkmadı, burun etim parmak ucu kadar şişti bildiğin. Ay senin kurtulmana sevindim kanka, bence ben doğurana kadar böyle devam edecek gibime geliyor ben bu gün bant aldırayım, sen hangisinden kullandın hepsi aynımı ?

Aşko çok büyük dert ya seni çok iyi anlıyorum. Gece 4’te kalkıp ağlıyordum ben de nefes alamıyorum diye. Bende de başta akıntı yoktu sonra fısfıs sıkınca akıyordu, sıkmazsam beton dökülmüş gibi gram nefes alamıyordum inş kurtulursun sen de aldığımın fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 8
Maşallah kanka, benim de bugün randevum dörtte bakalım ne diyecek

Maşallah kanka, benim de bugün randevum dörtte bakalım ne diyecek
Ay hadi güzel haberlerle, bu gün çok var sanırım randevusu olanlar
aşkım çok teşekkür ederim bu gün aldırayım bakalım

Canımmm güzel bi doğum geçirmene çok sevindim Sağlıkla, huzurla büyüsünler inşallah
Sen benden 5 gün öndeydin ve dün doğum yapmışsın. Allah nasip ederse ben de Cuma günü kavuşacağım bebeklerime. Bana umut oldun
Kaç kg doğdu bebeklerin?

Ay aşkım çok az kaldı neler hissediyorsun

Canım maşallah ya sanada az kaldı, sağlıkla alacaksın sen de inşallah kucağına Çok heyecanlı

Ay aşkım çok az kaldı neler hissediyorsun
Ya hem çok heyecanlıyım hem de tedirgin
Bugün doktora son kontrolümüze gittik. Çok şükür oğlum da kilo almış. 2278gr ölçtü. Kızım zaten 150gr önden gidiyordu. 2300-2500 arası doğarlar dedi ve içim rahatladı biraz. Bir ara Pazartesiyi beklesek mi acaba diye de düşündü ama sonra vazgeçti. Sağlıkla gelsinler inşallah
Bu arada bizim hastaneye giden kızlar 1+1 suite oda da varmış ve geceliği 15binmiş haberiniz olsun

32+0 olarak 45 dk sonra benim de görüş vaktim

Çok acil ihtiyaç olmuyor canım sonrada alabilirsin
Ben lansinoh kullandım memnundum avent i hiç tecrübe etmedim

Bende öyle dön dön rahat edemiyorum en çok sağıma yatınca rahat pozisyon alıyorum ama bıdığımın ayakları orda tekmeleyince çocuğu ezdim sanıyorum yine sola dönüyorum

Ya hep diyorlar ya sola yatın, gerçekten ben de sağa yatınca çok rahat ediyorum, kalbim sıkışıyor sola yatınca, yatıyorum ama bir süre sonra sağ tarafta buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…