- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.661
Bir çok şey var aslında cnm bebeğin hareketi zannediyoruz ama onlar kasılmalar sanki bebek bir yere toplanmış gibi bacaklara bele vuran bir çok agrıEvet ya tam olarak kasılma nasıl canım
canım bebek biyere toplanır ve kasılma olur onunla birlikde bi küçük sancı yaşarsın onu mu diyorsun?Bir çok şey var aslında cnm bebeğin hareketi zannediyoruz ama onlar kasılmazlarmış doktorum söyledi
Aynn cnmcanım bebek biyere toplanır ve kasılma olur onunla birlikde bi küçük sancı yaşarsın onu mu diyorsun?
kuzum dakkalarını takip et düzenliyse doktorunu araAynn cnm
Canım bende de dediğin gibi kasılma oluyor hemde epey çok oluyor ama ağrı olmuyor. Doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor normal dediBir çok şey var aslında cnm bebeğin hareketi zannediyoruz ama onlar kasılmalar sanki bebek bir yere toplanmış gibi bacaklara bele vuran bir çok agrı
Aynn cnm öyle yapıcamkuzum dakkalarını takip et düzenliyse doktorunu ara
İlk ay için waterwipes aldım
Ah senin durum daha kötüymüş canım. Allahtan erken erken sipariş verdik diyorum bende. Odanın dandini olması sinirimi bozuyor artık bi toparlanamadı gitti ya
Canım ben sleepy bio naturel ve pureseed aldım. Ama ilk aşamada ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum.
Oyyy maşallah kuzummAllah analı babalı buyutsun
Allah'ım yüzümü kara çıkartma
Kuzum oradakilerin içeriği nasıl bilmiyorum ama burada kokulu olanlar genelde parfümlü o yüzden yasak
Pureseed ve waterwipes
Teşşekürler kızlarCanım ben sleepy aquacare aldım 99.9 su diyor diye umarım iyidir
İnş öyledir cnm ya ama bazen öyle vuruyor ki agrı yürüyemiyorum anlamadım bendeCanım bende de dediğin gibi kasılma oluyor hemde epey çok oluyor ama ağrı olmuyor. Doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor normal dedi
Benimki de tam olarak böyle, ağrı yok bir yerde toplanma varCanım bende de dediğin gibi kasılma oluyor hemde epey çok oluyor ama ağrı olmuyor. Doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor normal dedi
Canım bende ağrı olmuyor dediğim gibi sen mutlaka sor doktorunaİnş öyledir cnm ya ama bazen öyle vuruyor ki agrı yürüyemiyorum anlamadım bende
Ama o toplanmalar bile bende bir tık rahatsızlık hissi uyandırdıBenimki de tam olarak böyle, ağrı yok bir yerde toplanma var
Kuzu artık tetikte olduğumuz için oAma o toplanmalar bile bende bir tık rahatsızlık hissi uyandırdıçok sık olunca hoş olmuyor
Yaaa maşallah canım, gözünüz aydın çok sevindimmmmBiz geldik teyzelerimiz
Ben bu kasılma olayını hala anlayamadım olsada belki anlamıyorumdur
Benim geçenlerde karnım çok sık sertleşmişti korkmuştum ama devamı olmadı. Nstde de 0-10 arası çıkıyor yok yani. Acaba kasılma sandığım şey bebeğin poposunu dayaması kendini germesi gibi bi hareket falan mı diyorum. Ben hiç anlamadan doğurup gideceğim sanırımEvet ya tam olarak kasılma nasıl canım
+1 adminimmBenim geçenlerde karnım çok sık sertleşmişti korkmuştum ama devamı olmadı. Nstde de 0-10 arası çıkıyor yok yani. Acaba kasılma sandığım şey bebeğin poposunu dayaması kendini germesi gibi bi hareket falan mı diyorum. Ben hiç anlamadan doğurup gideceğim sanırım
Benimki de dayıyo poposunu gerinir gibi sonra elimle pıt pıt yapınca indiriyor hanımefendi poposunuBenim geçenlerde karnım çok sık sertleşmişti korkmuştum ama devamı olmadı. Nstde de 0-10 arası çıkıyor yok yani. Acaba kasılma sandığım şey bebeğin poposunu dayaması kendini germesi gibi bi hareket falan mı diyorum. Ben hiç anlamadan doğurup gideceğim sanırım
Maşallah süphanallah canımBiz geldik teyzelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?