- 25 Ağustos 2025
- 386
- 638
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.461
Allah şifa versin kuzum. İnsanın kalbi dayanmıyor gerçektenTatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum
İnşallah çpk teşekkürlerSağlıkla gelsin inşallah su gibi geçsin
İnşallah kendime gelince fırsatım olursa yazarmsağlıkla gelsin kolaylıkla geçsin güzel haberlerini yaz mutlaka
Hayırlısıyla inşallahbi minnoşumuz daha geliyor
Ayyy evet ya tesadüf oldu resmenBuraya yazmanı bekliyormuş bebeğin. Ay çok heyecanlandım hemen yaz doğumdan sonra habersiz bırakma
Ayy resmen evet ya gün almaya gittim ertesiAaaa sürpriz dogum geliyoooray bi anda dogurcaksin saglikla gelsinn haber ver bize de
İnşallah çok teşekkürler hepimiz sağsalim kavuşalm evlatlarımıza Allhın izniyleSağlıkla kucağına al inşallah canım
Oy kıyamam Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah onlar hasta olduğunda elimiz kolumuz bağlanıyorTatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum
Evet yaa bi an yeni belli olcak diye düşünmüştümBayadır belli olmuştu ezmunun eğer değişmediyse 16 aralık hatırlıyorum
Ezmudan önce doğurum diye aklımda kaldı tarihi
Ya canım benim cok guzel tarihhh. Saglikla gelsin16 Aralık canım bakalm yarın tarih degismezse
Ooo baya isi hastane hallediyormusKıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dedilerhastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani teşekkür ederim bu arada
Valla bi anda geçiverdi zamanınAyy resmen evet ya gün almaya gittim ertesi
Gün doğurcamnasıl geçircem zamano gün alınca diye düşümüyodum bende
Ay yarın bende gün almaya gitcem ertesi gün demez inşallahAyy resmen evet ya gün almaya gittim ertesi
Gün doğurcamnasıl geçircem zamano gün alınca diye düşümüyodum bende
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin oğlunaTatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Harika olduValla bi anda geçiverdi zamanın
Bebişine bağlı bak benmki kanala inmiş hiç haberm yokAy yarın bende gün almaya gitcem ertesi gün demez inşallah
Doğru diyorsun valla sürprizBebişine bağlı bak benmki kanala inmiş hiç haberm yoksüpriz yaptı anasına
Ay evet herşeyi hastanenin vermesi aşırı iyi yani ben çok şaşırdım bişey hazırlamanıza gerek yok dediklerindeOoo baya isi hastane hallediyormusneyse biz Türkiyedeki analar zaten getirmeyin deseler de götürürüz
Ay iyi mobilyalar anca gelir zaten. Bizimde daha gelmedi mobilyalari. Saglikla gelsin de bebislerimiz gerisi tamamlanır
İyi bebeğide biz veriyoruz dememişlerAy evet herşeyi hastanenin vermesi aşırı iyi yani ben çok şaşırdım bişey hazırlamanıza gerek yok dediklerindebirde sezaryen doğumu 6.günde taburcu ediyorlarmış normal doğumu 4.günde bakım merkezide 6gece olunca ben bi 2 hafta eve gelmeyeceğim zaten hani 3ünde doğsa da mobilyada bi gecikme yaşansa bile rahat yetişir yani kendim için 3-5 bişey koyarım iç çamaşırı ped vs kişisel bakım için şampuandı kremdi diş fırçası macun vs de veriyorlarmış büyük kolaylık valla hamileler için bunları hazırlamakla uğraştırmıyorlar
Aynen öyle şükür kendi karar vermişDoğru diyorsun valla sürprizhayırlısı olsun hakkımızda onlar karar verir ne zaman geleceklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?