Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Tembel değil de telaşsız, sakin diyelim
Ammaaaa artık yeter vakti geldi o çanta hazırlığının senin değilse de benim kafam rahat edecek sen hazırlığını bitirince
Hazırladım sayın efendim senin kafan rahat etsin ben organizere koyar atarım senle biz aralığı garanti ettik gibi geliyor oğluslar bı çılgınlık yapmazsa

Hazırladım sayın efendim senin kafan rahat etsin ben organizere koyar atarım senle biz aralığı garanti ettik gibi geliyor oğluslar bı çılgınlık yapmazsa
Ohh iyi iyi
Ben bu kadar doğuracam diye bekliyorum, çantamı haftalar önce hazırladım falan ya dediğin gibi aralık ortasına kadar gider kesin kendimi hep erkene hazırlamıştım, tersine manifestleme oldu benimki

Kızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim

Canım suni sancı da bence diğer sancı gibidir ikisininde zorluğu illaki var bence korkma ama için hangisinde rahat edecekse onu tercih et

Ohh iyi iyi
Ben bu kadar doğuracam diye bekliyorum, çantamı haftalar önce hazırladım falan ya dediğin gibi aralık ortasına kadar gider kesin kendimi hep erkene hazırlamıştım, tersine manifestleme oldu benimki
Canım kalın battaniyeyi falan yıkadım müslin örtüleri falan yikadinmi sen çorapları ve Müslin örtüleri kaldı

Merhaba herkese, hayirlisiyla kucaginiza alin bebislerinizi insallah, sizlere bir sorum olucak, istanbulda özel hastanelerde dogum yapacak olan var mi? Ozellikle anadolu yakasinda ozellerde fiyatlar nasil, bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim

Canım suni sancı da bence diğer sancı gibidir ikisininde zorluğu illaki var bence korkma ama için hangisinde rahat edecekse onu tercih et
İşte hem kendi sancısı ile doğuma girip normal doğum yapan yengem 2. Doğumunda suni sancı ile girdiğini dayanılmayacak gibi olduğunu bir daha olsa denemeyeceğini söyledi ikisinin arasında çok fark olduğunu söyledi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

Canım kalın battaniyeyi falan yıkadım müslin örtüleri falan yikadinmi sen çorapları ve Müslin örtüleri kaldı
Kuzum ben ne var ne yoksa yıkadım. Puset kılıfı, örtüsü, ana kucağı kılıfı, müslini aklına gelen her şeyi 5-6 makina falan yıkandı. Sonradan aldığım şeyler var, bugün yarın da onları yıkacağım. Gene 2-3 makina yapar onlar da. Kumaş olan ne varsa yıkandı

Çok şükür canım siz sağlıklı ve yanyana olun da gerisi bir şekilde hallolur

Çok geçmiş olsun canım. Tansiyon önemli iyiki gitmişsin ve yatırmışlar. Sağlıkla kontrol altına alınır ve kızın biraz daha bekler inşallahh Ama olur da erkenci kuş olursa da rahat ol kilosu da iyiydi en son şükür sağlıkla gelecektir

butun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
Kefiri kac gun boyunca iciyorsunuz acaba ben sut kefir gibi seyleri 3 gunu gecirmeden atiyorum ama dibine kadar da bitirmemis oluyorum bozulursa anlamam diye ne olur ne olma

Bebislerini kucagina almis cogu kisi gozunuz aydin saglikla buyusunler dogum yapanlar kacinci haftada yapti acabamerak ettim benim dogum normalde ocagin ilk haftasi gozukuyor ama bence bende aralik sonu annesi olucam gibi

Kızlar bir de dün Penti’ ye girdim, o kadar güzel emzirme atleti gördüm ki, pişman oldum açıkçası almadığıma ama çok fazla aldım diye almak istemedim, eğer almadıysanız link bırakacağım, muhakkak alın ve 1 Alana 1 bedava vardı epey alışveriş yaptım

Merhaba herkese, hayirlisiyla kucaginiza alin bebislerinizi insallah, sizlere bir sorum olucak, istanbulda özel hastanelerde dogum yapacak olan var mi? Ozellikle anadolu yakasinda ozellerde fiyatlar nasil, bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Canım Anadolu yakasında ne tarafta ikamet ediyorsun? İlçe belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Bir de fiyat aralığın ve hastaneden beklentin nedir? Çünkü hastanesine göre aşırı değişiyor fiyatlar. Mesela Donanımlı doktorları tam bir hastane ile daha küçük yoğun bakım imkanları kısıtlı bir hastane fiyat açısından çok oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…