Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ben normal doğum yapmadım, suni sancı da almadım ama ablam almıştı, yine de açılması olmadı, sezaryene aldılar. Öyle dayanılmayacak gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bünyeye göre değişiyordur bence bu. Normal istiyorsan korkutma kendini, en azından denersin. Tam hakim değilim ama epidural ağrı kesici isteyebilirsin, suni sancı ile açılman olmaya başlarsa. Çekincelerini doktorunla konuş bence, en net bilgiyi o verir.

Sağlıkla vaktinde gelsin inş

Seninki erken kavuşmak istiyor hazır demek ki içerde 37’den sonra istediği zaman gelsin paşam

Kefiri kac gun boyunca iciyorsunuz acaba ben sut kefir gibi seyleri 3 gunu gecirmeden atiyorum ama dibine kadar da bitirmemis oluyorum bozulursa anlamam diye ne olur ne olma
O da bir şey mi ben dün akşam ekşimiş yeşil mercimekli erişte yedim burnum tıkalı olduğu için kokusundan da anlamadım ağzımda da tat.yok tabi sonradan fark ettim de şükür bir şey olmadı

S simurgdc Canım seninde 3cm acılman vardı ne oldu? sancın geldimi
Çarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi

Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.

Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.

Kızlarr iki üç gün bakmadım yine doğumlar olmuşş kaçırdım gözünüz aydınn tek tek etiketleyemedim allah analı babalı büyütsünn

Bir enerji patlaması yaşıyorum 2 gündür anlatamam boğa devircek kadar enerjiğim ahahahah maşallaaah diyelim napıyosunuzz

Canım benim neler yaşamıssın bu doktorların her dediğine inanmayın cevremde benimde böyle benzer şeyler olmuştu..

3cm acılmam oldu yazmıştın en son oyüzden merak ettim çünki doğum başlar o acılmadan sonra bi kac günde sürse

şuan iyimisiniz gercekten herşey yolunda demi canım?

kız beni devir bi ozaman sancılarımı tetiklesin

Bak bu dogum oncesi belirtisi diye biliyorum sakin temizlik falan yapiyim deme yat dinlen

Canım benim bebiste stres olmus kıyamam. Ama sen sakin olmaya çalış. Gelmek isterse de kocamam bir aşkla karsilanacak bebegin.
Habersiz birakma bizi de..

Ben suni sancı ile vajinal doğum yaptım dayanılmayacak gibi değil ama tabi herkesin acı eşiği farklı korkacak bişey yok bebeğini kucağına aldığın al bitiyor her şey
Bebislerini kucagina almis cogu kisi gozunuz aydin saglikla buyusunler dogum yapanlar kacinci haftada yapti acabamerak ettim benim dogum normalde ocagin ilk haftasi gozukuyor ama bence bende aralik sonu annesi olucam gibi
35+1 de yaptım erken geldi benim kızım

Canım benim sevindim iyi olduguna
Yazmayinca merak ettim. Hepimiz hazırız artik sanki bebisleri karşılamaya sağlıkla gelsinler. Evet canım günümüz belli az kaldi grubumuza yeni dahil olan baya arkadaslar oldu. Dedigin gibi bende kaçırıyorum cogunlukla

Canım hatırlıyor musun cuplu muydu ?

Canim öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Başına gelenler icin çok üzüldüm.. bu doktorlarin dikkatsizligi
Bebegin iyiymis ya o önemli ama ihmal etmis bu doktorlarin bu umursamaz davranmalari çok sinir bozucu oluyor ya.
Sag salim evinize gidin insalalh Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…