- 18 Ekim 2022
- 2.522
- 3.566
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.941
Ben normal doğum yapmadım, suni sancı da almadım ama ablam almıştı, yine de açılması olmadı, sezaryene aldılar. Öyle dayanılmayacak gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bünyeye göre değişiyordur bence bu. Normal istiyorsan korkutma kendini, en azından denersin. Tam hakim değilim ama epidural ağrı kesici isteyebilirsin, suni sancı ile açılman olmaya başlarsa. Çekincelerini doktorunla konuş bence, en net bilgiyi o verir.Kızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Sağlıkla vaktinde gelsin inşdunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim
Seninki erken kavuşmak istiyorBenim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik
O da bir şey mi ben dün akşam ekşimiş yeşil mercimekli erişte yedim burnum tıkalı olduğu için kokusundan da anlamadım ağzımda da tat.yok tabi sonradan fark ettim de şükür bir şey olmadıKefiri kac gun boyunca iciyorsunuz acaba ben sut kefir gibi seyleri 3 gunu gecirmeden atiyorum ama dibine kadar da bitirmemis oluyorum bozulursa anlamam diye ne olur ne olma
Çarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Canım benim neler yaşamıssın bu doktorların her dediğine inanmayın cevremde benimde böyle benzer şeyler olmuştu..Çarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
bugünden sonra son 7 günCano sende garantiledin sanırım aralığıeğer doğumlar sata göre olsaydı başları çekecektin senin günün ilerideydi
kız beni devir bi ozaman sancılarımı tetiklesinKızlarr iki üç gün bakmadım yine doğumlar olmuşş kaçırdımgözünüz aydınn tek tek etiketleyemedim allah analı babalı büyütsünn
Bir enerji patlaması yaşıyorum 2 gündür anlatamam boğa devircek kadar enerjiğim ahahahah maşallaaah diyelim napıyosunuzz
Bak bu dogum oncesi belirtisi diye biliyorumKızlarr iki üç gün bakmadım yine doğumlar olmuşş kaçırdımgözünüz aydınn tek tek etiketleyemedim allah analı babalı büyütsünn
Bir enerji patlaması yaşıyorum 2 gündür anlatamam boğa devircek kadar enerjiğim ahahahah maşallaaah diyelim napıyosunuzz
Bencede iyi dayandınbugünden sonra son 7 gün
öyle olurdu ama iyi dayandım bence nediyorsun?
Canım benim bebiste stres olmus kıyamam. Ama sen sakin olmaya çalış. Gelmek isterse de kocamam bir aşkla karsilanacak bebegin.sagolun kızlar Allah razı olsun
tansiyonum 159 90 cikti 14 altına inmiyordu ve nabzım 120
streste yapmadm hic hazirliklar temizlik hersey tamamdi rahatca bekliyordum ki şiddetli bas agrisiyla tansiyon yuksekligi ogrenene kadar
kızım cok stres yaptı taşikardi geciriyo dediler kalp atislari 190 185 di
oda duzeldi sukur
sancıda 70 lerde ama duzenli olarak vardi serum iyi gelmisti duzensiz olmustu simdi yine artms serum taktilar
Ben suni sancı ile vajinal doğum yaptım dayanılmayacak gibi değil ama tabi herkesin acı eşiği farklı korkacak bişey yok bebeğini kucağına aldığın al bitiyor her şeyKızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
35+1 de yaptım erken geldi benim kızımBebislerini kucagina almis cogu kisi gozunuz aydin saglikla buyusunler dogum yapanlar kacinci haftada yapti acabamerak ettim benim dogum normalde ocagin ilk haftasi gozukuyor ama bence bende aralik sonu annesi olucam gibi
Canım benim sevindim iyi oldugunaCanım merak ettiğin sorduğun için teşekkür ederimiyyim çok şükür buralardayım aslında okuyorum grubu takip ediyorum. Ama son ayda daha önce hiç denk gelmediğim kişilerde yazınca bazen konulara hakim olamıyorum yazamıyorum ortadan
Çantamız hazır bekliyoruz biz de heran. Grupta bi sürü bebişimiz olduçok şükür onları gördükçe mutlu oluyorum. Darısı bize inşallah Ay senin tarihte belli olmuş görünce çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Isminiz belli değildi en son sanki karar verebildiniz mi?
Doğum yapan kızlar bazen arada kaçırabiliyorum
Oy oy mis olmuslarYarımız doğum yapmışken benim kıyafetleri bile yeni yıkamaya başlamam
Canım hatırlıyor musun cuplu muydu ?Kızlar bir de dün Penti’ ye girdim, o kadar güzel emzirme atleti gördüm ki, pişman oldum açıkçası almadığıma ama çok fazla aldım diye almak istemedim, eğer almadıysanız link bırakacağım, muhakkak alınve 1 Alana 1 bedava vardı epey alışveriş yaptım
Açık Bej Ayarlanabilir Askılı Emzirme Atleti PLUD5TOW25SK-PN73 - Açık Pembe - Penti
Açık Bej Ayarlanabilir Askılı Emzirme Atleti PLUD5TOW25SK-PN73 - Açık Pembe ürünü Penti`de. Açık Bej Ayarlanabilir Askılı Emzirme Atleti PLUD5TOW25SK-PN73 - Açık Pembe ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Canım hatırlıyor musun cuplu muydu ?
Canim öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsünÇarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
Teşekkür ediyorum canım çok sağolYok canım cuplu değildi, çift kattı ama içinde böyle bir kısım daha vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?