- 23 Haziran 2025
- 570
- 1.153
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.901
Yaa doğursam kurtulucam da bir yandan da doğurmak istemiyorumtek cözümü doğumşaka biyana doğum belirtileri haftana göre çok normal canım artık birde çok kayısı yeme kız
kız niye istemiyorsunYaa doğursam kurtulucam da bir yandan da doğurmak istemiyorumbu regl sancısını sevmedim ama doğum belirtisiyse bu da. Gece boyunca uyutmadı beni
Kayısı zararı ne ki ? Benim için tek görevi tuvalete çıkarmak onu da yapmıyor
doğurmama 1 hafta kalmış gibi hissediyorum zaten vallah bu listeyi toparlıyalımMuhtar iş başında
Doğurmadım
Canım merak ettiğin sorduğun için teşekkür ederim
ben sensiz doğurmamDoğurmadım
Cuma günü çok yorgundum cumartesi Bayaa geç kalktım sonra dışarı falan çıkınca vakit bulamadım kuzum her şey yolundabakıyorum sende doğurmamışsın
Kafam çok karışık. İstiyorum çok özlemişim gibi hissediyorum doğmamış bebeğimikız niye istemiyorsun
regl sancısı doğum belirtisi kuzum yalancı sancılar cekiyorsundur şuan
kayısının fazlası wcye çok cıkarır diye dedim
dunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim
kız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artıkKafam çok karışık. İstiyorum çok özlemişim gibi hissediyorum doğmamış bebeğimiKorkudan, heyecandan da istemiyorum gibi, içerde çok güvenli ve benim kafam daha rahatmış gibi.
Hem doğsun diyorum, hem de kısıtlı hareket ediyorum ya doğarsa şimdi diye
Yok aşko nasıl bir kördüğüm olduysa benim bağıırsaklar hiç işe yaramıyor yediklerim içtiklerim. Ya da yarayan hali bu belki
Canım çok geçmiş olsun sakin ol kızın birazcık daha bekleyecek inşallah dua edeceğimdunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
Geçmiş olsun canım açıklığın yoksa endişe etme sen durur inşdunden beri hastanede yatıyorum
Fiziksel olarak çok hazırım, ufak bir psikoloji işi kaldıkız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artık
bende heycan yapmaktan uyuyamıyorum
iyi geliyorsa ye tabi kuzum
Canım hadi hızlan artık bak telin diğer tarafları boş, hemen diğer postaya geçYarımız doğum yapmışken benim kıyafetleri bile yeni yıkamaya başlamam
ozaman yataktan kalkmıyorsun canomFiziksel olarak çok hazırım, ufak bir psikoloji işi kaldı
Eşim biraz önce iş için İstanbul'a gitti, yarın akşam gelecek. Tek tembihi önümüzdeki 30 saat içinde doğurmamam
Renkleri attım onlarda yıkanacakCanım hadi hızlan artık bak telin diğer tarafları boş, hemen diğer postaya geço telde yer kalmayacak, onlar kuruyacak sonra yenisi
Haha tamam anlaşıyorum bebekle deFiziksel olarak çok hazırım, ufak bir psikoloji işi kaldı
Eşim biraz önce iş için İstanbul'a gitti, yarın akşam gelecek. Tek tembihi önümüzdeki 30 saat içinde doğurmamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?