Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
tek cözümü doğum şaka biyana doğum belirtileri haftana göre çok normal canım artık birde çok kayısı yeme kız
Yaa doğursam kurtulucam da bir yandan da doğurmak istemiyorum bu regl sancısını sevmedim ama doğum belirtisiyse bu da. Gece boyunca uyutmadı beni
Kayısı zararı ne ki ? Benim için tek görevi tuvalete çıkarmak onu da yapmıyor

kız niye istemiyorsun
regl sancısı doğum belirtisi kuzum yalancı sancılar cekiyorsundur şuan
kayısının fazlası wcye çok cıkarır diye dedim

K _Kestane_ canım nerelerdesin pek sesin çıkmıyor merak ettim
Canım merak ettiğin sorduğun için teşekkür ederim iyyim çok şükür buralardayım aslında okuyorum grubu takip ediyorum. Ama son ayda daha önce hiç denk gelmediğim kişilerde yazınca bazen konulara hakim olamıyorum yazamıyorum ortadan
Çantamız hazır bekliyoruz biz de heran. Grupta bi sürü bebişimiz oldu çok şükür onları gördükçe mutlu oluyorum. Darısı bize inşallah Ay senin tarihte belli olmuş görünce çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Isminiz belli değildi en son sanki karar verebildiniz mi?

Doğum yapan kızlar bazen arada kaçırabiliyorum

kız niye istemiyorsun
regl sancısı doğum belirtisi kuzum yalancı sancılar cekiyorsundur şuan
kayısının fazlası wcye çok cıkarır diye dedim
Kafam çok karışık. İstiyorum çok özlemişim gibi hissediyorum doğmamış bebeğimi Korkudan, heyecandan da istemiyorum gibi, içerde çok güvenli ve benim kafam daha rahatmış gibi.
Hem doğsun diyorum, hem de kısıtlı hareket ediyorum ya doğarsa şimdi diye
Yok aşko nasıl bir kördüğüm olduysa benim bağıırsaklar hiç işe yaramıyor yediklerim içtiklerim. Ya da yarayan hali bu belki

Canım geçmiş olsun İnşallah sancıların hafifler ve biraz daha durur kızın Stres yapma o tansiyonu çok etkiliyor, gerçekten dediğin gibi açılma olmadığı için durur kızçen inşallah

kız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artık

bende heycan yapmaktan uyuyamıyorum

iyi geliyorsa ye tabi kuzum

Canım çok geçmiş olsun sakin ol kızın birazcık daha bekleyecek inşallah dua edeceğim

Geçmiş olsun canım açıklığın yoksa endişe etme sen durur inş

kız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artık

bende heycan yapmaktan uyuyamıyorum

iyi geliyorsa ye tabi kuzum
Fiziksel olarak çok hazırım, ufak bir psikoloji işi kaldı

Eşim biraz önce iş için İstanbul'a gitti, yarın akşam gelecek. Tek tembihi önümüzdeki 30 saat içinde doğurmamam

Canım hadi hızlan artık bak telin diğer tarafları boş, hemen diğer postaya geç o telde yer kalmayacak, onlar kuruyacak sonra yenisi
Renkleri attım onlarda yıkanacak ammmaaa çok tembel bir anne oldum buraya göre şey 3-6 aylıkları yikamicam sanırım şuan sadece ilk ay giyecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…