Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kanka ameliyat heyecanı var yani başıma ne geleceğini bilmek biraz daha rahat olmamı sağlıyor. Bir de şu an en büyük derdim oğlumun nasıl karşılayacak olduğu
Canimmm amin kuzucum aminn saglikla gelsin yavrumuz saglikla kavusalim kucagimiza alalim teyzelerine mujde vermeye gelecegim
Canım kolaylıkla atlatin ve bebislerinize kavusun inşallah.guzel enerjilerimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Bizi merakta birakmayin

Sezeryan olacak anneler genel mi tercih ediyorsunuz epidural mi acaba ya ben çok kararsizim oğlumda genel olmuştum ama bunda kararsız kaldım

Bacım doğuruyomuşum gerçekten. Sancı 60lardan inmedi desem yeri. Açılma yok ama ciğer geliştirici vuruldum 1-2 hafta daha sıkarsa dişini çok iyi
Kuzu o sertleşmeler hep sancı işte bende de öyle oluyor ve regl ağrısı ama önemli olan açılma, açılman yoksa sorun yok. Tabi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse de doğum başlamış oluyor. Senle ben 1-2 haftaya eleniriz

Aynen öyle canım kesinlikle katılıyorum

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Ayyy canım benim allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah seni ve bebeğini. Dualarım seninle hiç korkma. O kadar güzel bir duygu ki insan ben bu zamana kadar nasıl yaşamışım diye sorguluyor. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…