- 10 Haziran 2024
- 2.989
- 4.921
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.421
kankam not al ezber yapOkurken yoruldum kanka hahahahaha
Bebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederizCanımm çok teşekkür ediyorummhaber vercem size de inşallah aminnn sağlıkla gelsin yavrumuz
canım benim amin aminn sağlıkla gelsin bebegimiz de sag salim evimize gelelim 3 kisi
ezberlesem de nasılsa bi sonrakinde yine gelip size sorcam kanka boşver ahhahahahakankam not al ezber yap
Hahahaha hedef ben miyimmm tayfunnnnSen ona bakma aşko o biri doğursun diye geceleri nöbet tutuyor
tamam haftaya yoklama yapcamezberlesem de nasılsa bi sonrakinde yine gelip size sorcam kanka boşver ahhahahaha
Oyy ben forum kullanma konusunda sıkıntılıyım çoğu şeyi görmüyorumAmin canım çok sağol, inş koşa koşa yazıcaz buraya
evet geceleri uyumam nöbetteyim hergün kacıramam bu anlarıSen ona bakma aşko o biri doğursun diye geceleri nöbet tutuyor
Haftaya senin doğurma şokun ???tamam haftaya yoklama yapcam
O ocak annelerine gidecekHaftaya senin doğurma şokun ???
Herkes olabilirHahahaha hedef ben miyimmm tayfunnnn
Hahahaha biraz daha tutsun şubata gitsinO ocak annelerine gidecek
Canım benimm inşallahh sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına minnoşuAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size
Bak yine oldu belden kasığa vuruyo karnım ortada kubbe gibi toplanıyo nefesimi kesiyo 2 dakika sürdü bittievet geceleri uyumam nöbetteyim hergün kacıramam bu anları
Telefona kasılma sayacı yükledim bende kayıt etmek kolay olsun diye, isterseniz yükleyin hem düzenli mi ona bakarsınızBak yine oldu belden kasığa vuruyo karnım ortada kubbe gibi toplanıyo nefesimi kesiyo 2 dakika sürdü bittinöbete devam bacım sen doğurmazsan ben doğurcam
İndirdim güzel kardeşim indirdimTelefona kasılma sayacı yükledim bende kayıt etmek kolay olsun diye, isterseniz yükleyin hem düzenli mi ona bakarsınız
Valla doğumdan bir gün önce çantasını hazırladı seyahate gidecek gibi. Bebeğini alıp gelecek. Çok coolProf asıl burda, kadın çantasını bile son gün hazırladı
Yaa dokunmayım hiç5.aydan beri yaşıyorum Dr normal dedi, sadece sıkmayacaksın
Canimmm amin kuzucum aminnBebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederiz
Usg bağımlılığı çok gördüm de nst bağımlısı ilk defa görüyorumİndirdim güzel kardeşim indirdimşu an dakikaları aynı saat aralığı da 1 saat daralmış galiba ben dayanamıcam bi nst çekilip gelcem fhahahah
ihtimaller çok büyükHaftaya senin doğurma şokun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?