Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canımm çok teşekkür ediyorumm haber vercem size de inşallah aminnn sağlıkla gelsin yavrumuz

canım benim amin aminn sağlıkla gelsin bebegimiz de sag salim evimize gelelim 3 kisi
Bebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederiz

Canım benimm inşallahh sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına minnoşu Dualarımız seninle Çantayı sona bırakmanda kendine güveninden ve deneyiminden direkt

Telefona kasılma sayacı yükledim bende kayıt etmek kolay olsun diye, isterseniz yükleyin hem düzenli mi ona bakarsınız
İndirdim güzel kardeşim indirdim şu an dakikaları aynı saat aralığı da 1 saat daralmış galiba ben dayanamıcam bi nst çekilip gelcem fhahahah

Bebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederiz
Canimmm amin kuzucum aminn saglikla gelsin yavrumuz saglikla kavusalim kucagimiza alalim teyzelerine mujde vermeye gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…