Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ayyy güzel haberlerle gel kuzuuu, sağlıkla gelsin bebiş

Kuzu ben de bugün farkettim elime geldi ama süt gibi de değil şeffaf bişeydi kolostrumdur inşallah

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla

Sen de babylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız

Valla doğumdan bir gün önce çantasını hazırladı seyahate gidecek gibi. Bebeğini alıp gelecek. Çok cool
Nasip olur mu böyle cool’luk
Yaa dokunmayım hiç
yok yok sadece gördüğünüz an gelen sıvıyı ucuna hafifçe sür o kadar
Yok kız şaka yaptım gitmiyom daha ben nstnin gecenin bi yarısında çekilenini seviyorum bidaha gelirse giderim
daha fantastik

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla

Sen de babylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız
Amin canım çok teşekkür ederim arkadaşım, bugüne kadar çok şey paylaştık, inşallah hep güzel anılarımızı paylaşırız bundan sonra da

Aşko duygularını alalım, heyecanlımısın neler hissediyorsun 2.bebede daha sakinmisin yok ilki gibi heyecan var mı
Kanka ameliyat heyecanı var yani başıma ne geleceğini bilmek biraz daha rahat olmamı sağlıyor. Bir de şu an en büyük derdim oğlumun nasıl karşılayacak olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…