- 1 Aralık 2022
- 3.508
- 5.901
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.501
Ben çok uzun süredir 4-5 gibi uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kuzum. Bir de bikaç haftadır geniz akıntım başladı nefes alamıyorum. Doğursam kelimenin tam anlamıyla rahat bi nefes alıcamİnşallah kuzum benim dediğin gibi 2 günü atlatsam çok rahatlıcak kafamsen neden erkencisinn
Çok normal ben de kuzu çevirme gibi döne döne uyuyorum sabaha kadarKızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Fişek gibi olcaz. Annelik öyle bir enerji istiyor kiUmuyoruz ki geçecekYoksa zor
Her yerim ağrıyor her yerimmmmKızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Bide bacağımın arasına yastık koyuyorum dönerken unutuyorum uyku sersemi bide yatakta onu arıyorum hahahÇok normal ben de kuzu çevirme gibi döne döne uyuyorum sabaha kadar
Ay bugün benim de öyle. Grip olacağın zaman ağırır ya her yerin aynı öyle. Dinlenik kalkamadım resmeenHer yerim ağrıyor her yerimmmm
Yok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyorKuzu o sertleşmeler hep sancı işte bende de öyle oluyor ve regl ağrısı ama önemli olan açılma, açılman yoksa sorun yok. Tabi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse de doğum başlamış oluyor. Senle ben 1-2 haftaya eleniriz
Oyyy grubun baykuşuBen çok uzun süredir 4-5 gibi uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kuzum. Bir de bikaç haftadır geniz akıntım başladı nefes alamıyorum. Doğursam kelimenin tam anlamıyla rahat bi nefes alıcam
Senle ilk yazistigimizda ben erken dogurcam ve kesin sezaryen olacak demiştinYok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyorSancı dışında tık yok
Duaların dozunu kaçırmış olabilirsinizSenle ilk yazistigimizda ben erken dogurcam ve kesin sezaryen olacak demiştinben de bi yay burcunu göreyim diyordum..artık gelebilirler ama bu sefer de gelmiyorlar bebisler planları nasıl değiştirip zamanlarını kendileri belirliyorlar ama
Aynen öylee, sezaryen olacağım için zaten 20 si gibi doğmuş olur diye düşünüyordum. Kasılmalardan dolayı erken de gelse ben kasım başı hazırdımSenle ilk yazistigimizda ben erken dogurcam ve kesin sezaryen olacak demiştinben de bi yay burcunu göreyim diyordum..artık gelebilirler ama bu sefer de gelmiyorlar bebisler planları nasıl değiştirip zamanlarını kendileri belirliyorlar ama
Sen geçen sefer böyle bir aksiyon yaşadın sana dinlen demişlerdiBebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazım
Aynısı bende de var canım. Kalçalarım çürümüş gibi sızlıyor arada sırt üstü yatıp dinlendirmeye çalışıyorum ama bir işe yaramıyor artık çünkü bel ağrısı da var ayrıca pelvis bölgesindeki kemikler çok fena ağrıyor biraz ayakta kalıncaKızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Anladım canım ben de rahatsızlık hissetmiyorum idrar vermiştim orda enfeksiyon çıkmamıştı. Arada bir boğaz kuruluğu oluyor gibi belki grip oluyorumdur. Bugün doktora da sordum pek önemsemedi sınırın biraz üstünde çıkabilir vücudun enfeksiyonla savaşıyordur dedi.Kuzum hamilelikte CRP'nin biraz yükselmesi normal kabul ediliyormuş. 0-5 Arası limit gösteriyor ya genellikle 10'a kadar hamilelerde güvenli kabul ediliyormuş. Ben de geçtiğimiz hafta yaptırmığımda 5,4 çıktı ama herhangi bir sıkıntı yok. İdrar yolları enfeksiyonu veya boğaz ağrısı olursa hemen CRP'yi arttırıyormuş zaten bu gibi rahatsızlıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?