- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.481
Yaprak dökümü fazla izlemekten olabilir miBenim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçe
Biz ailecek yıne erkek istiyoruzBenimde oğlum sağdaydi, bunda da solbende çok merak ediyorum bizimkiler de kız bekliyor ama..ben hiç kız anası olacağımı düşünmüyorum yani hep erkek doğuracağım gibi hissediyorum
Gözün aydın canım maşallahKızlarr, çıktım doktorun yanından, bebeğimin kalp atışını duyduk, gümbür gümbür atıyordu, çok şükür Allah'ım, böyle hep güzel haberlerle gelmeyi nasip eyle, bayram öncesi tekrar görüşelim dedi doktorum, kisti de ölçmedi, 0.8 mm olmuş bebeğimeşim duygulanıp ağladı, ben öyle eğer bir şey yemezsen ve içmezsem serum takacağını söyledi böyle olmaz dedi
Benim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçe
Ahahahjajajajahaha koptummBenim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçe
Ayyy çok sevindimmmm geçmiş olsun canımKızlarr, çıktım doktorun yanından, bebeğimin kalp atışını duyduk, gümbür gümbür atıyordu, çok şükür Allah'ım, böyle hep güzel haberlerle gelmeyi nasip eyle, bayram öncesi tekrar görüşelim dedi doktorum, kisti de ölçmedi, 0.8 mm olmuş bebeğimeşim duygulanıp ağladı, ben öyle eğer bir şey yemezsen ve içmezsem serum takacağını söyledi böyle olmaz dedi
Yaa masallahhh kacinci haftanizda duydunuz suan bende duygulandim kesin bende duyunca aglarimKızlarr, çıktım doktorun yanından, bebeğimin kalp atışını duyduk, gümbür gümbür atıyordu, çok şükür Allah'ım, böyle hep güzel haberlerle gelmeyi nasip eyle, bayram öncesi tekrar görüşelim dedi doktorum, kisti de ölçmedi, 0.8 mm olmuş bebeğimeşim duygulanıp ağladı, ben öyle eğer bir şey yemezsen ve içmezsem serum takacağını söyledi böyle olmaz dedi
Bilgim yok canım chat gbt ye sordum şöyle diyorKızlarrr yardım lazım. Bugün kan tahlili verdim genel istemişti doktorum. Progestronda istedi kasıklarımda bazen ağrı var dediğim için. 7+2yim progestron seviyesi 17ng/ml çıkmış. Bu normal gözüküyor yeşil ama gebelikte normali nedir ne değildir bilemedim doktoruma da ulaşamadım bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
Bi bakarsiniz yeni nesil bir isim olmus hani derler ya cennetten birsey o turAhahahjajajajahaha koptumm
Bende klasik isimciyim kız olursa Elif,Zeynep falan isterim Ali keremde çok güzelmiş
benim de kasık agrım solda canım hatta bugun baya solda agrı var hic sagda olmadı yaniBende niye soldayms gibiherkes sag gbi hssediyorms
Beni de sorar mısınAşko usg resmin varsa at chatgptye soralım
Bu chat gbt de canı istediği hibi yazıyo kalbimi kırıyo bana da yakından izlenmesi gereken bi durum falan dedi korkuttu. Doktorumu arıyorum kliniğinden çıkmış kayıtları göremiyomuş yarın sabahtan hatırlatın dedi iyi de haftam belli değer belli laydımda ne göreceksin ki daha çok sinirlendirdiBilgim yok canım chat gbt ye sordum şöyle diyor
Gebelikte progesteron seviyeleri, gebeliğin haftasına göre değişir ve önemli bir göstergedir. 7 hafta 2 günlük gebelikte (yani 7+2), progesteron seviyesinin genellikle 10-29 ng/mL arasında olması beklenir. Senin değerin olan 17 ng/mL, bu aralık içinde yer aldığı için normal kabul edilir.
Kısaca özetlersek:
<10 ng/mL: Düşük riski olabilir, doktor takip eder.
10-29 ng/mL: 1. trimesterde normal kabul edilen aralık.
30+ ng/mL: Genellikle daha güvenli ve sağlıklı bir gebelik göstergesidir ama bu kadar yüksek olması şart değildir.
Senin değerinin normal aralıkta olması sevindirici. Ancak kasık ağrıları gibi belirtiler varsa, doktorun bazen destekleyici tedavi (örneğin progesteron takviyesi) önerebilir. Bu karar semptomlara ve diğer bulgulara göre verilir.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın ali riza beyBenim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçe
Merak etme canım bende de yok 6 hamilelik yaşadm kızımda oglumda oldu hic midem bulanmadi o neye oluyor bilmiyorum hicKuzum cok sağol. Bugun sabahtan beri yatiyorum karnim agriyordu. Bide uyku hali var ama uyuyamiyorum.
Ay herkes mide bulantilarindan sikayetci bende birsey yok. Sende de yoktu sanki basladi mi sende
Usg at canım soralımBeni de sorar mısın
Ya kesinlikleAşko iyiki senle aynı evde değiliz
canim kizimda da oglumda da sol tarafım agırdı hep bunda da sol o tezi ben bozayımKızlar benim oğlum sagdaydı. Şimdi bu mınık solda. O zaman kız mı olacak yani
Ay iyi canim yaa. Insan herkeste olup bizde olmayinca bi durup bakiyor durumaMerak etme canım bende de yok 6 hamilelik yaşadm kızımda oglumda oldu hic midem bulanmadi o neye oluyor bilmiyorum hic
hep yiyen tarafım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?