Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım yazdıklarını okudum senin adına böyle bir süreç yaşadığın için üzgünüm. Ancak yine aynı doktora bir gün sonra gitmenin bir anlamı yok zaten bence gideceksen iyi bir usg cihazı olan özel hastane ya da özel muayeneye gitmelisin. Aynı cihazla ve doktorla böyle durumlarda ilerlemek bana çok mantıklı gelmiyor. Burada neredeyse kürtaj olacakken başka doktora gidip bebeğinin kalp sesini duyanları bile gördü bu gözler. Beklemek riskte olabilir. Bebeğin ve senin sağlığın için dilerim her şey çok iyi olur umarım güzel haberler alırsın

Bu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ancak o kadar halsizim ki elimi kolumu kaldıramıyorum. Kaç gündür ev işi bile yapmadım sağolsun eşim yapıyor elinden geldiğince ev işlerini, yemeği, ya da dışardan söylüyoruz zaten hiç bir şey yiyecek gibi değilim sabahları tost iyi geliyor ama öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırdım canım hiç bişey çekmiyor iştahım zaten yok bulantı ilacı kullanıyorum o da uyutuyor zaten. Geçen gün patlamış mısır yedim o iyi geldi tuzlu tuzlu yiyebildiğiniz yiyecek varsa önerilerinize açığım son 2 gündür bulantı ilacına rağmen yediğimi çıkardım bişey yemekten korkar haldeyim hemen 12-13. Hafta gelsin istiyorum. Bulantı yaşamayanlar çok şanslı çok

Haklısın canım, onu da yaparım aslında. Sorun özele gitmek değil de, ben hep acil durumlarla gitmek zorunda kaldım, ve bana en yakın hastane de devlet hastanesi.
Aslında depremden etkilenen şehirlerin birindeyim, önceden gittiğim, ya da başka bildiğim özel hastanelerde hep yıkıldı.
1 tane var aktif olan, ona da gebeliğimin başında gittim. Açıkçası ultrason cihazını hiç beğenmedim. Keseyi görmeye gittim, görünüyormuş ama resmen simsiyahdı ekran.

Herkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle

Anladım canım tabi ki sen şartları değerlendirmişsindir ama özel hastane yoksa özel muayenehaneleri bi araştırsan bence içini ferahlatacak

canım vallaha keşke sana önerebilceğim bişey olsa bende aynı durumdayım şuan okadar acım ki ama hiçbişey yiyemiyorum miğdem bulanıyor eve gidince belki sade beyaz peynir domates salatalık yerim yada turşu başkada bişey gecmiyor boğazımdan 11.haftama gircem iki gün sonra ama hala gecmedi

Herkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle
Yorumunuzu aaa bu ben diye okudum. Gerçekten sizden farkım yok. Aşırı fenayım. Birde çalışıyorum. Bulduğum her yerde öğürme isteği ile boğuşuyorum. Kendimi tuttukça gözlerim yaşarıyor. Cidden fenalardayım

Maşallah hoşgeldin aramıza canım Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım hoşgeldin. Tüm bilgilerini yazmışsın seni de listeye ekleyeyim mi

Tahmini doğum tarihi 10-20 Aralık 2025 görünüyor. 4 haftalıkken keseyi gördük. 6 haftalık ile kalp atışını duyduk.

Benim kesem sağ tarafta ama şu an sol kasığımda ağrı var herhalde sola doğru genisliyor diye düşünüyorum karnım da yumuşadı iyice sıkıntıya soktum yine kendmi

Bu arada kızlar hepinizin cinsiyet tahmini var ve listeye yazdirmiyorsunuz aşkolsun zaten takintiliyim şu listedeki boşluklar rahatsız ediyor beni
Bana erkek yazabilirsin canım ama dua yerine gececekse kız olsun erkek hissediyor ama kız istiyor seçeneği niye yok kafamız bu kadar karışıkken nasıl doldurcaz o boşlukları stres oldummm

Merhaba hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…