- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.521
Ay bununla ilgili reel vardıkesin cennette musluğun bişeyidir diye
Canım yazdıklarını okudum senin adına böyle bir süreç yaşadığın için üzgünüm. Ancak yine aynı doktora bir gün sonra gitmenin bir anlamı yok zaten bence gideceksen iyi bir usg cihazı olan özel hastane ya da özel muayeneye gitmelisin. Aynı cihazla ve doktorla böyle durumlarda ilerlemek bana çok mantıklı gelmiyor. Burada neredeyse kürtaj olacakken başka doktora gidip bebeğinin kalp sesini duyanları bile gördü bu gözler. Beklemek riskte olabilir. Bebeğin ve senin sağlığın için dilerim her şey çok iyi olurHepimize çok teşekkür ederim. Kanama ve ağrı çok artınca acile gittim eşimle.
Dün akşam muayene eden doktor oradaydı yine.
Kese duruyor çok şükür, kes
ede bir sıkıntı da yok normal görünüyor, ama bebeği göremiyoruz malesef. Kanama , ağrı zor bir durum evet ama kesede bir sıkıntı yok, bekleyelim ilaçlara devam et dedi.
Pazara kadar bekleyeceğim artık inşallah sıkıntı yaşamak istemiyorum artık ya.
Şu ağrı ve kanamam dursa artık.
Haklısın canım, onu da yaparım aslında. Sorun özele gitmek değil de, ben hep acil durumlarla gitmek zorunda kaldım, ve bana en yakın hastane de devlet hastanesi.Canım yazdıklarını okudum senin adına böyle bir süreç yaşadığın için üzgünüm. Ancak yine aynı doktora bir gün sonra gitmenin bir anlamı yok zaten bence gideceksen iyi bir usg cihazı olan özel hastane ya da özel muayeneye gitmelisin. Aynı cihazla ve doktorla böyle durumlarda ilerlemek bana çok mantıklı gelmiyor. Burada neredeyse kürtaj olacakken başka doktora gidip bebeğinin kalp sesini duyanları bile gördü bu gözler. Beklemek riskte olabilir. Bebeğin ve senin sağlığın için dilerim her şey çok iyi olurumarım güzel haberler alırsın
Anladım canım tabi ki sen şartları değerlendirmişsindir ama özel hastane yoksa özel muayenehaneleri bi araştırsan bence içini ferahlatacakHaklısın canım, onu da yaparım aslında. Sorun özele gitmek değil de, ben hep acil durumlarla gitmek zorunda kaldım, ve bana en yakın hastane de devlet hastanesi.
Aslında depremden etkilenen şehirlerin birindeyim, önceden gittiğim, ya da başka bildiğim özel hastanelerde hep yıkıldı.
1 tane var aktif olan, ona da gebeliğimin başında gittim. Açıkçası ultrason cihazını hiç beğenmedim. Keseyi görmeye gittim, görünüyormuş ama resmen simsiyahdı ekran.
canım vallaha keşke sana önerebilceğim bişey olsa bende aynı durumdayım şuan okadar acım ki ama hiçbişey yiyemiyorum miğdem bulanıyorBu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ancak o kadar halsizim ki elimi kolumu kaldıramıyorum. Kaç gündür ev işi bile yapmadım sağolsun eşim yapıyor elinden geldiğince ev işlerini, yemeği, ya da dışardan söylüyoruzzaten hiç bir şey yiyecek gibi değilim sabahları tost iyi geliyor ama öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırdım canım hiç bişey çekmiyor iştahım zaten yok bulantı ilacı kullanıyorum o da uyutuyor zaten. Geçen gün patlamış mısır yedim o iyi geldi tuzlu tuzlu yiyebildiğiniz yiyecek varsa önerilerinize açığım son 2 gündür bulantı ilacına rağmen yediğimi çıkardım bişey yemekten korkar haldeyim hemen 12-13. Hafta gelsin istiyorum. Bulantı yaşamayanlar çok şanslı çok
Bu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ancak o kadar halsizim ki elimi kolumu kaldıramıyorum. Kaç gündür ev işi bile yapmadım sağolsun eşim yapıyor elinden geldiğince ev işlerini, yemeği, ya da dışardan söylüyoruzzaten hiç bir şey yiyecek gibi değilim sabahları tost iyi geliyor ama öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırdım canım hiç bişey çekmiyor iştahım zaten yok bulantı ilacı kullanıyorum o da uyutuyor zaten. Geçen gün patlamış mısır yedim o iyi geldi tuzlu tuzlu yiyebildiğiniz yiyecek varsa önerilerinize açığım son 2 gündür bulantı ilacına rağmen yediğimi çıkardım bişey yemekten korkar haldeyim hemen 12-13. Hafta gelsin istiyorum. Bulantı yaşamayanlar çok şanslı çok
Yorumunuzu aaa bu ben diye okudum. Gerçekten sizden farkım yok. Aşırı fenayım. Birde çalışıyorum. Bulduğum her yerde öğürme isteği ile boğuşuyorum. Kendimi tuttukça gözlerim yaşarıyor. Cidden fenalardayımBu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ancak o kadar halsizim ki elimi kolumu kaldıramıyorum. Kaç gündür ev işi bile yapmadım sağolsun eşim yapıyor elinden geldiğince ev işlerini, yemeği, ya da dışardan söylüyoruzzaten hiç bir şey yiyecek gibi değilim sabahları tost iyi geliyor ama öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırdım canım hiç bişey çekmiyor iştahım zaten yok bulantı ilacı kullanıyorum o da uyutuyor zaten. Geçen gün patlamış mısır yedim o iyi geldi tuzlu tuzlu yiyebildiğiniz yiyecek varsa önerilerinize açığım son 2 gündür bulantı ilacına rağmen yediğimi çıkardım bişey yemekten korkar haldeyim hemen 12-13. Hafta gelsin istiyorum. Bulantı yaşamayanlar çok şanslı çok
Evet araştırıp değerlendiricem canım.Anladım canım tabi ki sen şartları değerlendirmişsindir ama özel hastane yoksa özel muayenehaneleri bi araştırsan bence içini ferahlatacak
Maşallah hoşgeldin aramıza canım Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle
Canım hoşgeldin. Tüm bilgilerini yazmışsın seni de listeye ekleyeyim miHerkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle
Olur canımCanım hoşgeldin. Tüm bilgilerini yazmışsın seni de listeye ekleyeyim mi
Tahmini doğum tarihini de yazalım canım. Bir de keseyi ne zaman görmüştün kalple aynı zaman mıOlur canım
benim belirtilerim kız diyor ama ben genetiklerimizi düşününce erkek diyorumBu arada kızlar hepinizin cinsiyet tahmini var ve listeye yazdirmiyorsunuz aşkolsunzaten takintiliyim şu listedeki boşluklar rahatsız ediyor beni
Bana erkek yazabilirsin canım ama dua yerine gececekse kız olsunBu arada kızlar hepinizin cinsiyet tahmini var ve listeye yazdirmiyorsunuz aşkolsunzaten takintiliyim şu listedeki boşluklar rahatsız ediyor beni
Merhaba hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallahHerkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?