- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.001
Verir inşallah ya. Haber et bize deCanim cok sagol insallah gerek kalmaz yaa. Satdim baya sıkı kanamayi durdurdum. Ama elimi açıpta bakamiyorum bile elim ayagim buz kesti genelde boyle seylerde direkt bayilirim ama Allahım guc versin insallah
Benim geç döllenme değil buna eminim o yüzden çok panikledim doktor da bi sorun yok falan dedi 12de ölçücez tekrar bakıcaz dedi şuan bişey ifade etmiyo dedi ama gerildim anlamsızKorkmana gerek yok canım benim de 3 gün geriden geliyor ama doktor korkulacak bişey yok dedi geç döllenme dedi. Hiç korkma yani
Çok geçmiş olsun, dikişin zararı olmazKizlaaaaar elimi feci kestim. Biraz derin bir kesik oldu. Dikis falan atılma durumu olursa bebege bir zarari olur mu biliyor musunuz
evet canım haklı olabilirsinDoktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah canim benim
Biraz beslenmene dikkat et cok aç kaliyorsan da olabilir.
aynı şekil tok karnına oluyor demekki yanlız değilimBendede tok karna oluyor endişe etme canım
Canımm seni çok iyi anlıyorum benimde 8. Haftada pik yaptı ve dayanılmaz bir hal aldı8+5 benim bugün, hiç düzelmedim buraya da girip yazasım gelmiyor sürekli şikayet, sürekli üzüntü
bu bildiğin kızEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
kuzum içim gitti bişey olcağını düşünmüyorum dikiş yapmadan oraya bişey sürüp uyuştururlarsa o bebeğe gitmez merak etmeKizlaaaaar elimi feci kestim. Biraz derin bir kesik oldu. Dikis falan atılma durumu olursa bebege bir zarari olur mu biliyor musunuz
Ayyyy sağlıkla gelsin minik paşaaaEvet hanımlar grubun ikinci erkeği de benden geliyor
Maşallah maşallah hayırlı evlat olsunEvet hanımlar grubun ikinci erkeği de benden geliyor
Sağlıklaa gelsinnn paşaaaEvet hanımlar grubun ikinci erkeği de benden geliyor
AminnnAyyyy sağlıkla gelsin minik paşaaafetal mi yaptırmıştın canım yoksa doktor mu söyledi? Kaçıncı haftadasın
Canımm seni çok iyi anlıyorum benimde 8. Haftada pik yaptı ve dayanılmaz bir hal aldışuan 9+4 teyim bir gün kötüysem diğer gün iyiyim ara ara bulantılar geliyor ama dayanılmaz halde değil. Hala ilaç kullanıyorum bu arada. Geçen hafta serumla birlikte damardan bulantı önleyici ve mide koruyucu iğne yapıldı o beni inanılmaz rahatlattı. Dayanamadığın noktada kesinlikle git doktorundan bunları iste bence umarım bir an önce geçer
Çokk teşekkür ederimMaşallah maşallah hayırlı evlat olsunsağlıkla gelsin prens
Aminnn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsunnSağlıklaa gelsinnn paşaaa
Saglıkla gelsın güzellikler getirsin inşallaj canım ☺Aminnn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsunn
kızlar cinsiyet partisi felan yapan varmı aranızda?Aminnnhepimizin bebeği sağlıkla gelsinn inşallah evet fetal dna yaptırdım canımm 13+1 bugün
Maşallah canm erkege benzettim chapct benzedim bendeEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
Maşallah canm kızın hayırlı olsun inşallah ense kalınlığı için korkma zaten 100 de 100 dogru sonuçlar degil daha risk grubu ölçüyor fetal dna güzel çıkar inşallah sonuçlar rabbim kalbine göre versin kuzum senin bebiş kaç haftalık tıKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?