- 18 Temmuz 2022
- 4.515
- 7.440
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #7.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah enfeksiyon kapmaz da guzelce çabucak iyileşir. Dikişe de gerek kalmaz. Çok sağol canımİyi bari dikiş atmadan da çözülmüş ne güzel. Çok geçmiş olsun tekrar![]()
13+1 teyzesiçok iyi düşünmüssün çok sevinirlernekadarlık şuan bebiş
Yaa 11 haftada da dogru çıkmıyor ya nub falan en net 13 hafta ve sonrasıKızlar 10+5 ben de kontrole gittim bugün. Çok şükür bebeğim iyiydi. Sağlıklı görünüyordu simdilik ama ikili tarama icin yine de haftaya tekrar gideceğim. Nub belli değil o yüzden fotoğrafını haftaya paylaşayım sizinle![]()
Senin kesenin şekli nasıldı? Yuvarlak mı, armut gibi felan mı? Bu kese olayı ben de doğru çıktı vallaKızlar 10+5 ben de kontrole gittim bugün. Çok şükür bebeğim iyiydi. Sağlıklı görünüyordu simdilik ama ikili tarama icin yine de haftaya tekrar gideceğim. Nub belli değil o yüzden fotoğrafını haftaya paylaşayım sizinle![]()
Abla senin önerinden sonra bugün Şans hanıma gittim o kadar memnun kaldım ki çok teşekkür ederimaylemakk bebeğin kız bence. Nesrin hanıma mi gidiyorsun hala ikili tarama yaptırdın mi
Allahımm bayada büyümüş bi limon gibi şuan13+1 teyzesibu haftasonu ilk trimesterim bitiyor inşallah
Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun canımmAminnnhepimizin bebeği sağlıkla gelsinn inşallah
evet fetal dna yaptırdım canımm 13+1 bugün
Canım bende 4 kilo verdim bence bu işkenceyi hiç çekme git taktır serumu ama en önemlisi bulantı iğnesi yaptır. Cidden çok rahatlatıyor ben keşke daha önce gitseydim dedim.Aslında canım doktorum serum takacağım dedi, böyle devam edersen, 4 kilo verdim çünkü, doktor yemeye çalış dedi, inşallah geçer canım![]()
Yaa ben istiyorumm aslında sade arkadaş arasında pasta kesmeli bişey ama istanbulda açık alanda parti nerede yapılabilir hiç bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim kızlar özellikle anadolu yakası tarafında. Küçük bir organizasyon olacak şekildekızlar cinsiyet partisi felan yapan varmı aranızda?![]()
Çok sağol canım. Ay amiiin aminn.. saglikla gecirelim hamileligimizi inşallah
Canım çok geçmiş olsunÇok sağol canım. Ay amiiin aminn.. saglikla gecirelim hamileligimizi inşallahhele ev kazalari hepimizden uzak olsun.. bebislerimiz de saglikla gelsin
Yaa üçümüzde balıkesirdeymişiz ne güzelAbla senin önerinden sonra bugün Şans hanıma gittim o kadar memnun kaldım ki çok teşekkür ederimdaha önce randevu bulamadığım için gidememiştim
Bugün 2li tarama için kan alımı yapıldı, Perşembe günü sonuçlar için gidicem sanırım ultrasondan da o gün bakar dimi bugün bi ölçüm yapmadı çünkü
12+3 canm amın ınsallahMaşallah canm kızın hayırlı olsun inşallah ense kalınlığı için korkma zaten 100 de 100 dogru sonuçlar degil daha risk grubu ölçüyor fetal dna güzel çıkar inşallah sonuçlar rabbim kalbine göre versin kuzum senin bebiş kaç haftalık tı
Canım inşallahAyy hayır canım, lütfen ağlama, doktorlar öyle söylüyorlar ama hiç öyle olmuyor, lütfen üzülme, maşallah kızına, canım kızçe, sağlıkla gelecek endişelenme![]()
Canım Cok sagol amın ınsallahCanın iki dk önce arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk, onun yengesine aynı şekilde ensesi kalın demiş doktor amniyosentez yaptırman lazım demiş, kadın riskli diye başka doktora daha gitmiş, o doktor da gayet normal demiş ve o çocuk şuan 10 küsür yaşında sağlıklı ayrıca bu konu ile alakalı gerek burda kadınlar kulübümde gerekse insta da felan o kadar çok video yorum gördüm ki yanlış sonuç çıkan o yüzden asla umudunu kaybetme bu süreci stressiz bir şekilde atlatırsın inşallahayrıca doktor da aşırı emin olsaydı fetal dna değil amniyosentez isterdi başka bir doktora da görün istersen. Dualarım seninle
![]()
Canım arkadaşlar kadar bilgili olmadığım için yorum yapamadım ama burada daha önce çok gördüm risk olmasına rağmen bebeğini çok sağlıklı bir şekilde kucağına alan. Ben böyle olduğuna inanıyorum güzel düşünelim güzeller güzeli kızın sana en sağlıklı şekilde gelsinCanım inşallahbugun anladım evlat ne demek....... Allahım hepımıze saglıklı uzun ömürlu evlat nasip etsin bebıslerımıze
❤
İyiki varsınız canım kadınlar. Buraya guzel haberlerı yazacagım ❤❤asdaf kızının sağlıklı olduğuna eminim canım. Testi yaptır için rahat etsin. Çok ciddi bir kalınlık çıkmamış. Ama doktorun emin olmak için test yaptirmani istemiş. Bu konuda o kadar çok şey okudum gördüm ki. İster istemez kafaya takıyorsun ama sakin kalmaya çalış. Çok çok yüksek ihtimalle herşey yolunda
![]()
Sagolcanım arkadaşım. İnşallah Hepımızın çocuğu saglıkla gelsin...Canım arkadaşlar kadar bilgili olmadığım için yorum yapamadım ama burada daha önce çok gördüm risk olmasına rağmen bebeğini çok sağlıklı bir şekilde kucağına alan. Ben böyle olduğuna inanıyorum güzel düşünelim güzeller güzeli kızın sana en sağlıklı şekilde gelsin![]()