• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Yaa üçümüzde balıkesirdeymişiz ne güzel 😇ikinizde şans hanıma gidiyosunuz galiba ben asla bulamamıştım randevu ilk zamanlarda o yüzden nasip olmadı hiç gitmek ilk öğrendiğim günden beri şükran hanıma gidiyorum bende ☺️şans hanım neden hepsini aynı günde yapmadı acaba sonuçlarla kontrol etmek istedi herhalde cumada benim tarama var inşallah ikisinide aynı gün yapar meraktan çatlarım yoksa tam bir ay olcak bebişi görmeyeli 🙈🙈
Aaa ben Şans hanımı çok beğendim Şükran hanımı hiç bilmiyorum ama doktor değiştirmek isterseniz Şans hanım aklınızda olsun 😊 sanırım kan sonuçlarıyla birlikte bakacak bugün kan verdim Perşembe çıkar dedi, Perşembe gidicem tekrar

Aaa ben Şans hanımı çok beğendim Şükran hanımı hiç bilmiyorum ama doktor değiştirmek isterseniz Şans hanım aklınızda olsun 😊 sanırım kan sonuçlarıyla birlikte bakacak bugün kan verdim Perşembe çıkar dedi, Perşembe gidicem tekrar
Benimde şükran hanımla şans eseri yollarımiz kesişti kasımda gelmiş hastaneye bende kasım ayında randevu almıştım çok memnun kalmıştım çok anaç bi yapısı var güven veriyor hamilelik dönemindede ya şans hanım ya şükran hanım vardı aklımda randevu konusunda şükran hanım yeni olduğu için rahat randevu bulabildim öylelikle devam ettik yani😇 perşembe günüde güzel haberlerini bekliyoruzzz 💕🌸

Abla senin önerinden sonra bugün Şans hanıma gittim o kadar memnun kaldım ki çok teşekkür ederim 💙 daha önce randevu bulamadığım için gidememiştim
Bugün 2li tarama için kan alımı yapıldı, Perşembe günü sonuçlar için gidicem sanırım ultrasondan da o gün bakar dimi bugün bi ölçüm yapmadı çünkü
Memnun kalmana çok sevindim enerjisi çok iyi geliyor doktor hanımın sağolsun 😍 Belki sana söylememiştir ölçüm sonuçlarını ensesine bakmadığına emin misin 🤷🏼‍♀️

Yaa üçümüzde balıkesirdeymişiz ne güzel 😇ikinizde şans hanıma gidiyosunuz galiba ben asla bulamamıştım randevu ilk zamanlarda o yüzden nasip olmadı hiç gitmek ilk öğrendiğim günden beri şükran hanıma gidiyorum bende ☺️şans hanım neden hepsini aynı günde yapmadı acaba sonuçlarla kontrol etmek istedi herhalde cumada benim tarama var inşallah ikisinide aynı gün yapar meraktan çatlarım yoksa tam bir ay olcak bebişi görmeyeli 🙈🙈
Ya balıkesirde misin sen de çok sevindim 😍😍 şükran hanımın da yorumlarına bakmıştım internette ilk muayene için doktor ararken. O da çok sevilen bir doktor. Bence bu noktadan sonra bi aksilik yaşamadıkça aynı doktorda devam etmekte fayda var. Ama şans hanım da aklında olsun yine ihtiyacın olursa ☺️

Lekelenmen olmuş galiba canım grubu takip edemedim bir süredir mesajları yeni fark ettim. Şimdi nasılsın ? Doktorunla konuştun mu
Evet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım

Kızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ?

Evet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım
Çok geçmiş olsun elini nasıl kestin dikişlik kadar derin miydi 😔 enfeksiyon gebelikte sık yaşanıyor bağışıklık düştüğü için inşallah ilaçla halledilir. Şükür ben biraz daha iyiyim canım geçen haftaya göre

Kızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ?
Günaydın canım geçmiş olsun. Belki senin de babylove ın gibi enfeksiyonun vardır ondan lekelenme olmuştur ağrı da yapar hem. Doktorun ne diyecek bakalım bize de haber ver

Ahh geçmiş olsun canımmm :(

Back
X