• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Cok sagol canım 💗 valla bende pek anlamadigim bir sekilde bıçak bir anda ters yöne kaydi ve tam bas parmakla isaret parmagin arasindaki hareketli yer varya boşluk orayi epey bir derin kesti. Baya kanadi. Benide kan tutuyor zaten ama tek olmama ragmen bir sekilde idare ettim eşim hemen geldi hastaneye götürdü. Valla olmaz dememek lazim olabiliyor kazalar sizde dikkat edin 🙏
Aynen canim idrar yolu enfeksiyonu sık olabilirmis hamilelikte bol su lazim. Valla ictim monurol tek kullanimlik olandan insallah iyi gelir.
Sevindim canim aman dikkat et hep iyi ol. Saglikla gecsin hamileligimiz inşallahhhh
Evet düşmemeye dikkat ediyorum ben de bu aralar sakarlığım üstünde sürekli ayaklarım kayıyor 😅 çok geçmiş olsun kesik acısı fena oluyor hele hareketli yerler daha fena 😔 inşallah hem biz hem bebeklerimiz sağlıkla sürecimize devam ederiz canım 🥰 benim de Perşembe randevum var ama hiç heveslenemiyorum randevu öncesi hep stresli hissediyorum usgde de öyle heyecanlı mutlu olamıyorum

Selam kızlar bende Aralık annesi olucam 20 yaşındayım en son doktor kontrolüne 7+2 haftallikken gittim şuan 11+0 doktor o zaman 5 hafta sonra gel dedi bayramdan sonraya denk düşüyor o zamana kadar 13 haftalık olucam daha karnım hiç çıkmadı bende endişeleniyorum ilk gebeliğim karnımın hala çıkamaması normal mi

Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun canımm 🤩

Canım bende 4 kilo verdim bence bu işkenceyi hiç çekme git taktır serumu ama en önemlisi bulantı iğnesi yaptır. Cidden çok rahatlatıyor ben keşke daha önce gitseydim dedim.

Yaa ben istiyorumm aslında sade arkadaş arasında pasta kesmeli bişey ama istanbulda açık alanda parti nerede yapılabilir hiç bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim kızlar özellikle anadolu yakası tarafında. Küçük bir organizasyon olacak şekilde 🤗
Maltepe sahil parkı bu iş için çok uygun. Her türlü doğum günü kutlaması vs yapılıyor. Masalar var oturmak için ama erkenden gidip yer tutmanız lazım. Küçük bir süsleme vs yapabilirsiniz. Biz oğlumun 2 yaş doğum gününü yaptık çok keyifli geçti.

Selam kızlar bende Aralık annesi olucam 20 yaşındayım en son doktor kontrolüne 7+2 haftallikken gittim şuan 11+0 doktor o zaman 5 hafta sonra gel dedi bayramdan sonraya denk düşüyor o zamana kadar 13 haftalık olucam daha karnım hiç çıkmadı bende endişeleniyorum ilk gebeliğim karnımın hala çıkamaması normal mi
En erken 16. Haftada belli olmaya başlar ilk gebeliklerde 20. haftayı bulur canım

hepinize selamm kızlarrr umarım cok güzel bi serüvenimiz olur. bende aralık annesi olacagım nasipse yaş 30 ilk cocuk o bir tüpminişş 5.gün embriyosu simdilik adını tüpminiş koyduk 🤣🤭 11+6yız bugün kontrolümüz var insallah hersey yolundadır cok heycanlıyım yarısmacı arkadaslara bol sabırlar ve saglıklı günler diliyorum 💓💓
Güzel haberler almanız dileğiyle buraya da bı USG bekleriz 😇🤭

Kızlar hamile gibi nasıl gözükülür herkes sen nasıl hamilesin hiç öyle durmuyorsun diyor 😄 10. Haftada çok normal halbuki ama gözlerim parlamıyormuş ne yapsak milleti memnun edemedik ona yanıyorum 😅 özellikle düşünüp can sıkmak için yeni fikirlerle geliyorlar resmen.

Evet düşmemeye dikkat ediyorum ben de bu aralar sakarlığım üstünde sürekli ayaklarım kayıyor 😅 çok geçmiş olsun kesik acısı fena oluyor hele hareketli yerler daha fena 😔 inşallah hem biz hem bebeklerimiz sağlıkla sürecimize devam ederiz canım 🥰 benim de Perşembe randevum var ama hiç heveslenemiyorum randevu öncesi hep stresli hissediyorum usgde de öyle heyecanlı mutlu olamıyorum
Canim o ayak kaymasi bir anda hic bisey yokken bas donmesi bacaklarımın birbirine dolanmasi bende de var. Bence hamislikten bu.
Cok sagol canim vallahi sorma hareketli yer oldugu icin ekstra agriyor elimden geldigince hareket ettirmemeye çalışıyorum.
Yaaa heyecansiz olur muuuu. Heyecan yapiyorsundur ama ayni zamanda o stres varya o iste heyecanini baskiliyordur. Bende her kontrol oncesi oyle oluyorum. Atesim falan yukseliyor.
Kızlar hamile gibi nasıl gözükülür herkes sen nasıl hamilesin hiç öyle durmuyorsun diyor 😄 10. Haftada çok normal halbuki ama gözlerim parlamıyormuş ne yapsak milleti memnun edemedik ona yanıyorum 😅 özellikle düşünüp can sıkmak için yeni fikirlerle geliyorlar resmen.
Kimseyi memnun edemeyiz anacım 😄 bosversene 10 haftada nerenden belli olacakmis. Ilerleyen haftalarda belli olur dseydin. Gozlerine limon damlat parlasin 😄😄😄

Hosgeldin canim, maşallah ne sabır varmis 5 hafta nasil dayanacaksin 😄 arada bir kacamak yapip doktora görünmeden nasil dayandin 👏
Daha erken canim ilerleyen haftalarda belli olacak karnin. Bazi kisilerde daha erken belli oluyor ama.

Geçmiş olsun canım inşallah iyisindir şimdi agır işlerden de kaç senin bebek belli olmuşmuydu
13+4 teyim fetal sonucum bugun yarın çıkmasını bekliyorum, sağolasın sağlıkla geçirelim insallah hepimiz süreci, 4 saattir uyuyorum işe geçmedim çok iyi geldi yorgunluktan oldu bence dün bitik haldeydim yormayın kızlar kendinizi enerjiniz olsa da

Hosgeldin canim, maşallah ne sabır varmis 5 hafta nasil dayanacaksin 😄 arada bir kacamak yapip doktora görünmeden nasil dayandin 👏
Daha erken canim ilerleyen haftalarda belli olacak karnin. Bazi kisilerde daha erken belli oluyor ama.
Kalp atışını duyduktan sonra içim rahatladı o zaman 7+2 de duymuştum burdaki doktorlar aşırı suratı asık o yüzden gitmek istemedim bayramdan sonra gidicez inşallah 😂

13+4 teyim fetal sonucum bugun yarın çıkmasını bekliyorum, sağolasın sağlıkla geçirelim insallah hepimiz süreci, 4 saattir uyuyorum işe geçmedim çok iyi geldi yorgunluktan oldu bence dün bitik haldeydim yormayın kızlar kendinizi enerjiniz olsa da
Canim cok gecmis olsun lekelenmen gecti mi ? Gercekten yorulunca oluyor. Ne kadar saglikli da hissetsek kendimizi hamileyiz ve ona gore her zamanki gibi davranmamak gerekiyor cok haklisin..
Kalp atışını duyduktan sonra içim rahatladı o zaman 7+2 de duymuştum burdaki doktorlar aşırı suratı asık o yüzden gitmek istemedim bayramdan sonra gidicez inşallah 😂
Valla masallah canim iyi sabir 😄 kendine iyi bir doktor bul 9 ay suratsiz nemrutlarla gecmez 😄

Canim cok gecmis olsun lekelenmen gecti mi ? Gercekten yorulunca oluyor. Ne kadar saglikli da hissetsek kendimizi hamileyiz ve ona gore her zamanki gibi davranmamak gerekiyor cok haklisin..

Valla masallah canim iyi sabir 😄 kendine iyi bir doktor bul 9 ay suratsiz nemrutlarla gecmez 😄
Eşim geldiğinde ilk işim iyi bir doktor bulmak bide kuyruk sokumu o kadar ağrıyor ki iki gündür ağrısı normal mi

Kızlar selam şimdi doktordan çıktım 11+4'teyiz cinsiyetimizi yorumlar mısınız 🌸
1000079694.webp

Eklentiler

• 1000079733.webp
    1000079733.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
Back
X