• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Günaydın canım geçmiş olsun. Belki senin de babylove ın gibi enfeksiyonun vardır ondan lekelenme olmuştur ağrı da yapar hem. Doktorun ne diyecek bakalım bize de haber ver
Belki de evet benim de öyle enfeksiyondur, söyle iyi haberlerle uyanın alışveriş yapalım artık yeter ya, yazarım doktordan çıkınca 🙏

Evet canım lekelenme yaşadım acile gittim. Enfeksiyon var dediler idrarda monurol kullandım bu gece bir paket. İnşallah daha iyi olurum. Dünde elimi kestim, yine acildeydim dikiş atılacaktı istemedim farkli teknikle kapattilar yarayi inşallah enfeksiyonsuz halleder iyi ederim elimi de.. . Allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebislerimize.. hep dikkat etmek lazım. Sen nasılsın canım

Canım yeni gördüm elini, çok geçmiş olsun, Allah korusun inşallah 🙏🏻

Kızlar nasılsınızzzz ben cuma günü ikili tarama için gideceğim ayrıca sanki bu hafta 11 haftalığım ama az da olsa azaldı sanki mide bulantılarım öyle hissediyorum siz de durumlar nasıl

Böyle sözleri duyunca banada ümit oluyor öyle mutlu oluyorum ki, diyorum benim de haftam ilerleyince bulantılarım azalacak, çok sevindim şu mesajına gerçekten, benim var bulantım canım ama idare etmeye çalışıyorum 🙋‍♀️

Ya kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşınca 😀 ama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/

Ya kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşınca 😀 ama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
Hemen chatgbtye sordum bak neler diyor😂

Eklentiler

• IMG_8677.webp
    IMG_8677.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8678.webp
    IMG_8678.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8679.webp
    IMG_8679.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 20
Canım merhaba 🌸
Aynı konuda ben de seninle aynı hisleri paylaşıyorum. Benim çocuğum yok ama ikiz gebelikle birlikte bir de çalıştığım için mi bilmiyorum aşırı yorgun hissediyorum. Öğretmenim ve haftada 2 gün hariç diğer günler öğleden sonra dersim. O 2 gün dışında 11lere kadar uyumak istiyorum. Yataktan çıkmak çok zor oluyor. Doktoruma sordum ve bu durumu önermediğini söyledi. Uzun süreli vücudu aç bırakıp bir anda yemek hormonların ani dalgalanmasına sebep olduğu için resmen sabah kalk kahvaltını yap dedi 🙁 Şimdi vücudu böyle alıştırırsan ilerisi daha kötü olurmuş. Şimdi 9da kalıyorum. Tiroid ilacımı alıp yarım saat kahvaltımı yapmaya çalışıyorum. Ama tabi bazı günler öyle oluyorum ki yine yataktan başımı kaldıramıyorum. Sen de mümkün mertebe kahvaltı için çok geçe kalmamaya çalış bence.

Ya balıkesirde misin sen de çok sevindim 😍😍 şükran hanımın da yorumlarına bakmıştım internette ilk muayene için doktor ararken. O da çok sevilen bir doktor. Bence bu noktadan sonra bi aksilik yaşamadıkça aynı doktorda devam etmekte fayda var. Ama şans hanım da aklında olsun yine ihtiyacın olursa ☺️
Evet çok kafa dengi biri hiç kötü yorumda görmedim 😂 doğuma kadar devam ederim ilk doğum olcağı için biraz tedirginim nerede doğum yapmıştın senin ikinci galiba bende şehirde yapmayı düşünüyorumda doğumu eğer sehirde doğum yaptıysan memnun kaldın mı

Canım sen vicdan yapıyorsan ben ne yapayım ? Ben sabahları sadece tost yiyebiliyorum, onun haricinde bir aydır, zeytin, yumurta, yeşillik, kuruyemiş ağzıma hiçbir şey koyamıyorum maalesef ki, eşim de yoruldu her sabah ben mutfağa giremediğim için, bana izin gününde bile kahvaltı hazırlamak zorunda kalıyor, mutfağını çok özledim, hiç sağlıklı beslenemiyorum, çok üzülüyorum

Çok geçmiş olsun elini nasıl kestin dikişlik kadar derin miydi 😔 enfeksiyon gebelikte sık yaşanıyor bağışıklık düştüğü için inşallah ilaçla halledilir. Şükür ben biraz daha iyiyim canım geçen haftaya göre
Cok sagol canım 💗 valla bende pek anlamadigim bir sekilde bıçak bir anda ters yöne kaydi ve tam bas parmakla isaret parmagin arasindaki hareketli yer varya boşluk orayi epey bir derin kesti. Baya kanadi. Benide kan tutuyor zaten ama tek olmama ragmen bir sekilde idare ettim eşim hemen geldi hastaneye götürdü. Valla olmaz dememek lazim olabiliyor kazalar sizde dikkat edin 🙏
Aynen canim idrar yolu enfeksiyonu sık olabilirmis hamilelikte bol su lazim. Valla ictim monurol tek kullanimlik olandan insallah iyi gelir.
Sevindim canim aman dikkat et hep iyi ol. Saglikla gecsin hamileligimiz inşallahhhh

Valla benim baska cocugum olmamasina ragmen bende sabah esim giderken uyaniyorum sonra geri uyuyorum kahvalti etmem gec saatleri buluyor. Mesela hala kahvalti etmedim. Ama zaten pek canimda istemiyor. Bide ben hamilelikten once de böyleydim kahvaltiyla aram hep bi mesafeli idi. Yani buna bence cok yapacak birseyimiz yok canim ya tabiki duzenli olsa daha iyi olur ama

hepinize selamm kızlarrr umarım cok güzel bi serüvenimiz olur. bende aralık annesi olacagım nasipse yaş 30 ilk cocuk o bir tüpminişş 5.gün embriyosu simdilik adını tüpminiş koyduk 🤣🤭 11+6yız bugün kontrolümüz var insallah hersey yolundadır cok heycanlıyım yarısmacı arkadaslara bol sabırlar ve saglıklı günler diliyorum 💓💓

Back
X